Jump to content
Naimisiin.info

Heinämorsian09

Morsian
  • Viestit

    45
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Heinämorsian09 kaikki viestit

  1. Siis apua! Meillä on häät lauantaina enkä osaa tehdä yksinkertaisesti tota rusettia autoon... Kuka osais vielä kuvien kanssa opastaa hyvin mut.. Me tarvitaan vaan yksi ruusuke iso auton eteen.
  2. meillä tulee olemaan bändi nimeltä flangers suosittelen sitä lämpimästi muillekin.. Kokemusta löytyy niiltä jo ennestään. tanssibändi siis kyseessä.
  3. Heinämorsian09

    Pöytäkartat

    mistä martzu ostit telineen?
  4. Heinämorsian09

    Pöytäkartat

    tietääkö kukaan saako nuottitelinettä lainata mistään tms.. vai pitääkö sitä varten ostaa jostain? semmoin perushopee kelpais mulle
  5. noh siitä selviää...varmaan... mut me ei vaadita sitä pukua niin en tiiä miten sen mainitsisi...
  6. niin.. vai pitäisikö vaan laittaa infoon, että puketumisesta.. toivomme pukeutuvanne siistisi tms..?
  7. Mä maksan 130e kampauksesta 70e kampaus + 40 koekampaus, 70e meikki ja 80e kynnet. eli HUHUH sanon minä! Paikkaa en tässä mainitse. mutta ei täällä suunnalla paljon halvemmalla taida edes päästä. Kaason kampaus on 60e.
  8. Ahaa... KIITOS! eli ymmärtääköhän muut jos laitan vaan että smart casual
  9. Kuinka mainita kutsuinfossa, asusta, että halutaan ettei tulla hupparissa ja farkuissa. Kuitenkaan emme vaadi pukua ylle, vaan esimerkiksi kauluspaita ja suorathousutkin kelpaavat.. Siis kuinka mainita asia niin ettei kukaan loukkaannu tai käsitä väärin...? Auttakaa!!
  10. Heinämorsian09

    wc-kori

    Noh mä oon ja sitä mieltä, et jokainen osaa itse hoitaa lääkkeiden ottamisen ja ymmärtää itse nuo tollaset asiat.. me laitetaan jotain lääkettä ja sillä sipuli. en myöskään siitä ota stressiä. Mut tosiaan en oo ikinä niin tarkkaa sit varmaan lukenu, et oisin jotai tollasta huomannu. ja me meinattiin noita ihan perustarpeita ja sinne koriin mitä tuollaonki o lueteltu.
  11. Heinämorsian09

    wc-kori

    mistä oot juustoenkeli kuullut tuosta asiasta?
  12. Minä ja kyselen Pärnusta ja Tallinasta, sekä sviittihintoja ja kokemuksia
  13. kuvagalleria on hyvä paikka, mutta KALLIS, samoin rai-kuva haminassa asiantunteva, mutta halvempi.. suosittelen. pitopalveluista ei o sillai tietoa, mut niitähän löytää ja googlettamalla...
  14. Maijanranta on huvin pieni paikka häiden viettopaikaksi.. netistä kuviaki näkee... et en tiedä onko 40 liian pieni jopa... saaripirtti vetää istumapaikoiltaan n.120hlö vpk talohan on hyvä, siitäkin googlettamalla löytyy tietoja... Ja varauksia kannattaa tehä ajoissa.. eli vuotta aikasemminki ei o yhtää liian aikasin.. täällä myös kampaamopalveluja kysellään... ?
  15. Heinämorsian09

    wc-kori

    Noh tommosta en o kyllä koskaan kuullu.. paracetamolhan on vatsaystävällisempääkin. t. hoitsu.
  16. Tätä asiaa en kyllä oo ees ajatellut . pitääkö sitä sitte olla jokin hartiahuivi?
  17. Tätä ketjua saa lukea taaksepäinkin. Tai lue vaikka kaks ekaa sivua. On kuules luettu, mutta ei mitään sopivaa ole löytynyt...
  18. voi hirveää toi vauvajuttu.. mä en ja noista nöyryytysjutuista tykkää tosin kaasolle ja bm:lle tulee jonkinsortin nöyryytys mutta se on ainut..
  19. Noh toi on kiva idea tuokin, mut mä tahtoisin pitkin iltaa jotakin ohjelmaa mut kuin paljon on sitte liikaa? meillä on jo 3 ohjelmaa varattuna yks ryöstö ja bestmanin ja kaason kosto sekä sukkanauhajuttu... sekä tietty kipun heitto ja sukkanauhan heitto. mut ne on vasta sitte yöllä ne kimpun heitto jne kun lähdetään.. entäs olisiko vielä paha esim pari kolme? ois yks koko porukan ohjelma josta ei tehdä ohjelmaa muuta ku palkinnon jaosta...
  20. Eli kuin paljon 16-01 kestäviin häihin laittaisi? jos ohjelma alkaa siinä 8 aikoihin illalla.. niin kuin monta siihen mahtuu ettei tuu ihmisille tylsää tai muuten vain paha olo niistä leikeistä...
  21. Meillä vasta vuosi sitten oli tuo karhunäytelmä toisissa kekkereissä niin ei oikein voi taas sitä laittaa.. olisiko muuta?
  22. Lisää hyviä ideoita wc- korin tekstiin?? Jokin runo ehkäpä?
×
×
  • Create New...