Jump to content
Naimisiin.info

Mimosa_

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mimosa_'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille tarjottiin aikalailla just samaa kun Johanne teille...mietin tosiaan kans että vaihtasin sitä vähän, mutta että miten niin se onki sitte toinen juttu
  2. "Vaniljakookos" , saanko udella, mikä teidän perusmenun pääruoka on? Meillekin on tulossa Juhlapalvelu Helena, mut en vaan oo osannu vielä päättää, mitä menu tulee sisältään...kauheen vaikeeta se päättäminen jostai syystä.. Tähän mennessä on kyllä saanut tosi hyvää palvelua tältä Helenalta!
  3. Mulla nyt ei ole kokemusta pienistä talvihäistä, mutta muuten osaan ainaki parista paikasta kertoo mielipidettä Tuo Allin matala on kiva paikka juhlia talvella kun sillon ei niin paljon haittaa se ympäristö. Sehän ei siis mitenkään kaunis ole. Kerran olen siellä ollut juhlimassa pikkujouluja ja oli oikein mukava paikka..ja laittamalla saa varmasti tosi tunnelmalliseksi häitä ajatellen:) Siellä on sellanen kiva hämyinen baaritunnelma...Niin ja ainakin minun mielestä on just sopiva kaveriporukan juhlille:) Upseerikerholla olen kerran ollut hääjuhlissa talvella. Oikein kiva paikka sekin, mutta sinne mahtuukin sitten jo huomattavasti enemmän porukkaa..voipi olla iso jos n. 40 vierasta on tulossa.
×
×
  • Create New...