Jump to content
Naimisiin.info

Lartsi

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Lartsi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nostetaanpa tämä keskustelu esille, kun ensi vkonloppuna on tuo tärkeä päiväkin. Itse muotoilin runoista omalle isille tällaisen: Mikään ei sitä korvata voisi, jos silloin, kun kirkossa urut soisi. Kulkisit vierelläin matkas sen, joka johtaa luokse elämäni Rakkauden. Joten yhtä asiaa pyytäisin sulta, mut alttarille saatathan, isikulta?
  2. Tuo kimallepaperi kantena toimii varmasti tosi hyvin. Ja lasten juttuja haluan ehdottomasti kanssa. Pitääkin muistaa kutsun mukana pyytää juttuja sekä aikuisilta että lapsilta:D
  3. Lartsi

    Talvihäiden teema

    Meillä olisi alustavasti suunnitteilla hallaharso pöydän keskelle kaitaleena, jonka alla olisi led-valosarja sisäkäyttöön. Runsaan lapsimäärän takia on suuresta kynttilöiden määrästä luovuttu.
  4. JEE!! Joku muukin innostuu tästä häälehdestä! Mie ajattelin laittaa siihen kaiken, eli kaikki askartelut mahd. vähiin. Pöytäkartat tulee niin, että merkataan ketkä vieraat istuu missäkin pöydässä, mutta itse saavat valita paikkansa. Vieraista ajattelin laittaa jotakin esittelyä. (ainakin tärkeimmistä) Menun Häiden ohjelman sitten hääkutsussa pyydetään vierailtakin juttuja lehteen, en tiedä tuleeko niitä, mutta uskoisin. Ja nämä jutut haluan säilyvän meillekin yllätyksenä häihin asti, kiva sitten häämatkalla niitä juttuja lukea:D Miehelläni on hurjasti sananlaskuja ja hassuja sanoja, joita hän puheessaan käyttää joten jonkin sortin pohjois-karjala- pohjois-pohjanmaa sanakirjakin voisi olla. Jotta suvut ymmärtäisi toisiaan;) Miten ajattelit lehden tulostaa? Kirjapainossa vai ihan kopiokoneella?
  5. Lartsi

    Miten häissänne huomioidaan lapset?

    Meillä aiotaan huomioida lapset leikkihuoneella ja lastenhoitajilla, jotka vahtisivat lapsia myös nukkumaan menon jälkeen. Typerää, jos toinen vanhemmista joutuu poistumaan juhlista viereiseen mökkiin vain sen takia, että lapset nukkuu. Itse muistan monet sukujuhlat, joissa oli erillinen huone, jonne lapset usein kerääntyivät pelailemaan, kikattelemaan jne. Ja oli kivaa lapsiporukalla "juoruilla" ilman aikuisten komentelua:D
  6. Itse olin jo pitempään haaveillut, että lahjojen ja korttien sijasta vieraat toimittaisivat kaasolle tms. henkilölle "lehtijutun". Idea alkoi siitä, kun serkkuni tekee aina kortiksi juhliin sarjakuvastripin, jonka puhekuplien tekstit on muutettu. Kiva, että lehden tekijöitä on muitakin, joilta voi vinkkiä kysellä. Itse ajattelin, että lehteen tulisi kaikki menu, illan ohjelma, vieraiden esittely ja vieraiden toimittamia juttuja (mitä kukakin tyylillään tekee, jos tekee, ei kai kaikki halua/jaksa/osaa), myös polttarijutut olisivat kivat. Näin säästyisin pöytäkoristeiden askartelulta ja toivottavasti saisimme jokaiselta vieraalta hieman erilaisen muiston kuin sen onnittelukortin ja aalto-maljakon (joskin, ei mitään vikaa niissäkään) Mitkä lie kustannukset jos n.40 lehteä painattaa ihan painossa??
  7. Minulle tärkeää on, että paikan lähellä olisi talli ja kirkko. Haluan kovasti kyydin kirkosta juhlapaikalle hevosella. Haluaisin myös, että paikan lähellä olisi jotain aktiviteettia esim. laavu/vaellusreitti. Haluaisin kovasti, että juhlat jatkuisivat vielä seuraavanakin päivänä hetken.
  8. Mitenhän vieraskirjan saisi toteutettua niin, että sen häiden jälkeen saisi liitettyä osaksi muuta hään suunnittelu tms. materiaalia? En kuitenkaan halua vieraiden lukevan häissämme häiden budjettia tms., mutta haluaisin ne samoihin kansiin tulevaisuuteen...Kansiosta en oikein innostu.
×
×
  • Create New...