Elisha

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Elisha

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hei Morsmaikku2009! Löysimme lennot E-bookersin kautta ja hotellit joko Agodan kautta tai suoraan ko. hotellin nettisivuilta (Ubudin hotellina on Tegal Sari, joka on saanut TripAdvisorin Traveller's choice-palkinnon - odotan innolla:)). Yksi hotelleistamme on tosiaan Sanurista, hotelli nimeltään Puri Santrian. Kierreltiin todella kauan netissä mm. TripAdvisorin sivuilla etsimässä sopivia hotelleita ja lopulta päädyttiin mm. Puri Santrianiin ja Tegal Sariin. Olisi kiva kuulla teidän Balin reissusta mikäli ehditte takaisin ennen elokuuta . Ihanaa häämatkaa!
 2. Meillä on myös suunta Indonesiaan ja Malesiaan elokuun alussa. Lennot on varattu Hki-Kuala Lumpur, jossa vietetään 3 yötä ja sen jälkeen edessä on 3 viikon lomailu Balilla. Varasimme hotellit joka viikoksi eri puolelta saarta, jotta tulisi nähtyä paikkaa mahdollisimman laajasti. Lennot ja hotellit varasimme netin kautta itse ja hintaa tälle reilun 3 viikon matkalle tuli yhteensä n. 1800 € per nenä. Hotellit ovat kaikki 3-4 tähden hotelleita ja itse räätälöimällä saimme huomattavasti edullisemman matkan kuin mitä matkatoimistojen tarjoukset olivat. Lennot KL:iin ja takaisin tosin ovat kahdella välilaskulla ja KL-Denpasar-KL lennot ovat Air Asian kautta mahdollisimman halvat . Ajattelimme, että kyllä sitä vähän pidemmän lentomatkan kestää, kun perillä saa olla pidemmän aikaa. Mielelläni itsekin kuulisin Balin-matkaajien vinkkejä alkaen hyvistä ravintoloista erilaisiin retkiin ja nähtävyyksiin. Löytyykö tuoreita kokemuksia?
 3. Suunnitelmissa 3 viikon matka Malesia-Indonesia akselille (3 yötä KL:ssa, 7 yötä Sanurissa Balilla ja loput yöt Lombokilla). KL:ssa yövymme Dorsett Regency'ssä, Sanurissa Puri Santrianissa, mutta Lombokin hotelli on edelleen haussa. Mielelläni kuulisin kokemuksia esim. Sengiggi beach hotellista, Qunci Villas'sta tms. Haussa on mukava (*** - ****) hotelli suht rauhalliselta rannalta. Tarkoituksena on kiertää saarta mahdollisimman paljon vaihtamatta hotellia, joten aiempien kirjoitusten perusteella Senggigi vaikuttaa parhaalta paikalta tätä tarkoitusta varten. Entä millaisia kokemuksia teillä on lennoista Balilta Lombokille? Kuinka paljon aikaa on hyvä varata siirtymisiin, sillä olen ymmärtänyt, että lennot ovat melko usein myöhässä?