^heidisti

Morsian
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About ^heidisti

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Tällänen olisi mun puku. Kuva on hieman pienenlainen, mutta ehkä siitä jonkinmoisen käsityksen saa
 2. Meillä sulhasen vanhemmat olivat aluksi ihan hiljaa, mutta siitä sitten pikku hiljaa tokenivat. Tuli luultavasti tosi yllätyksenä heille. Omien vanhempien reaktio kiukuttaa ja ihmetyttää edelleen suuresti. Meillä häät heinäkuussa ja vuotta aikaisemmin asia julkistettiin. Omat vanhemmat totes vaan että jaa, ja homma jatkui ihan kuin olisin tehnyt jonkun ihan päivän selvän kommentin. Samana iltana kysyin sitten itku kurkussa äidiltä, että eikö se hänen mielestään ole hyvä idea ja äiti vastas että tottakai ja päläpälä. Sepä olikin sitten ainoita kommentteja hänen suustaan. Sulhon vanhemmat on alku"järkytyksen" jälkeen ollut koko ajan suunnittelussa mukana ja mielummin mä anopin kanssa suunnittelenkin, kun häntä näyttää kiinnostavan. Melkein tekis omilta vanhemmilta kysyy, että eikö yhtään kiinnosta että esikoisen häihin on vajaa 4kk aikaa? Mutta enpä taida kysyä. Kiukuttaa ja surkuttaa. On kyllä monet itkut tullut kyseisen aiheen takia itkettyä
 3. Meilläkin oli tosi mieheni näköinen kosinta. Istuttiin ruokapöydässä ja mies sano että: "Oon vähän miettinyt, että pitäiskö meidän käydä ostaa sormukset?" Ei mikään romanttinen tilanne, lähinnä hyvin hassu Jälkeenpäin mies on sanonu, että hyvä että sai sen edes sillä tavalla muotoiltua, oli kuulemma tosi iso kysymys Oli sitä jo pohtinu pitkän aikaa mun siskon kanssa.
 4. Meidät vihitään miehen synnyin kunnassa Halsualla ja jatkot pidetään viereisessä kunnassa. Päädyimme tähän ratkaisuun, koska siellä kaikki on helpompi/edullisempi järjestää ja suurin osa vieraista on Tampereesta ylöspäin, joten matkallisestikin järkevämpää.
 5. Tänään sain osan kuvista ja ne on ihan mielettömiä! Meinas silmät pudota päästä. Nyt on entistäkin vaikeampi pitää suu supussa, mut onneks tää aika tässä koko ajan kuluu eteenpäin Onneks päädyin tohon ammativalokuvaajaan. En mitenkään olis saanu tollasta jälkee jollain itselaukaisimella.
 6. Nyt on sitten kuvat otettu. Ainakin kamerannäyöstä katsottuna niistä tuli ihan superhienoja Aluksi jännitti ihan älyttömästi, mutta loppua kohden jännitys laantui. Välillä sitä melkein unohti, että missä sitä oikein on. Kuvaaja osasi hommansa ja ohjasi hyvin. Luulenpa, että niiden kuvien ottaminen teki mulle ja mun itsetunnolle ihan hyvää Voin kyllä lämpimästi suositella ja en malta odottaa että näkee lopputuloksen.
 7. Mulla kuvaukseen viikko aikaa ja jännittää ihan mielettömästi."Kehtaanko mennä, onnistuuhan kuvat varmasti...." Kuumeisesti oon ettiny ideoita ja löytänytkin muutamia tosi kivoja. Jo kuvauksessa käyneet (jotka kävi muun kuin tutun/kaverin kuvattavana), miten loitte tilanteesta sellaisen rennon?
 8. Oih miten upeen näköinen Mä tahtoo kans tollasen Onko kenelläkään tietoa missä Kokkolan seudulla vois tehdä tuollaisia?
 9. Sulhasen kotipaikkakunnalla mennään naimisiin. Asiaan vaikutti paljon se että suurin osa vieraista asuu siellä päin ja muutenkin helpompi (ja edullisempi) järjestää pienellä paikkakunnalla.
 10. Me tilataan tuolta Now and foreverilta bestmaneille sellaset tuopit ja kaasolle korurasia samaisesta paikasta. Jokaiseen tulee tietysti myös kaiverrus.
 11. Kiitos Ihastuin siihen heti ja juuri sen takia en haluaisi joutua luopumaan siitä
 12. Kukkakauppias soitti ja antoi uuden hinnan kimpulle. Pelkästään orkideoille tulisi hintaa sellanen 100-150e ja siihen muut kukat ja työ päälle. Tässä ollaan nyt miehen kanssa keskusteltu, että saanko ottaa sen kimpun vaikka se aika hintava onkin. Mutta se on vain niin kaunis *huoh*. Tässä olis kuva siitä mun kimpusta, ainoa muutos vaan että nuo pienet kukat korvataan jollain laventelin/violetin värisillä kukilla.
 13. Nyt on sitten kuvausaika varattu ja osa ideoista alkaa olla jo vähän valmiina En vaan tiiä miten maltan pitää ne piilossa ja osaanko pitää suuni kiinni Pikkuisen jännittää että miten kuvaus sujuu ja että tuleeko hyviä kuvia, mutta kuvaajalla on kuitenkin kokemusta ihan kivasti niin eiköhän niistä ainakin osa onnistu
 14. Innostuin kovasti tästä huomenlahjakuva asiasta. Mietin tässä tätä ketjua lukiessa et olisin ottanut kuvat itse, mut en taida a) saada niitä kovin hyvin onnistuu ja jos ne onnistuis en varmaan kehtais niitä käydä kehittää Oon aika arka ihminen, enkä oikein osaa "poseeraa" kuvissa. Kertokaahan te joilla on ollut hyvä kuvaaja, joka on osannut neuvoa asentojen sun muiden kanssa. Asun Helsingissä.
 15. Mulle tulee sellainen laskeutuva kimppu, johon tulee valkoisia orkideoja ja joitakin lilan/laventelin värisiä pikkukukkia. Kimpulle tulee hintaa sellanen 100:sen verran. Haluaisin sen jälkeen päin teettää tauluksi, mutta selvittely on vielä kesken