Heinämorsian09

Morsian
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

About Heinämorsian09

 • Rank
  Juniori
 • Birthday October 30

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Etelä- Suomi
 1. Siis apua! Meillä on häät lauantaina enkä osaa tehdä yksinkertaisesti tota rusettia autoon... Kuka osais vielä kuvien kanssa opastaa hyvin mut.. Me tarvitaan vaan yksi ruusuke iso auton eteen.
 2. meillä tulee olemaan bändi nimeltä flangers suosittelen sitä lämpimästi muillekin.. Kokemusta löytyy niiltä jo ennestään. tanssibändi siis kyseessä.
 3. mistä martzu ostit telineen?
 4. tietääkö kukaan saako nuottitelinettä lainata mistään tms.. vai pitääkö sitä varten ostaa jostain? semmoin perushopee kelpais mulle
 5. noh siitä selviää...varmaan... mut me ei vaadita sitä pukua niin en tiiä miten sen mainitsisi...
 6. niin.. vai pitäisikö vaan laittaa infoon, että puketumisesta.. toivomme pukeutuvanne siistisi tms..?
 7. Mä maksan 130e kampauksesta 70e kampaus + 40 koekampaus, 70e meikki ja 80e kynnet. eli HUHUH sanon minä! Paikkaa en tässä mainitse. mutta ei täällä suunnalla paljon halvemmalla taida edes päästä. Kaason kampaus on 60e.
 8. Ahaa... KIITOS! eli ymmärtääköhän muut jos laitan vaan että smart casual
 9. Kuinka mainita kutsuinfossa, asusta, että halutaan ettei tulla hupparissa ja farkuissa. Kuitenkaan emme vaadi pukua ylle, vaan esimerkiksi kauluspaita ja suorathousutkin kelpaavat.. Siis kuinka mainita asia niin ettei kukaan loukkaannu tai käsitä väärin...? Auttakaa!!
 10. Noh mä oon ja sitä mieltä, et jokainen osaa itse hoitaa lääkkeiden ottamisen ja ymmärtää itse nuo tollaset asiat.. me laitetaan jotain lääkettä ja sillä sipuli. en myöskään siitä ota stressiä. Mut tosiaan en oo ikinä niin tarkkaa sit varmaan lukenu, et oisin jotai tollasta huomannu. ja me meinattiin noita ihan perustarpeita ja sinne koriin mitä tuollaonki o lueteltu.
 11. mistä oot juustoenkeli kuullut tuosta asiasta?
 12. Minä ja kyselen Pärnusta ja Tallinasta, sekä sviittihintoja ja kokemuksia
 13. kuvagalleria on hyvä paikka, mutta KALLIS, samoin rai-kuva haminassa asiantunteva, mutta halvempi.. suosittelen. pitopalveluista ei o sillai tietoa, mut niitähän löytää ja googlettamalla...
 14. Maijanranta on huvin pieni paikka häiden viettopaikaksi.. netistä kuviaki näkee... et en tiedä onko 40 liian pieni jopa... saaripirtti vetää istumapaikoiltaan n.120hlö vpk talohan on hyvä, siitäkin googlettamalla löytyy tietoja... Ja varauksia kannattaa tehä ajoissa.. eli vuotta aikasemminki ei o yhtää liian aikasin.. täällä myös kampaamopalveluja kysellään... ?