sarkku2

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About sarkku2

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Konjakkiin ja likööriin sitten päädyttiin mekin , unohdetaan tuo jälkiruokaviini kokonaan.
 2. Mielestäni lohikeitto on oikein hyvä vaihtoehto , riippuen missä juhlat , myös siitä , paljonko on valmis satsaamaan ruokaan. Itse en oikein tuota lohikeittoa osaa arvostaa juhlaruokana , mutta en kyllä sitä tuomitsekkaan.
 3. Meidän kohdalla myös noi odotukset oli vähän niin kuin `Toivottavasti menevät pian `vihille´. Kun sitten saivat tietään , johan ilo nousi ylimmilleen.
 4. Meillä viinit tarjoillaan pöytiin. Ei laiteta pulloja pöytiin , ei ainakaan alussa , jotta valkoviini on varmasti kylmää.
 5. Otetaan vinkkejä / suosituksia vastaan , kenellä ollut tosi hyvä standupkoomikko ? Pääkaupunkiseudulta.
 6. Jotain jälkiruokaviiniä ollaan myös ajateltu kahvin kanssa , ei ehkä konjakkia ja likööriä ollenkaan. Katsotaan nyt , mieheni on kyllä vähän eri mieltä , pitäisi kuulemman olla konjakki ja likööri.
 7. Meille tulee useita snapsilauluja ja tietysti niitä snapseja menee myös muutama.
 8. Minä satsaisin kyllä myös iltapalaan ja jokainen voi ostaa sitä viinaa sitten itse tiskiltä , ehkä vähän kiusallista toisinpäin.
 9. Olin 2 viikkoa sitten häissä jossa tarjottiin vieraille lämmin malja , hääparia odotellessa. Odotusaika oli vajaa tunti ja tuo malja oli kyllä ihan hyvä juttu , hääpari saapui paikalle tarjottiin kuohut ja onnittelut.
 10. Meidän valinta on Annin Juhlapalvelun; Passio - Amarettokakku , passiomelbakastike. Tilattiin tällainen kakku 10 hengelle jouluksi ja oli hyvää.
 11. Me ajateltiin tehdä karpalobooli , hyväksi havaitulla reseptillä , siskoni häistä. Äidin tekemää karpalomehua ( hiukan sokeria lisätty) Sprite Vodka Kuivaa valkoviiniä - noita ainesuhteita en muista , mutta pitää se siskoltani selvittää. Jos makeaa lisätään sitruuna vichyä. + jääpaloja runsaasti. Vieraat tykkäsi edellisissä juhlissa ja tämä on edullinen myös.
 12. Albergan kartano on meillä myös yksi vaihtoehto , mutta taitaa tuo vieraslista paisua niin , että joudumme jättämään tämän salin pois listoilta. Annin Juhlapalvelu , Espoosta ollaan kyllä jo varattu oli sitten sali mikä tahansa.
 13. Juhlapaikalla vihkimiseen me ollaan myös päätymässä , löytyisi vaan siihen sopiva juhlasali. Tuo sateen mahdollisuuskin on kuitenkin otettava huomioon eli ei liian ahdasta salia , hyvä olisi olla vähän liikkumavaraa.
 14. Kiitos vinkistä , juhlapaikkaa me myös metsästämme ensin.
 15. Minä olin häissä jossa tosiaan tarjottiin tuo toinen kuppi kahvi pöytiin ja tarjoilijalla toisessa kädessä oli maito ja sokeri ( sellainen tarjotin) , toimi loistavasti ja näin haluamme mekin , ei tarvi sitä maitoa ja sokeria odotella jostain saavansa , pöydän päästä.