bridezilla85

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About bridezilla85

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Sulho on puualan ammattilainen ja meille tulee opastekylteiksi puun rungosta sahattuja kiekkoja. Mutta nyt en keksi mitä laittaa auton takalasiin... Löytyiskö ideoita, johon vois liittää tuon puuaiheen?
 2. Morommoron, tämän kesän morsiamet. Pistäkääpä mielipiteitä ja ehdotuksianne haulitehtaasta, kiitos! Mikä sai juhlanne onnistumaan siellä?
 3. ootko käynyt paikan nettisivuilla? Itse en pitänyt irjalan makasiinista, kun paikan piti olla luovutuskunnossa seuraavana aamuna klo 8. Muutenkin hiljaisuuden pitää alkaa/vieraiden poistua 01.30 mennessä. Ei ole kivaa purkaa koristeita ja hoitaa tiskejä yöllä pois. Näitä siis kyselin viime kesänä ja kannattaa pyytää vastuuhenkilöä lähettämään kuvia ja kertomaan vuokraehtoja tarkemmin ym. Olen ainakin saanut juhlapaikoista kuvia lisää soittamalla ja pyytämällä heitä lähettämään sähköpostiini niitä. Ei vain tullut aiemmin mieleen, että olisi niitä voinut tänne tietenkin linkittää. Seuraaville tiedoksi
 4. Zaia, mieleeni tuli Juhla- ja tilausravintola Konsu, joka sijaitsee Hämeenpuiston laidalla. Käypä kurkkaamassa sen nettisivuja. Ja sitten olisi vielä Kangasalan Urkutehdas. Todella upeat puitteet. Kaikkia kriteetereitä ei todellakaan voine täyttää... Itse etsin kanssa samanlaisilla kriteereillä, mutta päädyin pienempiin juhliin ja tyydyin Pispalan haulitehtaaseen.
 5. Mitä nyt ensimmäisenä tuli mieleen niin, Pirkkalassa on Rantaniityn juhlatalo. Ei mielestäni liian pitkän matkan päässä Tampereen keskustasta. Idyllinen ympäristö on plussaa mutta juhlatilat on erilliset huoneet, joihin väen joutuu jakaan. Vuokra oli edullinen muistaakseni mutta pitopalvelu heillä kallis. Voit laittaa sähköpostitiedustelun heille. Itse koen, että Pispalan haulitehdas on paras paikka. Keskeinen sijainti, yksi yhtenäinen tila, joka hyvinkin viihtyisä.
 6. Huomasin Tilisanssin nettisivuilla hääpöytien kattauskuvista, että niissä oli pöydissä tekoköynnöksiä. Onko muilla ollut nuo koristeet pöydissä? Ja kuuluko ne tuohon pitopalveluhintaan? Onkohan niitä erillaisia/siistejä? Vai oliko vaan jonkun asiakkaan omia... Sori vähän epäselvä teksti, kun yötyön ohella kirjoittelen...
 7. Meille tuli varausvahvistus todella pian postissa, vaikka asumme Päijät-Hämeessä (postikin hukkaa postia). Halusin myös menun täysin gluteenittomana ja laktoosittomana, mikä kuulemma onnistuu kyllä heiltä. Leni sanoi, että on vain joitakin ruokalajeja, joita ei yksinkertaisesti voi saada gluteenittomana tai laktoosittomana, mutta vaihtoehdoista voi sopia. Odotan innolla, että pääsen suunnittelemaan menua häihimme.
 8. Mielestäni Pispalan kirkko on karu. Itse ajattelin varata keskustasta joko Aleksanterin kirkon tai Finlaysonin kirkon, jos vain saan. Sieltä on matkaa vain noin 2,5 km Haulitehtaalle. Mielestäni matka ei ole liian pitkä edes vossikalla kulkemiseen.
 9. naisten vessassa on ainakin yksi vessoista selvästi isompi ja pytty korkeampi, että uskoisin pyörätuolilla asioinnin onnistuvan avustajan kanssa.
 10. Kisapirttiin mahtuu enintään 80 henkeä. Se on kivan näköinen sisältä, mutta portaat on hengenvaaralliset, jos porukka on vähänkin huppelissa. Lisäksi paikassa on käytössä vain ulkohuussi. Ulkohuussissa ei ole lukkoja, joten kuka tahansa ohikulkija voi käydä siellä tarpeilla. Lisäksi vessat on epäsiistit, töherryksiä seinissä ja uloste haisi talvellakin. En ainakaan halua laittaa viimeisen päälle itsensä laittaneita vieraita käymään tarpeilla sellaisessa paikassa. Mihinkään ei tule vettä, joten pitopalvelu ei välttämättä tykkää. Sinne tulee vaan yksi vesipunttu, joka ei tod.näk riitä!! Todella epähygieenistä mun mielestä. girl_impossible.gif Tuli pelko, että koko porukka saa vielä mahataudin. Lisäksi Vehmaisissa on vähän rauhatonta, joten voi halutessaan ottaa/olla itse vartioimassa edellisen yön, ettei kukaan murtaudu sinne ja pölli juotavia ym. arvokasta.
 11. Pispalan haulitehdas on tällainen. Sen varasinkin samoista syistä. Porukkaa kun on 70 henkeä, niin tila riittää juuri ja juuri. Ainoa miinus kova viikonloppuvuokra (700€).
 12. Me ostettiin Koti-ideasta 2 puista viinitynnyriä, joiden sisälle mahtuu laatikkoviinin pussi. Maksoi 29€/kpl. Nättiä ja vanhanaikaista.