Jump to content
Naimisiin.info

Kada

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän Kada kaikki viestit

  1. Kada

    Rannekukat (kuvia)

    Onko kukaan bongannut netistä kuvaa Sinkkuelämän Carrien käyttämistä rannekukkasista? Ovat hiukan toisennäköisiä kuin nuo tyypilliset prom-kukkaset. Sellaisia yksinkertaisen tyylikkäitä. Ajatus tuollaisesta viehättäisi, mutta en ole onnistunut löytämään hyvää kuvaa. Jos joku jostain sellaisen bongaa, niin tänne vaan kuvaa!
  2. Se on oikeastaan aika hassua, että kirkossa ei suvaitamuuta kuin hengellistä ja ns.häämusiikkia. Tuon hengellisen puolen ja virret ymmärrän toki hyvin, mutta häämarssien suhteen joustamottumuutta en. Eihän ne perinteiset häämarssitkaan käsittääkseni ole kaikki hengellistä alun perin ja ovat vain ajan myötä vakiintuneet kirkossa soitettaviksi. On aika tiukkapipoista touhua, että jokin musiikki ei kelpaa häämarssiksi, koska säveltäjä on sattunut tekemään musiikin elokuvaan... Ja onhan se mielettömän tylsääkin, että jokainen pari marssii vuoron perään Prinsessa Ruususen tahdissa. Ihan kiva marssi, mutta kyllästyttävä. Meitä ei noi perinteiset innosta ja viimiseen asti yritetään vakuuttaa kanttori epätavallisista valinnoistamme - jotka tosin hiukan auki vielä.
  3. Minuakin alkoi viehättää sormuksen teettäminen, koska olen netistä bongannut ihanan sormuksen, jonka veroiseen en ole vielä kaupoissa törmännyt. Pohdin tässä vain, että kuinkahan alan ammattilaiset suhtautuvat siihen, että marssin valmiin kuvan kanssa liikkeeseen enkä ns. luota heidän suunnittelutaitoonsa. Minähän se toki olen asiakas, mutta en toivoisi kultasepän nyrpistelevän nenäänsä kuvilleni... Lisää vinkkejä teettämiskokemuksista pääkaupunkiseudulla pliis...
×
×
  • Create New...