ninnuli80

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About ninnuli80

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olisi pippuri82 hienoa kuulla kokemuksiasi häistäsi.. ja muiltakin kotona viettäneiltä
 2. Mulle tulee kampaus ja meikki ja ehkäpä jonkinlainen juhlapuku..
 3. Meille on myös tulossa juhlat anoppilassa..omakotitalo jossa pihatilaa paljon. Meille tulossa n. 35 vierasta ja toivotaan ettei heinäkuussa sataisi tarjolla jotain ruokaa, emme vielä tiedä mitä, salaatteja yms. ja tietenkin kakkukahvit ja paljon boolia!!
 4. Kävin eilen tekemässä sopimuksen Reija Vilmin kanssa ja voin vain kehua häntä..todella reipas ja innostunut..odotan mielenkiinnolla minkälaisia kuvia meistä Reija saa aikaan..
 5. Oon täs mietiskelly häideni tarjoilua.. meille on tulossa pienet häät, max 25 hlö. Menemme ke maistraatissa naimisiin ja pippalot olisi lauantaina sulhasen kotona. Olin ajatellu et " ruokana" tarjottaisiin vain paria ruokaisaa salaattia, patonkia tai sämpylää, piirakkaa ja karjalanpiirakoita.. miltä se teistä muista kuullostaa?? sen jälkeen vähän ajan päästä olis kakkua, kahvia ja voileipäkakkua + boolia.. pippaloiden olis tarkotua alkaa ehkä joskus klo 16.. Otat mieluusti ehdotuksia ja vinkkejä vastaan..
 6. Olemme miettineet vihille menoa käräjäoikeudessa onkohan sielä erillistä tilaa vai tapahtuuko istuntosalissa?? onko kenelläkään kokemusta??