Laura84

Rouva
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Laura84

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 02/13/84

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Me juhlimme häitämme tanssipaviljongissa vuosi sitten. Paikka oli todella ihana ja sai vierailta paljon kehuja. Pienellä koristelulla siitä sai vielä upeamman. Vieraita meillä oli reilut 100 henkeä ja tila oli kooltaan sopiva eikä missään nimessä mielestäni kolkko. Ikkunoista tulee kauniisti valoa sisään ja illan pimetessä kynttilät toivat kaunista valoa pöytiin. Halusimme maalaishenkisen mutta juhlavan tilan ja tanssipaviljonki oli täydellinen enkä olisi voinut kuvitellakaan kauniimpaa juhlapaikkaa. Voin suositella paikkaa ilomielin!!
 2. Kannattaa kysellä josko vielä olisi vapaita aikoja tai peruutuksia. Mutta aika tuuria taitaa olla jos vielä ensi kesälle löytyy tilaa. On todella suosittu juhlapaikka ja mekin varattiin se 2008 kesällä, kun häät on nyt 7.8.2010. Juhlia siellä saa klo 02 asti. Kuvia löytyy nettisivuilta osoitteesta http://www.ruissalonkansanpuisto.fi/
 3. Meille ei viime kesänä kesäkuun puolessa välissä kun käytiin sopimus allekirjoittaan ja varausmaksu maksaan, niin puhuttu mitään siivouksen aikataulusta sen kummemmin. Sopimuksessa lukee et siivous tapahtuu vuokranantajan toimesta, mutta roskien lakaisu ja koristeiden poisto kuuluu tilaajalle. Mutta eiköhän vuokranantajan puolelta sitten tilanteesta informoida kun elokuu alkaa olla lähellä Heidänhän se kuuluu informoida. Sulhasen kanssa oltiin mietitty et palkataan siivooja koristeet korjaamaan talteen ja hoitamaan roskien lakaisun ja muiden tavaroiden talteen oton, niin ei tarvii siitä ite stressata eikä tarvitse välttämättä sit kaasojen tai bestmaninkaan siitä stressata
 4. No ei olla vielä vuokranantajan kanssa sovittu siivouksista yms. Varmaan sit lähempänä suurta päivää sovitaan niistä.
 5. ^ No teillä on sit kunnon tanssilattia ainakin, kun tilaa riittää Saako udella mikä päivä elokuussa häitänne siellä juhlitaan? Meidän häitä siellä tanssitaan 7.päivä.
 6. *up* Eikö kellään muulla muka ole hääjuhlaa ensi kesänä täällä?? Kovin varattu paikka ainakin on..
 7. En siis ole pukua sieltä ostamassa. Olen pukuni jo ostanut muualta, mutta olen Bridezillasista tilannut tuotteita ja tekemässä piakkoin uuden tilauksen. Huomasin vain kun etusivulla oli ilmoitus pukujen myynnin kestävän 15.11 saakka, joten aattelin laittaa tänne jos ei kaikki ole sitä huomanneet, jotka sieltä aikovat puvun ostaa. Mutta hassua, että he nyt jo lopettaisivat pukujen myynnin kun varmasti ensi vuoden morsiamia kuitenkin on vielä ilman pukua. Ja todella aikaisin olisi 2011 puvut tulossa myyntiin kun kohta vasta on vuosi 2010 alkamassa... Mutta kannattaa ottaa asiasta selvää, jos on sieltä pukua tilaamassa Hyvä kauppa kyllä on ja hieno valikoima kaikessa!
 8. ^ Voihan se asia olla noinkin ja parempi jos niin on Minulle henk.kohtaisesti asianlaidan kerrottiin olevan toisin, mutta siitä on jo pari viikkoa aikaa niin kyllähän asiat muuttuu siinä ajassa..
 9. Bridezillasin etusivulla lukee pukujen myynnin loppuvan pian, eli 15.11 saakka voi vielä puvun ostaa, mutta sitten kait loppuu. Eli kannattaa nyt sitten toimia nopeasti jos puvun sieltä haluaa.
 10. Meille on varattuna tämä ihana juhlapaikka ensi vuoden elokuussa. Ihastuttiin paikkaan samantien. On juuri sellainen tila mitä haettiinkin. Onko jollain tuoreita kokemuksia hääjuhlien viettämisestä tanssipaviljongilla? Olisi kiva kuulla kokemuksia. Kuviakin olisi kiva nähdä..
 11. Meillä juhlapaikka Turun Ruissalossa ja vuokra on 740 euroa lauantailta sisältäen vahtimestarin. Tila on suuri, kaunis ja yhtenäinen, reilun 100 hengen häille loistava! Pitopalvelun saa síihen itse kilpailuttaa ja juomat saa tuoda itse. Siellä on kunnon wc-tilat naisille ja miehille ja tilava inva-wc ja pyörätuoliramppi ulko-ovella jotka suuria plussia.
 12. Onko kellään kokemusta bändistä nimeltä Juoksevat Sulhot?
 13. Me varattiin juhlapaikka viime kesänä ja häät on elokuussa 2010. Päivä joka oltais haluttu oli jo varattu, joten piti sitten miettiä toinen päivä, kun juhlapaikkaa ei haluttu vaihtaa. Ja varauksia siellä oli jo useampia kesälle 2010. Aikaisin saa olla liikkeellä, mutta juhlapaikan suosio vaikuttaa paljon siihen kuinka aikaisin pitää alkaa varaamaan..