Riikka_K

Rouva
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About Riikka_K

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 05/14/83

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Suosittelen lämpimästi kaikille jännittäjille! Lääke poistaa ylimääräisen jännittämisen oireet, kuten sydämen hakkaamisen, kiihtyneen sykkeen ja käsien hikoomisen. Se auttaa hallitsemaan jännitysoireita laskemalla hieman verenpainetta. Beta salpaajat ei tee olosta tokkuraista, eikä vaikuta milläänlailla ajattelukykyyn tai fyysisiin suorituksiin vaan tekevät lähinnä jännittävät tilanteet siedettäväksi. Olosta tulee itsevarmempi ja siksi esim. monet julkisuuden henkilöt käyttää tätä lääkettä esiintymispelkoon. Itse kokeilin Propral-nimistä valmistatte ollessani ystäväni kaasona, ja muistan jopa vihkimisen tunnelman ja lähes joka sanan papin puheesta!! Tietysti kokeilin lääkettä ennen häitä, että ne varmasti sopivat minulle. Nyt kun häät ovat onnellisesti ohi, voin tulla vähän off topiccina kertomaan, että suosittelen Beta salpaajia! Ei tee tokkuraista oloa, edes alkoholin kanssa. Muistan kaiken tuomarin puheesta, enkä hämmentynyt saamastani suosiosta. Vertailukohteena voin todeta, että aiemmin olen pyörtynyt esitelmää esittäessäni kahdesti, saanut kaksi hyperventilaatiokohtausta, sekä häiden alusviikolla sain huomiota ja suosiota töissä, enkä jännitykseni takia muista heidän sanoistaan mitään!! Suosittelen! Tsemppiä!!
 2. HUI! Saatko sä oikeasti pitää siellä nyrkkeilyssä sormusta? Ainakin aikanaan kun harrastin taekwondoa oli meillä kaikkien korujen pitäminen salissa kiellettyä. Ihan jo oman turvallisuuden takia. Jos teet jotain sellaista, että sormi menee "rikki" ja alkaa turpoamaan voi sormus olla aika vaarallinen!! Harkitse edes jatkossa, ettet niitä sormuksiasi sinne nyrkkeilyyn ja tallille laittaisi sormeesi! Ja asiaan.. itse käytän kihlaani joka päivä, mutta useimmiten kotiin tullessa ja alkaessani laittaa sen jälkeen ruokaa, otan sormuksen sormesta. Aamulla sitten taas töihin lähtiessä sormeen paikalleen Ju-jutsussa ja krav magassa oli korut kielletty, mutta jossain kuntonykkeilyssä olen kihlaa pitänyt. Ja aina tallilla Vihkiä en varmasti tule pitämään näissä harrasteissa. Ehkä se kihlakin sitten samalla lähtisi pois.
 3. Mitä teidän karaoke-dj:t ovat maksaneet? Meillä on ideana etsiä dj, joka soittaa häävalssin ja tanssit, ja loppuillasta laitetaan karaoke pyörimään. Sitten kun on syöty ja juotu ja kaikki ohjelmat on läpikäyty..
 4. EDIT sormus ostettu, eikä kalevalaa valittu
 5. Nii ja onhan se totta, että pääsee pienemmällä vaivalla, kun on pitopalvelu ja kaikki koristeetkin tulee juhlapaikan kautta. kun teillä on sitten jo toi masuasukkikin tullut maailmaan
 6. Me taas haluttiin nimenomaan, että olis vähän "latomeininkiä" kaikilla omat maut! Teillä on varmaan meljonen budjetti...
 7. Mutta tossa täytyy huomioida, ettei hintaan sisälly siivous, eikä edes kahvinkeitin. Lisäksi pitää maksaa jätemaksu ja astiaston vuokra. Sopii varmasti vähän isommille juhlille, kun meidän pienille ~50 hengen pileille. Nätin näkönen paikka, ja saunatilatkin!!
 8. Mulla ei toi syöminen auta. Siis pyörtyily ei johdu siitä, että en olisi syönyt, vaan pelkästään jännittämisestä. Olen ajatellut käydä lääkärillä ja pyytää beta salpaajaa, että muistan edes jotain tärkeästä päivästä ja pystyisin nauttimaan..
 9. Pyrylän vkl vuokra on nyt 380 euroa (+lisämaksusta astiat ja pöytäliinat). Hintaan kuuluu siivous. Kukko oli kalliimpi, mutta enpä muista enää tarkkaa hintaa, 700 euron tienoilla (?!). Toi ~400 oli mun mielestä ihan kohtuullinen vkl vuokra. Kilpiäisten VPK:sta ja heinlammin kyläntalostakin pyyetään suunnilleen tollanen hinta. Tsemppiä etsintään. mulla stressi puoliintu, kun löyty noinkin ihana juhlapaikka!
 10. Olen kova jännittäjä, ja välillä oikeasti keskityn niin, että unohan hengittää. Joten pelkään pyörtyväni tai oksentavani vihkimisen aikana jännityksen takia... kaksi kertaa olen jo pyörtynyt tilanteessa, jossa olen huomion keskipisteenä..
 11. Heh... Meillä on tasan yksi kaaso, mutta neljä bestmania, kun sulhaseni ei osaa valita Mullakin on yksi kaaso, mutta miehellä kolme best mania... montahan vielä keksii
 12. Mulla tämä kihla on ollut ihan kokoajan sormessa. Ois ehkä johonkin ratsastustunnille tai nyrkkeilyyn pitäny jättää kotiin, kun on sormus jo niin kolhuilla, ja hiertanyt pari kertaa sormenkin auki Vihkin valitsen siten, että se on käytännöllinen. Eli ei mitään ulkonevia timantteja ainakaan. Luulenpa että sekin sormus jää sitten kokoaikaisesti sormeen ja myös sinne tallille ja nyrkkeilyyn.. Eikä tämä tarkota että en sormusta/sen tarkoitusta arvostaisi.
 13. Mä laitan kutsuihin Avec, mutta täsmennän vielä että ottais kaverin mukaan, mikäli ei seurustele. Kauempaa tuleville tuntuu olevan isompi kynnys lähteä yksin häihin, ja nämä kauempaa tulevat kutsuvieraani ovat sinkkuja... (tai en minäkään mielelläni yksin lähtisi, jos en tunne häistä kun morsiamen.) Eli vastaus aiheeseen, mun mielestä Avec on hyvä ilmaisu, itse vaan vielä vahvistan, että kaverikin on avec:)
 14. Mikäli vihkiminen tapahtuu juhlapaikalla, menemme kuvaan ennen sitä. Ja haluan kyllä nukkua kotona omassa sängyssä edellisen yön mies vieressä. Kuvaukseenkin pitää päästä heti kun hiukset ja naama valmiina, koska se itku saattaa alkaa jo vaikka kuinka aikasin..
 15. M.cranella taitaa olla sama hääpäivä kun meillä.. 20.02.2010? Meijän juhlapaikka maksaa n 400 euroa astioineen ja pöytäliinoineen ja siivouksineen. Nuorisoseurojen talo päijät-hämeessä. Vuokra-aika perjantaista sunnuntaihin.