Kirara

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Kirara

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä on 2 kaasoa ja 1 bestman.. Mietittiin kahta bestmania mutta mies ei sitten halunnut. Näin siis mennään.
 2. Meidän häissä ainoa EI on alkoholi, kun olemme sulhasen kanssa paikalla. Sen jälkeen tehkööt mitä tahansa.
 3. Häihin on vähän päälle 5 kuukautta ja pukua ei ole vielä kun ei ole yksi malli tullut tullista jonka halaun näyttää äidilleni ja anopille.. Tämän takia ainoastaan vähän ahdista. Mutta muuten ei ole kyllä itselle stressiä vaikka paljon on vielä tehtävää jäljellä.
 4. Olen ammatiltani lastentarhaopettaja ja mieheni on elintarvikealalla varastolla.. Eli ei varmaan näy häissä mitenkään.. Kutsujen tekemisessä olen kyllä mukana. Toisaalta olen myös laulaja joten jossakin leikeissä varmaan laulan sitten. Musiikki maku tulee näkymään kappaleiden valinnassa..
 5. Meiltä tullaan varmasti häiden jälkeen kysymään millos se lapsi tulee?? Omilla vanhemilla on jo vauvakuumetta ilmqassa kun siskoni on yrittänyt saada lasta jo 7 kuukautta.. Eikä ole vielä onnistunut.. Mut itse aattelin että jos nyt muutama vuosi asuittas häiden jälkeen kahdestaan ja sitten mietitään..
 6. Ruusut on yleensä sellaisia kukkia, jotka kestävät vähän kaikkea.. Ja ne ovat kauniita.. Minun kimppuun tulee ainakin ruusuja ja hiuksiin kanssa
 7. No jo on kaaso.. kaason tulee olla sinun apuna ja hoitaa hommansa.. Kannattaa puhua asiasta ja ottaa toinen kaaso rinnalle jos ei ole homma onnistumaan.. Typerää sanon minä..
 8. Itse pyysin siskoani kaasoksi koska halusin mutta ei se ole pakollista varsinkaan jos toinen asuu maailman toisella puolella.. Toisaalta voithan sinä ottaa kaksi kaasoa tai sen kolme?? Kyllä häissä riittää tekemistä kaikille.. Onpahan kaasoista toisilleenkin tukea ettei tarvitse pelätä, että mokaa jossakin asiasssa..
 9. meille on ainakin tällä hetkellä tulossa 2 kaasoa ja 1 bestman.. En halunnut valita siskoni ja ystäväni väliltä joten pyysin molempia ja hyvä niin koska sisko asuu 500 kilometrin päässä meistää.. Hankala järjestää polttarit sieltä käsin..
 10. Meidän häissä kaasot maksaa itse.. Morsiusneidoille tehdään puvut, jotta tulee samanväriset ja samanlaiset ja sopivat näin väreihin..
 11. Sen jälkeen kun päivä oli päätetty eli noin viikko kihlauksen jälkeen ja vuotta ennen häitä..
 12. Toisen kaasoista pyysin puhelimella koska asuu 500 kilsan päässä.. Iloinen siskoni oli kun pyysin.. Suostui heti.. Jos oikein muistan toisen pyysin kasvotusten ja hän oli kanssa innoissaan tehtävästään.
 13. Meidän häissä on aateltu et Kaasot: - Toinen tulee pukua katsomaan (sisko, tueksi ja turvaksi) - Toinen järkkää polttarit - Huolehtii musta - Auttavat päivää ennen koristeluissa ja muissa juoksevissa asioissa - Tarjoilevat kahvia - Toinen juontaa Bestmannin kanssa häät - siivous lopussa Ainakin tällä hetkellä nuo Betsman - Järkkää sulhon polttarit - Tukee sulho, ettei panikoi - Tarjoilee kahvia - Juontaa häät - Kukkia ei varmaan hae, koska äitini tekee kimput itse - Koristelee auton - passaa sulhasta - siivous lopussa Näin tällä hetkellä mutta sitä ei vielä tiedä, mitä eteen tulee
 14. Mulla on kaks kaasoa.. Rakas isosiskoni, jonka häissä itse olin morsiusneitona mutta hoidin kaason hommat, kun kaaso ei tehnyt mitään.. Toinen kaasoista on hyvä ystäväni, joka on joskus ollut tulevaan mieheeni hyvin tulisesti rakastunut.. Hauskaa tässä vaiheessa..
 15. Tämä juttu oli minulle ihan uus. En ole ikinä kuullut, että kaasoille ja bestmannille ostetaan lahjat.. Mutta kun nyt miettii niin onhan se järkevää.. Hyvä kun tuli tässä vaiheessa tietoon niin ehtii miettiä kaikikke kolmelle hyvät lahjat.. Itselläni on kaksi kaasoa joista toinen on isosiskoni ja toinen kaverini.. Pitää miettiä mitä sitten ostaa.. Mietin kanssa että olisi ihana ostaa vanhemmille lahjat koska he auttavat niin paljon häiden kanssa.. Mitä mieltä olette siitä??