helmikuu*

Morsian
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

About helmikuu*

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. No en haluaisi.. ..että kaasot+muut ystävät joutuisivat käyttämään kamalasti aikaa+rahaa ja olisivat ihan stressaantuneita. ..olla kamalasti keskipisteenä, tyyliin minä suoritan jotain tehtäviä koko päivän ja muut katsovat viesrestä. Mutta, teen kyllä kaiken sen hymyssä suin, mitä ystäväni ovat järjestäneet ja myös arvostan sitä Pääasia on viettää aikaa tärkeiden ihmisten kanssa!
 2. Kiitos Jamppa, luin juuri kertomuksesi malesian matkasta ja kuala lumpur-osuudesta oli paljon hyötyä Taidan varata sieltä saman hotellin, vaikutti aika hyvältä. Kaikki Malesia-kokemukset ovat erittäin tervetulleita edelleen
 3. ehkä johtuu yliväsymyksestä, mutta hyvät naurut sain tästä, kiitos
 4. Laitampa vähän päivitystä tuohon edelliseen kommenttiini mickro ringeistä. Me ollaan käytetty hiukset kyllä uudelleen parikin kertaa. Välillä on päässä olevaa "sinettiä" pitänyt korjailla, mutta se on ollut helppoa kun ystävälläni on sinettipidennys-kokeilujen jäljiltä hommaan sopiva kolvi. Mielestäni hiukset ovat säilyneet niin hyväkuntoisina, että olisi ollut tuhlausta heittää pois. Tämä tietysti varmaan riippuu hiusten laadusta.. Ja mielestäni sinetti- ja ringi pidennyksen välillä ei ole mitään eroa siinä, kuinka luonnollisilta hiukset näyttävät, kunhan ei laita ringejä niin ylös/sivulle, että ne näkyvät juuresta. Nyt ollaan kaverini kanssa ensimmäistä kertaa kokeiltu teippipidennyksiä hiusnauhalla ja suosittelisin näistä kolmesta pidennystekniikasta eniten tätä teippisysteemiä! Helppo ja nopea laittaa ja pidennyksestä tulee tosi hyvännäköinen, varsinkin jos omat hiukset ovat lyhyemmät.. Teippipidennys on myös kaikista mukavimman tuntuinen. Näiden kokeilujen perusteella laitan varmaan itse teippitekniikalla hieman pidennystä hääpäiväksi
 5. Nyt kaikki karkkikippojen etsijät stockmannin hulluille päiville! Ostin tänään kaksi todella kaunista, jallallista, kannellista lasimaljaa karkkipuffettiin ja maksoi 14,90e kappale:) Lähes samanlaisia, kuin tuossa martsu79:n kuvassa tuo etummainen oikealla.
 6. Viime vuonna käytiin molemmissa, ja silloin mielestäni isommat ja kivemmat messut olivat nuo jälkimmäiset wanhassa satamassa olevat, eli mennään naimisiin -messut.. Siellä oli paljon ideoita ja jotain ostettavaakin Ainakin sellainen mielikuva jäi. Ensi talvena meinaan varmaan mennä taas molempiin, kun ovat juuri ennen häitämme ja kamala hääinnostus on päällä.
 7. Me ei kyllä (toivottavasti) nähdä hääpäivänä ennen kuin kirkossa. Ei siihen oikeastaan muita syitä ole, kuin että minusta on kiva tehdä niin:) Puvun valinnasta ja miehen mielipiteistä sen verran, että omalla kohdallani tiedän mieheni mielipiteet niin hyvin, etten usko pystyväni valitsemaan sellaista pukua joka olisi mielestäni päälläni tosi kaunis, mutta miehen mielestä olisikin ruma! Toiseksikin myös minä luotan ennulin tapaan siihen, ettei puku, minkälainen se sitten onkaan, ole päälläni miehelleni pettymys!! ..oikeastaan tuntuu, ettei kukaan morsian voi olla hääpäivänään puvussaan miehensä mielestä pettymys, tai ainakin itse siinä tapauksessa jo peruisin häät
 8. Meille tulossa myös tähtisädetikkuja, vaikka kutsuttuja on noin 80. kaikille ei ole tarkoitus niitä antaa, vaan ne ottakoot ketkä haluaa. Sytyttäminen onnistuu useista ulkotulista, luulisin, että jos sytytyspaikkoja on tarpeeksi useita, niin homma toimii:) Juhlapaikan pihalla meillä koristeena lyhtyjä ja ulkotulia, sisällä valkoisia kransseja ja muutamassa maljakossa spreijattuja oksia. Muuten varsinaisesti talviaika ei meidän koristeluissamme näy, vaan nimikortit ym. on teemamme mukaan tildatyylisiä
 9. Tässä meidän kutsut.
 10. Nostoa edelleen. Onko kellään valokuuvajia Porvoosta tiedossa?
 11. Oi, onpa kauniit, aadasofia!
 12. Mulla on tällä hetkellä pidennykset micro ringeillä. Niissä lisäkehiukset laitetaan kiinni metalli rinkulalla, joka painetaan pihdeillä omaan tukkaan. Elikkäs vähän virkkuukoukun tapaisella, mutta pienemmällä pujotetaan omasta tukasta otettuun pieneen osioon tuo ringi ja sitten saman ympyrän sisään työnnetään lisäke. Täältä ainakin löytyy kuvalliset ohjeet. http://www.hairium.com/index.php?id=307 Minä olen tykännyt tästä menetelmästä, hiukset ovat pysyneet hyvin ja niitä on helppo korjailla. Myöskään omat hiukset eivät vahingoitu näin ollenkaan ja pidennys/tuuhennus on todella helppo laittoinen!
 13. Ohoh, hurjia nuo hello kittyt!
 14. Kiitos Frida noista nettikauppojen linkeistä! Löysin heti tilattavaa meidänkin häihin! kiitoskiitos siis Todella kauniita nuo Nindyn vintage kuvat. Toivottavasti ei tullut samoja..
 15. Heippa! Onko muita Malesiaan menijöitä? Tai kellään lisää kokemuksia Langkawista? Onkohan tuolla mitään ostosmahdollisuuksia..? Meillä nyt matka varattu:)