Jump to content
Naimisiin.info

Odessa

Morsian
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Odessa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Myös täällä on yleisesti ottaen sama mitä vieraat tuovat lahjaksi vai tuovatko edes, koska meidän häämme ovat jo maantieteellisesti paikkakunnalla, jossa ei asu edes sukulaisiamme, joten he joutuvat panostamaan rahallisesti päästäkseen paikalle. Mutta mieheni vanhemmat todennäköisesti antavat liikaa ja oma isäni jos ilmaantuu paikalle ei ehkä anna kun pari kymppiä ja siitä kyllä tuohdun mikäli tilanne tulee olemaan tämä. Mutta tämä johtuu historiasta pitkälti, mutta rehellisesti sanoen välimme varmasti katkeavat lopullisesti mikäli hän kitsastelee lahjassa. Kuulostaa varmasti pahalta, mutta kyllä minä suutun jos isäni antaa meille 50 euroa häälahjaksi.
  2. Ensi viikolla pitäisi saada kutsut tehtyä loppuun ja hääkakusta tehdään ensimmäinen proto varmasti myös ensiviikolla, koska tarkoitus on leipoa kakku itse Meille tulee aika simppelit häät, ei askarrella kauheasti.. Jonkinlainen koristelu pöytiin tulee, mutta aika simppeli (riippuu mitkä kukat saamme kasvamaan) Myös hääkimpun suunnittelu menee sitten tuon mukaan.. Minun kampaaja lupasi viimein että voi tehdä minulle meikin mikäli haluan, mutta kun hän ei niitä työkseen tee kun satunnaisesti ja tekisi minun meikeillä.. Mutta hänella on itsellään usein arkena sellainen meikki mitä minä olen ajatellut itselle häämeikiksi. Kuinkahan lyhyellä varoitusajalla meikkiin muuten yleensä saa ajan? Kun tuo riippuu täysin nyt siitä minkälaiseen kuntoon minun akne itsensä saa heinäkuuksi että meneekö kevyellä pohjalla vai pitääkö olla hyvin peittävä pohja. Odottelen myös lottovoittoa vielä, jos saisi edes pienemmän potin niin se helpottaisi kummasti häiden suunnittelua kun ei kaikessa tarvitsisi miettiä vain rahaa.
  3. Täällä aloitettiin kanssa nyt biotiini+sinkki kuuri, katsotaan onko tuosta apua! Ostin koirien biotiinia, annan meidän koiralle nyt samaa sitten kokeeksi että irtoaako karva vähemmän kun sen kanssa on ollut vuosien ongelmat.. Taidankin raportoida sitten tuloksia tänne, minulla on normaali kasvu ollut monivitaaminen kanssa n. 1,5-2 cm kuussa Toive olisi että sais sen sinne 2,5-3 cm tuntumaan kuussa, saa nähdä tuleeko lopulta mitään tulosta
  4. Samaa kaipaillaan täällä ja lisäksi yksittäistä sellistiä
  5. Apua, meillä on häät heinäkuun lopussa ja tehtynä on vasta; morsiusparin puvut, joista morsiamen on vielä hieman kesken, kampaaja varattu, hääpaikka ja vihkijä varattu, kutsukorttien teko aloitettu, ruoka tulee hääpaikasta.. Aika vaiheessa on vielä kun vertaa muiden aikatauluja.. Tärkeimmät tekemättömät olis ainakin bändi, kaason ja bestamanin lopullinen valinta, meikkaaja, kuvaus, jne jne.. Nyt iski paniikki
  6. Odessa

    Rovaniemi

    Onko joku otatuttanut niitä kuuluisia huomenlahjakuvia täällä Rovaniemellä? Kiinnostaisi tietää missä niitä on ennenkin otettu ja missä olisi mukava palvelu..
  7. Odessa

    Rovaniemi

    Täällä olis yks maikku, joka olis menossa naikkariin heinäkuussa Mulla on jotain tietoja pitopalveluistakin jos joku niitä vielä kaipailee.. Sain joistain paikoista hintatietoja.. Meidän ruuat tulee juhlapaikan omalta henkilökunnalta Ounasvaaran Majalla eli nämä ns. mäkinaiset hoitaapi.. Meikkipaikka täälläkin vielä hukassa, hiukset laitetaan uudessa Sasa Rovaniemessä.
  8. Aikaa on kun täällä on viimeksi ollut liikennettä, mutta kysyisin ihan sellaista että onko miten kukaan huomenlahjakuvia täällä otattanut ja kenellä? Hintoja, kokemuksia.. Pitäisi olla mieluusti kuitenkin naiskuvaaja..
  9. En muista olenko vastannut tähän jo, mutta kyllä se oli puku sekä miehelle että minulle. Silloin ei ollut tietoa edes häiden ajankohdasta, tiedettiin vaan että naimisiin mennään lähivuosina.. Eli puvut on teetätetty ulkomailla
  10. Hyvä vinkki tuo Isoäidin Kasvit! Löysin sieltä 12 mieleistä kukkaa halutuissa väreissä (violetti-"musta"-valkoinen). Luulisi että niistä joku kukkisi heinäkuun lopussa ja sopisi leikoksikin 605. Auringonkukka, verenpunainen 615. Aurankukka 647. Karpaattienkello, valkoinen "White Uniform" 658. Ukonkello, valkoinen 661. Kesäkaihonkukka 715. Koreakärsamö 800. Ruiskaunokki "Snowman" 802. Ruiskaunokki "Black Boy" 834. Syysleimu, värisekoitus 838. Tarhaneito 861. Pioniunikko, musta "Black Peony" 867. Tuliunikko, valkoinen "Alba" Tuommoinen olis lista, onko jollain jostain noista kokemusta? Kasvatus tapahtuisi täällä 4-5 vyöhykkeellä..
  11. Onko joku suunnitellut tai toteuttanut siviilivihkimistä talvella ulkona? Epäilyttää kyllä jos sattuu kovin hirmut pakkaset, se kun ei täällä päin suomea ole ihan tavaton ilmiö.. Mahtaako pakkasella pystyä soittamaan esim. viulua ulkosalla? Tämä on tällä hetkellä suunnitelmamme, emme ole tosin kysyneet vielä paikallisesta maistraatista vihkimisestä, mutta heillä on ihan oma teetätetty mainosjulistekin jossa lukee että vihkiminen missä ja milloin haluat.. Tiedän että on tämän kunnan oma, kun esimerkkikuvassa on käytetty kaupungin vahvaa tunnusta Pitänee alkaa kohta kyselemään vihkijän perään..
  12. Odessa

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Onko täällä ketään, jolla elämän aallokkojen vuoksi ei ole vanhoja läheisiä kavereita eikä siskoja? Yhdelle kaverille/ystävälle olen kaasoilusta puhunut, hän vain ilmoitti jo että hän ei muuten askartele, tms. Olemme tunteneet kolmisen vuotta ja on tällä hetkellä varmasti läheisimmästä päästä henkisellä tasolla. Eräs kaverini on tarjoutunut auttamaan askartelussa. Hänet olen myös tiennyt kolmisen vuotta, mutta olemme ehkä lähiaikoina vasta lähentyneet enemmän. Emme kuitenkaan ole olleet erityisiä sydänystäviä, joten olisi hassua pyytää häntä toiseksi kaasoksi? Näiden lisäksi vaihtoehtona olisi oma serkku ja miehen sisko, joiden kanssa olen ollut enemmän tekemisissä, kumpikaan ei asu paikkakunnalla. Jotenkin tuntuu että pitäisi olla kaaso, joka on pitemmän ajan tuttu. Eräs ystävä minulla on, joka on ollut läheinen 7 vuotta mutta hän on huomattavasti minua vanhempi enkä usko että haluaisikaan kaasoksi. Lisäksi tuleva mieheni ei kyseiselle ystävälle lämpene ollenkaan. Ensimmäisenä mainittu on jo nimellisesti kaasona, nyt pitäisi sitten kuitenkin varmasti valita toinen kaaso.. Tulipas sekavat kirjottelut mutta ei voi mitään.
  13. Ei ole oikeastaan tullut edes kiinnitettyä huomiota siihen miten muut on suhtautuneet mutta nyt kun alkaa itse miettimään niin.. Syksyllä mentiin kihloihin, asiasta laitettiin lähimmille sukulaisille kortit jossa luki että häät 2010. Jonkin verran on ko. ihmiset koittaneet udella jo yksityiskohtia, jopa kakun koristeita on tarjottu Myös vanhemmille tuli tieto vasta korttina, tuleva anoppi on jo hiukan mm. ehdotuksia järjestelyihin antanut. Oma vanhempi ei ole asiaa pahemmin kommentoinut.
  14. Odessa

    Itse askarreltu hääkimppu?

    Olisikohan mahdotonta saada huovuttamalla nättejä kukkia? Itsekin talvimaikku niin hääkimppu askarruttaa..
  15. Minä haaveilen suklaakakusta, sulho ei ole vielä innostunut ajatukselle mutta minä nyt en niin ihastunu ole kermakakkuihin.. Toinen ihana olis juustokakku. Tuo suklaakakku vain voi olla ongelma jos halutaan kova kuorrutus siihen kun meidän pitopalveluksi tulee tod.näk. semmonen soppakeittiön emäntä joka tulee vähän niinku juhlapaikan kylkiäisenä..
×
×
  • Create New...