Jump to content
Naimisiin.info

Pinni

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Pinni

  1. Hei!

    En löytänyt kovinkaan tuoreita keskusteluja tästä aiheesta ja nyt alkaa pikku hiljaa polttaa. Virohan liittyy EU:hun 1.5.2004 ja sitten saa rahdata sieltä viinaa omiin tarpeisiin ja juhliin niin paljon, kuin sielu sietää.

    Ajateltiin, että lähdettäisiin reissuun oikein pakettiautolla. Kysymykseni koskevatkin nyt seuraavia asioita:

    1) Mistä sieltä viinaksia (lue: viiniä, konjakkia, kirkasta viinaa, liköörejä) kannattaa ostaa?

    2) Onko valikoima hyvä, esim. viineissä?

    3) Onkohan kaikki autopaikat koko kevääksi ja alkukesäksi jo buukattu?  ???

    Kertokaahan Viron kävijät tietojanne, pliis.

    PS. Tullin sivuilta kerättyä:

    "Alkoholijuomien ja tupakkatuotteiden matkustajatuomisten rajoitukset muista EU-maista Suomeen poistuvat 1.1.2004, jonka jälkeen yksityishenkilö voi tuoda toisesta EU-maasta verollisina hankkimansa alkoholi- ja tupakkatuotteet verovapaasti Suomeen. Tuonnin ehtona on kuitenkin, että henkilö tuo tuotteet mukanaan ja että ne tulevat hänen tai hänen perheensä käyttöön tai annetaan lahjaksi.

    Yksityishenkilön on tuotava matkustajatuomisensa mukanaan, eli tuomisten on oltava siinä henkilö- tai linja-autossa, jolla matkustaja saapuu, tai sen perävaunussa."

    Edit: Muokkasin otsikkoa, niin yhdistellään kaikki alkoholijuomien hakemiseen Virosta liittyvät ketjut tänne. -TT- :)

  2. Olen aina saanut sieltä joko samana päivänä vastauksen tai sitten jos olen illalla sinne meilannut niin heti seuraavana aamuna. Lisäksi he ovat sieltä laittaneet meille n. 20 viestiä, jotka kertovat matkakohteestamme, kuvia, linkkejä jne. Olen "teettänyt" heillä varmaan aikalailla töitä kun olen laskettanut useita eri hotellivaihtoehtoja.  Mutta Sehän heidän työnsä on, palvella asiakkaita..

    Olen samaa mieltä, eli matkaa olemme varaamassa juuri nyt. Palvelu on loistavaa. Vastaukset saman tien, lisätietoa hotelleista jne. valtavasti ja nopeaa meininkiä koko ajan. Toki tiesimme veljeni suosituksesta, kenen puoleen kääntyä. Hän on oikea tehomyyntitykki! Suosittelen vahvasti!! Saamme juuri mitä haluamme räätälöitynä. ;D

×
×
  • Create New...