Jump to content
Naimisiin.info

haave

Rouva
  • Viestit

    245
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by haave

  1. HAAVE:

    "Kun on nuori ja etsii vähän erilaisempaa sormusta (titaanista) niin ei tahdo millään saada palvelua. Ainakin kahdessa Kultajousessa ja Timanttisilla saatiin aika ynseää palvelua. Puhumattakaan siitä, että niitä titaanisia malleja ei ollut kuin kaksi(!). Joten ihan suosiolla jätettiin sormusten ostaminen noista liikkeistä. "

    Tämä johtuu myös siitä, ettei titaani ole vielä kovin yleinen korumateriaali (esim sen muokattavuuden vuoksi), joten titaanisten korujen löytäminen valtavirran ketjuliikkeistä on lähes mahdottomuus. Suosittelen nettiä, hakusanana "titaanikoru" ja sitten vaan soittelemaan niille käsityöläisille, jotka titaanin taitavat! Käsityöläinen suunnittelee kanssasi varmasti aivan näköisesi korun, eikä hinta ole välttämättä yhtään kalliimpi, kuin kulta-alan tiimarissakaan!

    Joo, huomasimme kyllä sen että titaani ei ole suomessa (eikä varsinkaan täällä) kovin yleistä. Lähimmät titaanikoruihin erikoistuneet sepät ovat aika kaukana täältä, mutta onneksi löysimme itsellemme täydelliset sormukset. Minun ei edes ole titaania vaan karbidia. Sitä työstäviä seppiä tuskin olisi löytynyt niinkään helposti kuin titaanin työstön taitajia.

  2. Esimerkiksi puinen tai muovinen sormus on tietenkin ihan ok.

    Ensin puhutaan jalometallien ekologisuudesta ja sitten laitetaan muovinen ta puinen sormus sormeen? :rolleyes: Melekoisen tekopyhää.

    Ja minäkin olen sillä kannalla että pakko olla trolli.

  3. Katselimpa tuota Neosirius kenkäkaupan valikoimaa, kivoja kenkiä löytyisi näin pieneenkin jalkaan. Onko kellään jakaa kokemuksia kyseisestä kaupasta?

    Minulla!

    Siitä on kyllä vähän aikaa kun saappaat sieltä tilasin, mutta muistaakseni mulla ei ollut mitään valittamista. Kengät tuli ajallaan ja oli juuri sitä mitä ostinkin.

  4. Mulla ei kyllä juuri ole hyvää sanottavaa Porin kauppojen palvelusta. Kun on nuori ja etsii vähän erilaisempaa sormusta (titaanista) niin ei tahdo millään saada palvelua. Ainakin kahdessa Kultajousessa ja Timanttisilla saatiin aika ynseää palvelua. Puhumattakaan siitä, että niitä titaanisia malleja ei ollut kuin kaksi(!). Joten ihan suosiolla jätettiin sormusten ostaminen noista liikkeistä. :girl_mad:

  5. Meillä oli nämä sanat yön biisistä:

    Kun taikasanat lausutaan,

    niin seisahtaa maa radallaan.

    Ja katsoo kuu lapsiaan,

    kun kaksi maan kulkijaa

    tunnustaa rakkauttaan.

    Itse kutsuosa meni näin:

    Tervetuloa juhlimaan häitämme

    8.8.-09 ('juhlapaikalle')!

    Paikalla soisimme teidän olevan

    klo:16.00.

    Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteessa:

    www...

    (allekirjoitukset)

×
×
  • Create New...