anskuliini09

Rouva
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by anskuliini09

 1. Meidän hääjuhla alkaa sen verran myöhään (kirkko klo 17), että ohjelmaa ei hirveästi mahdu bändin lisäksi. Haluan kuitenkin jotain hauskaa ja rentoa pileiden alkuun. Vieraat kun eivät tunne juurikaan toisiaan ja kavereita taitaa olla enemmän kuin sukua. Harrastan itse improa, joten pyysin omaa ryhmääni Helmikanaa esiintymään juhliimme. Esitys kestää noin 30-40 minuuttia ja rentouttaa vatsalihakset heti alkuun. Impro on rento ohjelmavaihtoehto, jos haluaa muutakin kuin leikkejä. Improryhmiä löytyy nykyään varmaan monelta paikkakunnalta eikä harrastelija-/teatteriporukat ole kauhean tyyritäkään. Jos olet kiinnostunut improsta niin kerron mielelläni lisää. Onko kellään muulla kokemusta improsta hääohjelmana? Millaisia esityksiä? Tykkäsikö vieraat?
 2. Olin yhtenä hymynä, kun jännitti niin kauheesti. Oli ihanaa nähdä kaikki sukulaiset ja ystävät matkan varrella. Miehen kanssa sovittiin, että jos toinen meinaa mennä liian lujaa niin puristetaan kättä (käveltiin siis yhdessä koko matka). Mies puristeli mun kättä kuin paraskin morsettaja ko mää meinasin alvariinsa kaasuttaa menemään
 3. Saatiin häiden jälkeen kaunis kortti ja lahjakortti Kodin ykköseen mun työkavereilta. Miehen työpaikalla ei muistettu mitenkään.
 4. Perusarki mukavan ukon kanssa
 5. Mä pesetin pukuni Kalevan Prisman yhteydessä olevassa Sol-pesulassa. Mulla oli puvussa sinistä ja valkoista eivätkä värit sekoittuneet tai kirjailut kärsineet. Emulsiopesussa lähti suklaa ja pöly. Olen pienenkokoinen, joten mun puku meni juhlapuvusta ja pesetys maksoi vain n. 50€. Normaalisti hääpukujen pesetys Sol:ssa alk. 74€. Mun puku pestiin omalla riskillä, koska siitä ei löytynyt pesuohjetta. Eli kannattaa tarkistaa, että puvusta löytyy pesuohjelappu ennen kuin sen vie pesulaan. Mutta olen siis erittäin tyytyväinen oman pukuni pesuun. Oli oikein mukava nainen, joka otti asian hoitaakseen.
 6. ^ Piirrettiin valkoiselle kartongille/pahville meidän kitarasta malli. Kaulaosa ei ole kuitenkaan yhtä pitkä kuin oikeassa. Sitten väritin ja kirjoitin nimikirjaimet tussilla (ei veden kestävä). Tehtiin vielä toinen kitara joka nidottiin yhteen maalatun kanssa niin sai vähän tukevamman ja lopuksi liimattiin taakse vielä paksusta pahvista tukilevyt. Kilo kontaktimuovia päälle ja kepit kiinni nippusiteillä. Toiseen kitaraan löytyi harjanvarsi ja toiseen ostettiin kukkakeppi puutarhakaupasta. Hyvin pysyivät pystyssä. Toinen kitara jäi muistoksi, mutta toisen vei joko joku vieraista muistoksi tai sitten joku ulkopuolinen. Meillä oli itseasiassa vielä kolmas kitara juhlapaikan seinällä, meidän pöydän yläpuolella koristeena. Se siis vain ihan yksinkertaisesta pahvista ilman kontakteja. Yksi ilta noita ährättiin, mutta aika helpolla syntyivät. Ideaa saa vapaasti kopioida
 7. Heippa! Onkos kellään kokemusta Santorinin saaresta? Suunnitellaan häämatkaa elokuulle 2009. Tarkoitus olisi rentoutua, syödä ja juoda hyvin. Myös historia ja siihen littyvät nähtävyydet kiinnostaa. Mutta ei mitään niska limassa minuuttiaikataululla juoksemista. Auton ja skootterin vuokraus voisi olla sopivaa omatoimi meininkiä. Ei tarvetta yökerhoille tai biitsillä löllymiselle. Olisi mukava varata vähän parempi hotelli, mutta hieman hinnat mietityttää. Paljonko viikkohinta 4 tähden paikassa? Kävin kyllä kaiken maailman sivuilla, mutta kun en tiedä ovatko hinnat per vuorokausi vai per lärvi/viikko. Aika kallista kyllä noissa hienoimmissa paikoissa... mut ois kiva saada ees joskus luksusta
 8. Tässä meidän luomukset. Vielä täytyy vetää kontaktimuovia päälle niin kestävät paremmin ja etsiä jostain kepit mihin tökätään kiinni. Meillä tulee vain nämä kaksi kylttiä.
 9. Nostetaanpas tätä ketjua. Häämatka häämöttää reilun viikon päästä. Onko kellään tuoreita kokemuksia Santorinilta? Hotelli Santelliinista? Hyviä ruokapaikkoja?
 10. Tässä vihdoin odotettu Helena keltakultaisena
 11. Meillä on mtv3 toiminut hyvin. Käydään aina vakoilemassa onko tullut uusia lahjoja. Vähän kuin lapset jouluna... Joku taisi kysyä, että saako listaan lisättyä lahjoja. Kyllä saa. Kun kirjaudut hääparin tunnuksilla eli jomman kumman sukunimi ja salasana niin vasemmalla valikossa löytyy heti ylinnä palkki Lisää lahja. Listaa pystyy muokkaamaan koko ajan. Voi myös poistaa toiveita, jos tulee katumapäälle tai muokata toivetta esim. vaihtaa vaikka väri johonkin astiaan. Oikein kätevä keksintö
 12. Valitettavasti meidän budjetti ei kestä kestitystä enempää, joten emme kustanna majoituksia. Miehen sisarukset perheineen yöpyvät meillä ja mun vanhemmat majoittaa joitakin sukulaisia. Ollaan laitettu sähköpostilla infokirjettä, jossa linkki kaupunkimme majoituspalveluihin. Sieltä saa jokainen etsiä budjetilleen sopivan ratkaisun. Emme myöskään ole hankkineet kuljetuksia, sillä kirkolta juhlapaikalle ajaa noin 10-15 minuuttia. Kun on itse maksumiehenä niin rajaa täytyy vetää. Haluamme tarjota juhlamme ilman pankin avustusta.
 13. Kokemuksia Lempäälän Henri Karvisesta? Ainakin puhelimessa vaikutti ihan mukavalta.
 14. Todennäköisesti Escadan Moon sparkle. Makealle morsmaikulle makea tuoksu
 15. Täällä joku opettelee tätä tietoteknistä räpeltämistä... Jos siis nyt tulis kuvat ja tekstikin vaan kerran
 16. Muistaakseni on keltakultaa, mutta voi tosiaan olla valkoista istutuksessa. Madeleinea saa kahdella eri timantti versiolla. Yksi iso timantti tai monta pientä neliön sisällä. Löwenmarkin sormukset ovat mittatilaustöitä, joten jokaisesta sormusmallista on vain yksi mallikappale. Ja he tekevät muutoksia malleihin esim. timantit tai rungon malli (puolipyöreä, tynnyri jne.) asiakkaan toiveen mukaan. Hintakin siis riippuu sormukseen koosta, materiaalista, timanteista ja omista toiveista. Kannattaa kysyä. Palvelu oikein hyvää ja asiantuntevaa. Laitan tähän liitteeksi sovituskuvat Charlotta ja Madeleine -malleista. Madeleinesta ei löydy kuvaa Löwenmarkin kotisivuilta.
 17. Muistaakseni on keltakultaa, mutta voi tosiaan olla valkoista istutuksessa. Madeleinea saa kahdella eri timantti versiolla. Yksi iso timantti tai monta pientä neliön sisällä. Löwenmarkin sormukset ovat mittatilaustöitä, joten jokaisesta sormusmallista on vain yksi mallikappale. Ja he tekevät muutoksia malleihin esim. timantit tai rungon malli (puolipyöreä, tynnyri jne.) asiakkaan toiveen mukaan. Hintakin siis riippuu sormukseen koosta, materiaalista, timanteista ja omista toiveista. Kannattaa kysyä. Palvelu oikein hyvää ja asiantuntevaa. Laitan tähän liitteeksi sovituskuvat Charlotta ja Madeleine -malleista. Madeleinesta ei löydy kuvaa Löwenmarkin kotisivuilta.
 18. Ilman muuta pidän. Ja saavat kaveerata siitä lähtien
 19. Mun puku on myös olkaimeton eikä mulle tule huntua. Mulla on kyllä pukuun kuuluva hartiahuivi, mutta en aio sitä käyttää. Menee hankalaksi, jos täytyy yrittää selvitä kimpun ja liukkaan, valuvan huivin kanssa. Ja alttarille asti pitäis päästä...
 20. Nyt on tulossa Helena keltakultaisena! Laitan kuvaa kunhan sormus saapuu.
 21. Meillä väriteema valikoitui pukuni mukaan, joka on turkoosin-/vaaleansininen. Pöytiin tulee turkoosit kaitaliinat ja kirkkaat Galej-tuikut. Mietin hääkarkeiksi pöytiin, kuppeihin turkoosin ja valkoisen värisiä lakritsi/salmiakki karkkeja. Meidän pöytään tulee Iittalan turkoosit Kivi-tuikut ja valkoisia silkkiruusuja sekä mahdollisesti turkoosia tylliä. Pöytäohjelmiin löysin Prismasta laguuninsinistä kartonkia.
 22. Oi, minulla on kihlana toi alempi sormus hopeana! Mies osti ennakkoon, eikä muista mallia tai tekijää (mutisi jotain kohinoorista) ja se on vaivannut minua kovasti. Erittäin kaunis ja pidän sormuksesta hurjasti. Siis onko tuo Löwenmarken sormus, vai jonkun muun? Jos tarkoitat siis tuota kuviollista sormusta ilman timantteja niin ei ole Löwenmarkin sormus. Vain tuo timantillinen, sileä Madeleine -malli on. Minkälainen vihki sinulla on? Olen kovasti etsinyt tuohon kuviointiin sopivaa vihkiä ja ihastuin Löwenmarkin malleihin.
 23. Nostellaan taas. Kuvia anyone??
 24. Häät elokuussa ja nyt jo sujuvasti uneksitaan enemmän ja vähemmän ahdistuneena... Yksi yö en suostunut menemään hääjuhliin, kun multakin oli jäänyt kampaaja ja meikki väliin. Karkasin siis omista juhlistani parkuen. Olen muutaman muunkin hääunen nähnyt mutten muista enää mitä niissä tapahtui. Mitähän se mahtaa olla viikko ennen häitä kun nyt jo näkee hääunia...