Jump to content
Naimisiin.info

Kirara

Aktiivijäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Kirara

  1. Meidän häissä on aateltu et

    Kaasot:

    - Toinen tulee pukua katsomaan (sisko, tueksi ja turvaksi)

    - Toinen järkkää polttarit

    - Huolehtii musta

    - Auttavat päivää ennen koristeluissa ja muissa juoksevissa asioissa

    - Tarjoilevat kahvia

    - Toinen juontaa Bestmannin kanssa häät

    - siivous lopussa

    Ainakin tällä hetkellä nuo

    Betsman

    - Järkkää sulhon polttarit

    - Tukee sulho, ettei panikoi

    - Tarjoilee kahvia

    - Juontaa häät

    - Kukkia ei varmaan hae, koska äitini tekee kimput itse

    - Koristelee auton

    - passaa sulhasta

    - siivous lopussa

    Näin tällä hetkellä mutta sitä ei vielä tiedä, mitä eteen tulee

  2. Tämä juttu oli minulle ihan uus. En ole ikinä kuullut, että kaasoille ja bestmannille ostetaan lahjat.. Mutta kun nyt miettii niin onhan se järkevää.. Hyvä kun tuli tässä vaiheessa tietoon niin ehtii miettiä kaikikke kolmelle hyvät lahjat.. Itselläni on kaksi kaasoa joista toinen on isosiskoni ja toinen kaverini.. Pitää miettiä mitä sitten ostaa.. Mietin kanssa että olisi ihana ostaa vanhemmille lahjat koska he auttavat niin paljon häiden kanssa.. Mitä mieltä olette siitä??

  3. Me ollaan ajateltu kuvauttaa itsemme ennen vihkimistä juuri odottelun takia.. Vieraista osa tulee kaukaa ja itsellä on huonoja kokemuksia siitä, että kuvat on otettu vihkimisen jälkeen.. saanut odottaa kauan.. Mutta mitään ei varmasti ole vielä päätetty.. Katsotaan.. Toisaalta olisi ihanaa jos mieheni näkisi minut ensimmäisen kerran hääpuvussa kirkossa.. Ihmetys olisi ainakin aito.. :-X

  4. Oulussa jos toinen kuuluu kirkkkoon niin kirkko on ilmainen ja myös seurakuntatalot on ilmaisia jos haluaa niissä pitää.. Meille tuli ongelmaksi se että seurakuntatalossa ei saanut edes morsiuspari tanssia häävalssia, joten ei olla sitten seurakuntatalolla.. Vaan vuokrattiin toinen tila joka maksaa 750 euroa pe-su aamu.. Se<on vaan tila vuokra mitään muuta ei sisälly hintaan..

  5. Veljeskodista en tiedä Oulussa mutta yksi hyvä paikka 50-60 hengen häille on Turkansaari. Itse omat hääni ovat Ynnin talolla sinne mahtuu enemmän porukkaa. Yhtenä mitä me mietimme oli Oulunsuunpirtti. Ystäväni veljen häät olivat siellä ja sanoivat että paikka oli ihana vaikka ulkoa ei niin hyvältä ensisilmäyksellä näytä. Emme päässeet sinne koska päivämme oli sieltä jo varattu.

×
×
  • Create New...