Anqu

Rouva
 • Content count

  104
 • Joined

 • Last visited

About Anqu

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 02/10/83

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. From the album Anqun ideakuvat

  © &copyNaimisiin.info

 2. Olin itse juuri ennen häitä uusimassa muutamaa reseptiä, ja kysyin samalla siltä lääkäriltä tästä asiasta. Se sanoi, että nimi niissä resepteissä on melkein turha, että sotun perusteella ne apteekissa katsoo. Kävin sit häiden jälkeen jotain reseptiä apteekista hakemassa, ja ei ne siellä mitään sanoneet kun tungin reseptin vanhalla nimellä, ja kela-kortin uudella. Ihan normaalia arkea niille apteekkitädeille ja -sedille. Varsinkin ku ottaa huomioon sen, että reseptit on voimassa ainakin vuoden.
 3. Täältä kans todella hyvät suositukset Washingmanille! Puvun olisi saanut ihan parissa päivässä, jos oltais keretty ennen häämatkaa hakea... Puku tosiaan oli ensin sen pari kuukautta pukupussissa odottelemassa et aktivoin itseni...Hups. Mutta tuli todella puhdasta! Eikä mitään vaurioita näkyvissä noissa koristeissa. Pesetytin myös vanteellisen alushameen, ja yhteishintaa tuli hieman alle 45e. Hieman saattaa tosiaan tuo sijainti ja ulkonäkö hämätä... En meinannut ensi löytää sinne ollenkaan. Pyörin auton kanssa Koskelantietä eestaas, ja soittelin miehelle kotiin, et missä mä olen
 4. From the album Anqun ideakuvat

  © &copyNaimisiin.info

 5. From the album Anqun ideakuvat

  © &copyNaimisiin.info

 6. From the album Anqun ideakuvat

  © &copyNaimisiin.info

 7. From the album Anqun ideakuvat

  © &copyNaimisiin.info

 8. From the album Anqun ideakuvat

  © &copyNaimisiin.info

 9. From the album Anqun ideakuvat

  © &copyNaimisiin.info

 10. From the album Anqun ideakuvat

  © &copyNaimisiin.info

 11. From the album Anqun ideakuvat

  © &copyNaimisiin.info

 12. From the album Anqun ideakuvat

  © &copyNaimisiin.info

 13. Leijonakävely oli aivan loistava!!! Suosittelen todellakin. Me otettiin Mauritius Attractionsin kautta tällainen paketti: linkki. Leijonakävely kesti reilun tunnin, mutta ei tuntunut noin pitkältä. Aikataulutus kuitenkin meni pieleen meidän paketin kannalta, ja jouduttiin vaihtamaan tuo safariajelu lyhyeen zip-line-juttuun. Mikä oli sitten loppujen lopuksi parempi vaihtoehto. Casela Parkin myyjä kertoi, että ajelulla näkee samat eläimet ym. kuin tuolla mönkijäajelulla. Eli kannatan sitä, että tuolta varaa itse etukäteen paikan Leijonakävelylle ja ottaa sitten paikanpäällä sellaiset aktiviteetit mitä haluaa. Tässä linkki Caselan hinnastoon: hinnat. Ja täältä löytyy lisää tietoa noista leijonista. Hinnastoon vinkiksi, että 1000 MUR on noin 25€, 2000 MUR noin 50€. Kannattaa ottaa tuo leijonakävely, mönkijäsafari ja zip-line Leijonakävelyn lisäksi on mahdollista eri maksusta päästä silittämään muitakin kissaeläimiä.
 14. En tiedä onko paljoa apua, mutta pakko kommentoida. Tultiin muutama päivä sitten häämatkalta, oltiin Le Canonnierissa 11 yötä. Tarjous pyydettiin myös Helin matkoilta, mutta meidän mielestä parempi tarjous tuli Mr.Travelilta. Kaikki kolme hotellia kuuluvat samaan ketjuun (Beachcomber). Muutamalla retkellä keskusteltiin ihmisten kanssa, jotka olivat Le Mauriciasta. Olivat olleet lounaalla/illallisella Canonnierissa, ja kaikki sanoivat sen olevan paljon parempi. Olimme todella tyytyväisiä valintaamme! Ruoka hotellin kaikissa ravintoloissa oli todella hyvää. Ja All Inklusive oli todellakin ehdoton valinta. Meillä siitä ei tullut lisähintaa kuin n.150e/hlö. Oli jonkinlainen häämatkatarjous. Pelkästään juominen (vesi, limppari, olut, drinkit) olisivat tuleet huomattavasti kalliimmiksi. Hotellin kautta sain ihan hyviä tarjouksia taxeista. Ja kun parilta kuskilta oli kysynyt hintaa esim. Casela Parkkiin, niin hinnat lähti aika hyvin alaspäin. Mauritius Attraction-firman kautta voi varata&maksaa aktiviteetteja etukäteen, mutta esim Casela Park olisi tullut hieman halvemmaksi jos olisi ottanut vain taxin itse sinne ja koonnut paketin itse. Leijonien kanssa kävely pitää tosin varata muutamaa päivää etukäteen!! Oli aivan uskomatonta! Meillä taxin hinta vaihteli 2000-3000 MUR välillä, eli euroissa 50-80. Tinkaaminen ehdottomasti kannattaa. Varsinkin sellaisen kuskin kanssa, jolta on jo ottanut kyydin jonnekin. Pieni varoituksen sana: Grand Baiessa on pieni kauppa Avish Graft Market & Avish Travel Tours Ltd. Todella ystävällistä porukkaa, ja kertovat että heillä on suomalaisia ystäviä (mitä varmaan oikeasti saattaa ollakin, näyttivät kuvia esim Apollosta!). Oltiin heidän tarjoamallaan East Tourilla. Ihan kohtuuhintainen reissu ja todella hyvä kuski, joka osasi hyvin englantia ja osasi kertoa kaikenlaista saaresta. Paikan omistaja-nainen oli tehnyt meille ruuan reissulle. Heidän kanssa pitää olla todella tiukka, ettei osta kaupasta! Kauppa on muihin samantyylisiin verrattuna todella kallis! Ja tavara on ihan samaa. Hotellien All Inklusive tarjoomuksia kannattaa todellakin hyödyntää! Meillä kuului hintaan mm. snorklaus ja vesihiihto. Parasailing ei kuulunut hintaan, mutta oli ihan edullinen (1000 MUR/25 EUR per henki). Ehkä tässä on nyt tarpeeksi tekstiä yhdeksi kerraksi Muistakaa tinkiä hinnoista saarella!
 15. Mulla on myös hampaissa tuollaisia liiallisesta fluorin käytöstä tulleita värivirheitä. GLOSSin hammashygienisti sanoi mulle, että hampaiden valkaisulla se väriero pienenee. Ainakin omalla kohdalla. Olettaen, että sun fluoripilkut on samoja kun mun hampaissa... Jatketaas sitten omalla kokemuksella: Ketjun innoittamana varasin tosiaan ajan tuonne GLOSSille. Aivan ehdottomasti yksi elämäni parhaista teoista!!! Voin ihan suoraan sanoa, että ne kunnallisen hammashoidon lääkärit ja hygienistit voi painua jonnekin mihin aurinko ei paista... Ovat minua neuvoneet väärin koko pienen ikäni. Sillä seurauksella, että hampaat ja ikenet on pysyvästi vaurioituneet. Hampaiden valkaisu olisi ollut muuten ihan mahdollinen sen ottamani puhdistuksen jälkeen, MUTTA: lapsena läpikäymäni hampaiden oikominen on suuuuurena ongelmana tässä välissä. Rautojen kiinnitysmuovi on jätetty (!!!) kiinni kaikkiin hampaisiin. Rautojen poistamisesta on nyt kulunut jo 10 vuotta, eli muovi itse on ollut kiinni hampaissa sen reilut 15v. Eikä sitä nyt ilmeisesti saa enää IKINÄ pois! Glossin varusteissa ei ole sellaista laitetta, jossa riittäisi tehot muovin poistamiseen, joten olen tänään koittanut varata aikaa kunnalliseen muovin poistamiseksi. Seuraava vapaa aika olisin HEINÄKUUN lopulla... jep jep. Se siitä hampaiden valkaisemisesta sitten.PRKL. Mutta muuten voin kyllä hyvin suuresti suositella GLOSSia! Ja varoituksen sana kaikille, joilla on joskus ollut raudat^. Päivitystä edelliseen vuodatukseen Sain kuin sainkin ajan kunnalliselta puolelta, hammashygienistiltä ja samalle viikolle! Kävin sitten siellä, ja vaikka tämä hammashygienisti sanoi ettei hanpaiden pinnalla ole mitään hiottavaa, hioi mun hampaita yli puoli tuntia... Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin; muovipinnoite saatu pois hampaista ja pääsin koittamaan uudestaan valkaisua. Ja sehän onnistui todella hyvin! Hampaita valkaistiin muutamassa erässä, ensin keltaisimmat kulmahampaat, sitten mukaan vähemmän keltaiset ja viimeiseksi vielä kaikki hampaat. Jokaisen valkaisujakson lopussa vihlaisi pahasti toisesta kulmahampaasta, mutta siinä on narskuttelusta johtuva kiilteen halkeama (vaikkakin todella todella pieni sellainen). Saman päivän aikana vihloi juuri tuosta kulmahampaasta muutamia kertoja, mutta ei enää sen jälkeen. Sain mukaan yöksi hampaiden pinnalle laitettavaa tahnaa, joka auttaa hampaan pintaa "toipumaan" ja vahvistamaan kiillettä. Ja nyt on kyllä ihana hymyillä näillä valkoisilla hampailla! Vihdoin! Ja ihanalta näyttää hääkuvissakin