anskuliini09

Rouva
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

About anskuliini09

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Olin yhtenä hymynä, kun jännitti niin kauheesti. Oli ihanaa nähdä kaikki sukulaiset ja ystävät matkan varrella. Miehen kanssa sovittiin, että jos toinen meinaa mennä liian lujaa niin puristetaan kättä (käveltiin siis yhdessä koko matka). Mies puristeli mun kättä kuin paraskin morsettaja ko mää meinasin alvariinsa kaasuttaa menemään
 2. Perusarki mukavan ukon kanssa
 3. Mä pesetin pukuni Kalevan Prisman yhteydessä olevassa Sol-pesulassa. Mulla oli puvussa sinistä ja valkoista eivätkä värit sekoittuneet tai kirjailut kärsineet. Emulsiopesussa lähti suklaa ja pöly. Olen pienenkokoinen, joten mun puku meni juhlapuvusta ja pesetys maksoi vain n. 50€. Normaalisti hääpukujen pesetys Sol:ssa alk. 74€. Mun puku pestiin omalla riskillä, koska siitä ei löytynyt pesuohjetta. Eli kannattaa tarkistaa, että puvusta löytyy pesuohjelappu ennen kuin sen vie pesulaan. Mutta olen siis erittäin tyytyväinen oman pukuni pesuun. Oli oikein mukava nainen, joka otti asian hoitaakseen.
 4. ^ Piirrettiin valkoiselle kartongille/pahville meidän kitarasta malli. Kaulaosa ei ole kuitenkaan yhtä pitkä kuin oikeassa. Sitten väritin ja kirjoitin nimikirjaimet tussilla (ei veden kestävä). Tehtiin vielä toinen kitara joka nidottiin yhteen maalatun kanssa niin sai vähän tukevamman ja lopuksi liimattiin taakse vielä paksusta pahvista tukilevyt. Kilo kontaktimuovia päälle ja kepit kiinni nippusiteillä. Toiseen kitaraan löytyi harjanvarsi ja toiseen ostettiin kukkakeppi puutarhakaupasta. Hyvin pysyivät pystyssä. Toinen kitara jäi muistoksi, mutta toisen vei joko joku vieraista muistoksi tai sitten joku ulkopuolinen. Meillä oli itseasiassa vielä kolmas kitara juhlapaikan seinällä, meidän pöydän yläpuolella koristeena. Se siis vain ihan yksinkertaisesta pahvista ilman kontakteja. Yksi ilta noita ährättiin, mutta aika helpolla syntyivät. Ideaa saa vapaasti kopioida
 5. Tässä meidän luomukset. Vielä täytyy vetää kontaktimuovia päälle niin kestävät paremmin ja etsiä jostain kepit mihin tökätään kiinni. Meillä tulee vain nämä kaksi kylttiä.
 6. Nostetaanpas tätä ketjua. Häämatka häämöttää reilun viikon päästä. Onko kellään tuoreita kokemuksia Santorinilta? Hotelli Santelliinista? Hyviä ruokapaikkoja?
 7. Tässä vihdoin odotettu Helena keltakultaisena
 8. Meillä on mtv3 toiminut hyvin. Käydään aina vakoilemassa onko tullut uusia lahjoja. Vähän kuin lapset jouluna... Joku taisi kysyä, että saako listaan lisättyä lahjoja. Kyllä saa. Kun kirjaudut hääparin tunnuksilla eli jomman kumman sukunimi ja salasana niin vasemmalla valikossa löytyy heti ylinnä palkki Lisää lahja. Listaa pystyy muokkaamaan koko ajan. Voi myös poistaa toiveita, jos tulee katumapäälle tai muokata toivetta esim. vaihtaa vaikka väri johonkin astiaan. Oikein kätevä keksintö
 9. Valitettavasti meidän budjetti ei kestä kestitystä enempää, joten emme kustanna majoituksia. Miehen sisarukset perheineen yöpyvät meillä ja mun vanhemmat majoittaa joitakin sukulaisia. Ollaan laitettu sähköpostilla infokirjettä, jossa linkki kaupunkimme majoituspalveluihin. Sieltä saa jokainen etsiä budjetilleen sopivan ratkaisun. Emme myöskään ole hankkineet kuljetuksia, sillä kirkolta juhlapaikalle ajaa noin 10-15 minuuttia. Kun on itse maksumiehenä niin rajaa täytyy vetää. Haluamme tarjota juhlamme ilman pankin avustusta.
 10. Kokemuksia Lempäälän Henri Karvisesta? Ainakin puhelimessa vaikutti ihan mukavalta.
 11. Todennäköisesti Escadan Moon sparkle. Makealle morsmaikulle makea tuoksu
 12. Täällä joku opettelee tätä tietoteknistä räpeltämistä... Jos siis nyt tulis kuvat ja tekstikin vaan kerran
 13. Muistaakseni on keltakultaa, mutta voi tosiaan olla valkoista istutuksessa. Madeleinea saa kahdella eri timantti versiolla. Yksi iso timantti tai monta pientä neliön sisällä. Löwenmarkin sormukset ovat mittatilaustöitä, joten jokaisesta sormusmallista on vain yksi mallikappale. Ja he tekevät muutoksia malleihin esim. timantit tai rungon malli (puolipyöreä, tynnyri jne.) asiakkaan toiveen mukaan. Hintakin siis riippuu sormukseen koosta, materiaalista, timanteista ja omista toiveista. Kannattaa kysyä. Palvelu oikein hyvää ja asiantuntevaa. Laitan tähän liitteeksi sovituskuvat Charlotta ja Madeleine -malleista. Madeleinesta ei löydy kuvaa Löwenmarkin kotisivuilta.
 14. Muistaakseni on keltakultaa, mutta voi tosiaan olla valkoista istutuksessa. Madeleinea saa kahdella eri timantti versiolla. Yksi iso timantti tai monta pientä neliön sisällä. Löwenmarkin sormukset ovat mittatilaustöitä, joten jokaisesta sormusmallista on vain yksi mallikappale. Ja he tekevät muutoksia malleihin esim. timantit tai rungon malli (puolipyöreä, tynnyri jne.) asiakkaan toiveen mukaan. Hintakin siis riippuu sormukseen koosta, materiaalista, timanteista ja omista toiveista. Kannattaa kysyä. Palvelu oikein hyvää ja asiantuntevaa. Laitan tähän liitteeksi sovituskuvat Charlotta ja Madeleine -malleista. Madeleinesta ei löydy kuvaa Löwenmarkin kotisivuilta.