Wide and Stars

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Wide and Stars

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Mulla on taas kaikki muut mustaa, paitsi puku on sellainen harmaan-valkoinen (=likaisen valkoinen). Ja kun en osannut päättää niin mulla on sitten mustat saappaat ja mustat piikkarit, joten jalat voivat hieman "levätä" eri kengissä... 8-) Mustaa on siis laukku ja lämmin yläosakin (+ tukka)!
 2. Meilläkin oli vaihtoehtoina Kämp tai Klaus K, ja tyyliltään Klaus K oli niin paljon enemmän meidänlainen, että sinne tehtiin varaus. Ensi varasimme Envy Plus huoneen, mutta kun kävimme paikan päällä vertailemassa Envy Sviittiä ja Envy Plussaa, niin Sviitinhän me sitten varasimme. Sviitissä oli kaksi kylpyhuonetta, toinen suihkulla ja toinen kylpyammeella! Lisäksi tilaa oli mahtavan luxusmaisesti... :
 3. Mekin olemme varanneet Pörssin helmikuisille häihillemme ja saaneet pelkästään erinomaista palvelua. Olemme erittäin tyytyväisiä, että häät ovat ammattilaisten käsissä. Helpottaa meidän puolelta järjestelyitä todella paljon. Jos jollakin on jotain spesiaalia mitä tulisi muistaa Pörssistä erityisesti, niin kuulen kokemuksia mielellään privenäkin! :
 4. Kiitos Anulii! Mekin olemme nyt siis varanneet häämatkamme. Menemme ensin kolmeksi päiväksi Singaporeen ja sitten 10 päiväksi Balille! Olen varannut itse lennot ja hotellit suoraan netistä ja varmistanutkin ne vielä sähköpostilla perästä, joten kaiken pitäisi olla tip-top. Meidän budjetilla sai kivasti luxusta tällaisella reissulla ja matkatoimistoilta kysyessäni säästöäkin syntyi jopa 600€/nuppi, kun varailin kaikki itse. Yövymme Singaporessa Scarlet Hotel Singaporessa ja Balilla The Elysian privaatti villassa... Nyt ei voi kuin odottaa! 8-)
 5. Nosto! Olisin halunnut lähteä Cookin Saarille, mutta raha+aika ratkaisi :'( ja nyt mietin Balille lähtöä...Onko kenelläkään lähiajan kokemuksia? :
 6. Meillä lukee kihlasormuksissa... Minulla: ILY *MIEHENI* 2005 Miehelläni: ILY *MINÄ* 2005 Vihkisormuksiin tulee teksti: Minulle: Rakkaus on suuri...2007 Miehelleni (lisätään kihlasormukseen, koska hänelle ei tule uutta sormusta): Rakkaus on suuri...2007 Tekstit ovat meidän hokemia toisillemme!