Jump to content
Naimisiin.info

Tiiukka

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tiiukka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Moikka! Oliko tarjoilut juhlavasti esillä Agroksella? Toimiko kaikki, riittikö ruoka? Oliko maukasta? öö.. mitäs vielä... Muutamilta muilta pitopalveluilta on tullut todella houkuttelevia tarjouksia, mutta aika paljon kalliimpia. Huplista olen lukenut sekä hyvää, että pahaa ja arkisista kattauksista jne. Ja ne huonot painaa tuolla takaraivossa, vaikka edullisuuden takia houkuttaakin=) Kiitos, jos vielä jaksat vastata tai jos joku muukin, jolla ollut Hupli Agroksella?
  2. Moikka vaan kaikille=) Mekin tässä mietimme Huplia tuleviin häihimme juuri sen edullisuuden takia ja ovat olleet valitsemassamme paikassa useita kertoja. Itse mietin, kun kyseessä on Agroksen holvikellari ja siellä tilat ei ole mitenkään ihan parhaat mahdolliset niin mietin vaan, että toimiiko kaikki varmasti ja saamme näyttävät pöydät jne.
  3. Hei kaikille! Tuleva morsian esittäytyy... Meillä on siis häät tammikuussa 2010 (vasta), mutta olemme varanneet paikaksi holvikellarin. Ihastuin siihen välittömästi kuvien perusteella ja huomenna olemme menossa paikkaa vielä katsomaan. Olisinkin kysynyt, vaikka täällä jo olikin paljon kuvia, mutta sellaiset, kenellä on ollut pyöreät pöydät juhlissa niin olisiko mahdollista saada kuvia vaikka sähköpostiin koristeluista ja järjestyksistä? Saa toki muutkin laittaa=) Täällä jo sormet syyhyten suunnittelen häitä, vaikka aikaa on vielä kuinka ja paljon, mutta tärkeät asiat pitää saada jo aikaisin hoidettua=) osoite on [email protected]
×
×
  • Create New...