Herbina_

Morsian
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Herbina_

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Tässä kuva meidän metsämansikkabavaroise-kakusta, koriste tuotiin itse. Oli tosi hyvää! Harmi vaan etten pystynyt jännitykseltä nauttimaan ruuista täysin rinnoin..
 2. Häät on nyt juhlittu, ja voin kyllä lämpimästi suositella Tuomarinkylän ravintolaa. Meidät vihittiin kartanon takarappusilla ja miljöö oli aivan ihana, sisääntulon suoritin romanttisesti naapuritalleilta vuokratuilla hevoskärryillä. Onneksi sääkin suosi! Ruoka oli loistavaa (moni vieraskin kehui) ja olimme erittäin tyytyväisiä palveluun. En olisi voinut kuvitella parempaa paikkaa häillemme! Häävieraita oli 67 eli perheelle pitkä pääpöytä jonka päässä meille oma pikkupöytä, ja muut vieraat olivat ympärillä pyöreissä pöydissä. Toimi todella hyvin.
 3. Mustakin on "törkeetä" lähteä arvostelemaan ihmisiä sen perusteella että haluavat tehdä jotain itse. Eihän se mitään ammattitaidon kyseenalaistamista ole. Tuskin alat ihmisiä tuomitsemaan senkään perusteella, että esim. värjäävät tai leikkaavat itse hiuksensa eivätkä käy sen sijaan kampaajalla (noin niinkuin ylipäänsä). Syitä voi olla monia. Joillakin on tiukka budjetti ja toisilla taas on omaa harrastuneisuutta ja innostusta näprätä asioita. Saahan sitä vaikka ommella kaikki vaatteensa muutenkin itse, ei kukaan pakota käyttämään kaupan valmisvaatteita. Tämähän nyt oli aivan typerä kommentti ja tiedät sen varmasti itsekin kun et kehtaa omalla nimelläsi arvostella. Ja kyllä, mekin käytämme floristia mutta näpräilen silti itse lisäksi koriste-elementtejä silkkikukista. Ja ihan vain siksi, että tykkään näpertää ja tehdä asioita itse. Hohhoi...
 4. Silkkikukissa on yleensä jo valmiiksi rautalankaa se varsi. Ainakin mun silkkiruusuissa oli ja pitkälti myös kaikissa muissa silkkikukissa joita olen nähnyt. Ne voi sitten suoraan tökkiä styroxpalloon/kuivakukkasieneen tai kieputtaa siihen rautalankaspiraalin ympärille. Olivia olikin aiemmin kysellyt, sorry etten ole vastannut kun en ollut huomannut kysymystä. Itse tilasin valkoiset ruusut eBay.comista affordelegance-nimiseltä myyjältä. Ei niitä tosiaan kannata Suomen vähittäishinnoilla ostaa. Edit. Korjaukseksi vielä, että aitoihin kukkiin pitänee varmaan vaihtaa aito varsi rautalankaan ja kiinnittää kukkateipillä kieputtaen, samoin kuin morsiuskimppua sitoessa. Rautalanka on sitten helpompi kietoa siihen spiraaliin.
 5. Ainakin hengettömistä pystyy tekemään helmiversioita itse, askarreltiin niitä kaverin kanssa yhtenä iltana. Eli ostaa helmiä (esim. Swarovskin helmet on hyvännäköisiä), jotka sitten kiinnittää ohuella hopeoidulla rautalangalla kiertämällä hengettömän päähän. Aikamoinen näprääminenhän siinä on ja pienet pihdit on välttämättömät, mutta hyvät tuli.
 6. Nyt oon käyttänyt 5 päivää Crest Whitestripsejä, jotka uskaltauduin tilaamaan tämän ketjun pohjalta. Ja hyvältä vaikuttaa, hampaat on jo vaalentuneet niin että eron huomaa, vaikkei mulla niin tummuneet/kellastuneet hampaat ollutkaan. Pelkäsin että hampaat alkaa vihlomaan enkä pysty tekemään kahden viikon kuuria loppuun, mutta so far so good. Parin päivän jälkeen vähän vihloi ja stripsit hampaissa tuntui hieman epämukavalta, mutta sekin tunne on kadonnut ja nyt ei enää tunnu missään. Mulla on ne Advanced Seal -versiot, jotka ilmeisesti pysyy paikoillaan huomattavasti paremmin kuin originaalit. Ei ole ainakaan ollut mitään ongelmia, liuska taitetaan hampaiden taakse ja pysyy paikallaan hyvin. Voin ehdottomasti suositella!
 7. Minä en ainakaan ostanut Suomesta vaan eBaystä Jenkeistä. Ei niitä Suomen vähittäismyyntihinnoilla kannata ostaa, muutenkin täällä on aika heikot valikoimat koska markkinat taitaa olla silkkikukille tosi pienet.
 8. Mä tein morsiustytöille pomanderit silkkiruusuista, pohjana styroxpallo. Pallon koko tietysti määrittää sen, minkä kokoinen pomanderista tulee, mutta siitä tulee helposti aika muhkea. Alareunan jätin ilman kukkia, se ei näy kuitenkaan lyhyiden kukkaistyttöjen käsissä ja pienet tytöt tuskin jaksavat pitää niitä pitkään käsissään, jolloin ne pysyvät nätimmin pöydällä eivätkä lähde vierimään ympäriinsä.
 9. Tilasin netistä itseruskettavaa nimeltä Xen-Tan Dark Tanning Lotion josta sai kyllä huomatavasti paremman ja luonnollisemman rusketuksen kuin aiemmilla kokeilemillani itseruskettavilla. Vielä ei ole ehtinyt lähtemään pois, mutta nettikeskustelujen perusteella häipyy tasaisesti eikä läikikkäästi niinkuin moni muu tekorusketus. Yhdellä levityskerralla tuli jo mukava päivetys ja kahdella jo selkeästi näkyvä rusketus, markettien itseruskettavia minä ainakin joudun levittelemään monena iltana ja lopputulos on yleensä aika oranssi. Voin siis suositella ehdottomasti! Kannattaa tilata esim. Englannista (www.feelunique.com), hinnaksi tuli parikymppiä ja pullosta riittää moneen rusketukseen. Käsien ja jalkojen levittämisessä on omat ongelmansa jotta tulee tasainen lopputulos, siksi tulen itse varmaan häissä luottamaan aitoon ja tarvittaessa solariumrusketukseen. Xen-Tania tulen kuitenkin käyttämään jatkossa talvisin pikarusketuksen hankkimiseen. Ruiskurusketuksesta tuli mulle aivan liian haalea sitä kokeiltuani, vaikka valittu värisävy ei ollut vaaleimmasta päästä. Ei ollut omalla kohdallani ainakaan hintansa väärti, suurin osa väristä lähti ensimmäisessä pesussa.
 10. Tämä nyt ei ole hääkimppu, mutta askartelin silkkiruusuista kukkaistytöillemme tällaiset söpöt kukkakoristeet kädessä kannettavaksi. Mikä ettei toimisi myös vaikka morsiusneitojen ja ihan morsiamenkin kukkakoristeena. Keskellä styroxpallo, johon ruusut on tökitty (ensiksi tietysti nauhan kiinnitys palloon).
 11. Korjaus: Taas meni Sinooperi ja Sinelli multa sekaisin, kyseessä oli siis Sinellin helmiäiskortit.
 12. Tässä pari muuta linkkiä: kuvat.fi Tässä kansioiden salasanasuojaus tarjolla vain maksullisessa Pro-versiossa, mutta hinta ei päätä huimaa: 2 €/kk. Olen käyttänyt palvelua jo pari vuotta ja ollut erittäin tyytyväinen. Ei tarvitse erillistä ohjelmaa kuvien lataamiseen tai katsomiseen. Googlen Picasa Ilmainen, mutta vaatii ohjelman asentamisen kuvien lataamista varten. Sillä tosin pystyy myös vähän muokkaamaan kuvia.
 13. Eilisessä Ilta-Sanomien jutussa asiaa oli ainakin spekuloitu, kuvatekstinä "Sormusten hinta jopa 15 000 €?" ja sitten oli pyydetty kultaseppiä arvioimaan hintahaarukkaa, jossa vihkin arviot pyöri 8 000-15 000 välillä ja kihlan 3 000-5 000 eurossa. Ja esimerkkinä Tillanderin vastaava kihlasormus pienemmillä reunakivillä, jonka arvo on n. 3 200 euroa.
 14. Syy 1: Olen aina kärsinyt siitä, että nimeni kirjoitetaan lähes poikkeuksetta aina väärin. Viimeksi tänään bongasin taloyhtiön pöytäkirjoista väärin kirjoitetun sukunimen (olen ollut taloyhtiön hallituksessa jo kolmatta vuotta). Teinarista asti olen vitsaillut meneväni Virtasen kanssa naimisiin, ja näin tarkemmin ajatellen yhtä poikkeusta lukuunottamatta kaikilla poikaystävilläni on ollut ihan yleinen ja perisuomalainen nimi. Tämä tosin taitaa olla sattumaa, en ole koskaa miestä nimen perusteella valinnut. Kuitenkin tuskin maltan odottaa sitä, että ihmiset osaavat kirjoittaa nimeni jatkossa oikein kertakuulemalta - nykyään ei toistaminenkaan tunnu puhelimessa riittävän. Nimi kirjoitetaan väärin vaikka luettaisiin henkkareista. Raivostuttavaa! Syy 2: Koen että sukunimi yhdistää perheyksikön, mahdollisille lapsillekin tulee sama sukunimi kuin molemmille vanhemmille. Ja kertoohan se ulkopuolisillekin että olemme naimisissa. Syy 3: Haluan noudattaa perinteitä tässä asiassa. Vähän sama juttu kuin siinä että haluan mennä naimisiin ennen lasten hankkimista. Itse asiassa olin tosi yllättynyt kun kollegani ensimmäisen kerran ihmetteli miksi haluan luopua nimestäni. Itselleni se on ollut aina jotenkin päivänselvää, että siihen pyritään - paitsi jos en olisi löytänyt ketään sen arvoista, kenen nimen voisin itselleni ottaa. Näyttäisi kuitenkin siltä, että sellainen ihminen löytyi pitkän etsinnäin jälkeen!
 15. Meillä on Canon Pixma ip4000 ja on huippukone. Printattiin suoraan Sinooperin helmiäiskartongille ja hyvä tuli! Kyseisellä tulostimellahan pystyy tulostamaan vaikka CD-levyn kanteen sivusyöttöaukosta, jolloin myös jämäkkäkin kartonki menee helposti läpi. Helmiäiskartongin tulostaminen siis onnistuu ko. printterillä helposti. Voi olla, että tuo Pixma ix-4000 on kyseisen laitteen uudempi versio, tuota meidän laitetta ei enää ole ainakaan verkkokauppa.comissa myynnissä.