oskuliini

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About oskuliini

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 09/28/77

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Niinpä niin. Lupasin tulla kirjoittelemaan, mutta nyt ymmärrän miksi se jää. Sitä saa niin tarpeekseen häiden järjestelystä ettei energiaa ja mielenkiintoa enää riitä naikkarointiin häiden jälkeen. Tosin se on tylsää, koska parhaiten asioista pystyy kertomaan sitten kun on kokemusta. Meillä kaikki sujui hienosti ja voin suositella Kontulaa lämpimästi. Me emme järjestäneet yhteiskuljetusta vaan jokainen sai huolehtia itse itsensä kotiin. Meidän mielestä paras oli näin, niin jokainen sai lähteä silloin kun halusi. Taksi sieltä maksoi keskustaan 40e, eli ei mun mielestä paha kun sen jakaa useammalle. Meillä laitettiin sittenkin vain yhdet pöydät vaikka aluksi ajattelin kaksia. Ei ne kuitenkaan olleet yhtään liian kapeat. Pöydät oli pitkittäin kun katsoi eteisen ovista sisään. Ainoa negatiivinen puoli Kontulassa on musiikkivehkeet. Ne on huonot. Onneks meillä oli tietotekniikan ja musiikin ihmemies mukana joka sai viriteltyä vehkeet niin että musiikki kuulosti ihan hyvältä. Enkä mä siellä saunaa lämmittäisi, aika karut on tilat. En osaa enempää kertoa, tuossa yläpuolella olenkin jo kertonut faktoja jonkin verran, eli kannattaa lukaista myös ne. Kysymyksiä voi toki esittää, käyn joskus kurkkaamassa.
 2. Mun mielestä keskustelu siitä, onko masentuneet fiilikset häiden jälkeen oikeutettuja vai ei, on todella tyhmää, koska ihmiset kokevat asiat eri tavalla. Itse en ikinä olisi uskonut, että voisin olla näin haikein mielin kuin nyt 3 päivää häiden jälkeen. Ymmärrän fiiliksiäni kuitenkin koska ajatukset ovat viimeisen vuoden olleet häissä enemmän ja vähemmän ja se on suuri, onnellinen ja ihana päivä joka ei koskaan enää palaa. Täsmennän nyt vielä etten haluaisikaan palaavan, koska olen hyvin onnellinen rouvana ja tahdon viettää mieheni kanssa loppuelämäni. Tiedän tämän tunteen menevän ohi ja uskon etten ole mitenkään poikkeava!
 3. Voin myös suositella hollywood smileä. Hampaistani tuli todella paljon valkoisemmat kuin mitä olivat. Olen melko skeptinen, enkä uskonut varmaksi että hoito auttaisi, mutta kun hoitaja antoi peilin käteeni, en voinut muuta kuin ihastella lopputulosta Nettisivut heillä on ärsyttävän jenkkimäiset ja tila on Tampereella ei niin kovin hieno, mutta lopputulos on ainakin mulle tärkein! Mulla vihlaisi vain kerran ja illalla koiran kanssa ulkona (pakkasta -15) kun en muistanut pitää suuta kiinni.
 4. Varattiin monen pähkäilyn jälkeen matka Playa del Carmeniin Olimme pitkään lähdössä Aruballe, mutta sitten sain päähäni etten lähde ylittämään Atlanttia millään muulla kuin Finnairilla. Nyt Meksiko tuntuu monin verroin paremmalta kohteelta mm. siksi että uskon että siellä on enemmän nähtävää ja koettavaa kuin Aruballa. Lähdemme helmikuussa, matkanjärjestäjä on Tjäreborg ja hotelli viiden tähden ja plussan The Royal. Vaikuttaa ihan täydelliseltä! Oon ihan fiiliksissä enkä malta odottaa lähtöä Saa kertoa lisää kokemuksia kohteesta ja hotellista!
 5. Olen ajatellut tällaisia Agapen koruja melkoisen yksinkertaiseen olkaimettomaan pukuuni. Ongelma vain on se mistä löytäisin...
 6. Häitä joissa on Tilisanssi pitopalveluna on varmaan tulossa kesällä useampia. Joko olette olleet suunnittelemassa menuja? Tänne vois laittaa minkälaisia menuistanne tuli ja hintoja.
 7. Esiintymislava rakennetaan mieleisen kokoiseksi elementeistä jotka on 1x2m. Salin koko on 10x20m eli 200 neliöö. Kyllä sinne siis se 150 ihmistä mahtuu hyvin. Silloin ei tosin voi yhdistää kahta pöytää yhdeksi leveämmäksi, koska silloin ei mahdu 150 eikä poytiäkään ole riittävästi. Tarjoilut kannattaa ehdottomasti laittaa siihen viereiseen huoneeseen. M Crane olisko sulla tai antaisko sun ystävä kuvan tänne miltä pöydät ja sali näyttää kun on 2 pöytää yhdistetty?
 8. Oon ollut kummisedän viiskymppisillä n. 7v. sitten Kontulassa ja kun näin sen paikan, eka ajatus oli et täällä vois olla häät sit joskus. Kontula on mun mielestä ihan kaunis (lukuunottamatta kamalan vihreitä verhoja) ja mikä tärkeintä, kaikki vieraat mahtuu samaan tilaan. Ja me ei haluttu ravintolaa et saa viedä kahvipöytään äidin ja anopin ja mummin ihania leivonnaisia ja juomat. Sekin on myös kiva et juhlimiselle ei oo mitään aikarajaa ja vuokra alkaa jo perjantaista niin pääsee itse koristelemaan paikkaa. Käytiin katsastamassa myös Hatanpään kartano, mut suurin syy miks ei otettu oli se et siä ei ollu yhtä suurta yhtenäistä tilaa. Meidät vihitään Keskustorin vanhassa kirkossa ja ollaan aateltu niin et halukkaille järjestyy siitä kyyti Kontulaan, mut jokainen saa sitten huolehtia itse itsensä kotiin. Voin kyllä suositella lämpimästi tätä paikkaa
 9. Tosi kiva Mimmuli kun laitoit kuvia Kivalta näyttää! Laittakaa nyt ihmeessä muutkin! Se vähän ärsyttää kun kovinkaan moni ei tule häiden jälkeen kertomaan asioita ja laittamaan kuvia yms. vaan palstat on täynnä suuria kysymyksiä ja arvailuja! Koskee siis tosi montaa topicia. Mä ainakin lupaan tulla kertomaan häiden jälkeen faktoja. Tähän voisin nyt sen verran Kontulasta laittaa, että on kyllä tämä Jouko Henttonen joka Kontulan vuokrausta hoitaa, niin ylimukava mies. Asiat sujuu hänen kanssaan loistavasti. Meillä on siis Kontula varattu 6.2.2010. Mua kiinnostaa miten muut naikkarit on asetellu pöydät ja missä hääpari on istunut ja missä on ollu ohjelmat. Mä vähän suunnittelin et laittaisin pöytiä kahdet vierekkäin niin tulis tilavammat kun ne on melkoisen kapeet. Meille on tulossa vieraita alle 90 niin pöydät riittäis. Kuvia pliis!!!
 10. Vahvistin tänään varauksen Tilisanssiin 6.2.2010. Olis tosi mahtavaa kun joku jolla tämä pitopalvelu on ollut, kertoisi tarkemmin mikä/mitkä ruuat oli erityisen maistuvia (kesäkurpitsaveneiden lisäksi) ja erityisesti kakuista! Ajattelimme jossain vaiheessa tilata jonkun kakun kotiin, mutta kun ne ovat vähintään 15 hengelle, niin kovin montaa ei viitsi tilata. Joku suklaakakku olis ihana...
 11. Jos morsian vaatii että kaasolla on tietyn värinen puku, niin silloin mun mielestä morsian saa maksaakkin sen koska se ei ole välttämättä yhtään sen värinen minkä kaaso valitsisi itselleen.
 12. Meille on tulossa talvihäät 2010 ja oon mielessäni suunnitellut meidän pöydän taakse seinälle valkoista kangasta, esim. sifonkia ja siihen valosarjoja. Ois ihana tausta valokuviinkin. Kysymys kuuluukin tietääkö joku onko olemassa paristoilla toimivia valosarjoja ettei tulis kauheeta johtohässäkkää. Jos sellaisia on niin löytyykö niitä vähän niinkuin joka kaupasta ja minkä hintaisia mahtavat olla? Ois kiva nähdä lisää kuvia naikkareiden omista somistuksista valosarjoilla.