morsmaikku_09

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About morsmaikku_09

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kysymys vihkimistilanteesta: Kun pari kävelee alttarille, käydäänkö siinä polvillaan ja noustaan samantien ylös? Eilen oli papin tapaaminen ja niin se taisi sanoa, mutta tehdäänkö näin aina?
 2. Meille tulee isohkot häät ( kutsuttuja 140) ja ihan itse kaikki ihmiset haluan ehdottomasti kutsua, mutta huomion keskipisteenä olemista kammmoan. Varsinkin kirkkoon meno kauhistuttaa jo valmiiksi. Isä saa varmaan kantaa mut alttarille, minä tuskin pääsen lavakammossani edes kävelemään. Päässä huippaa, kädet hikoaa ja sydän hakkaa. Hyih. Onneksi alttarilla saa olla enimmäkseen selkä vieraisiin päin. Ja taatusti ei tule kirkkoon mitään esityksiä eikä mitään ylimääräistä. Se on "tahdon" ja äkkiä pois. Itse juhlat ei sitten niin jännitä, koska meillä on hyvät tyypit järkkäämässä ( tietävät, etten ole mikään sujuva esiintyjä) ja istumme samoissa pöydissä muiden kanssa.
 3. Alotettiin suunnittelemaan häitä 5,5kk ennen h-hetkeä. Välillä meinaa väkisinkin mennä ressin puolelle ja silloin on syytä pysyä kaukana tästä foorumista. Hirveää hössötystä ja panikointia täällä. Homma on meillä oikeasti hyvin hanskassa ja kaikki on ajoissa, minä vaan oon hieman ressaamiseen taipuvainen. Työtkin vaikuttaa hääressin määrään, jos töissä on paineita ja sata asiaa tehtävänä yhtäaikaa, tuntuu, että hääjärkkäilytkin kaatuu niskaan ( vaikka oikeasti siis kaikki on kunnossa). Kirjoitelkaa ihanat rautahermoiset morsiammet lisää rauhoittavia viestejä! t. hermoheikko
 4. Sannibal, minä olen ollut vieraana useammissa häissä peuhussa ja on kyllä viihtyisä paikka. Miinusta tulee siitä, että siellä on sairaan kuuma ( oli sitten kesä taikka talvi) ja kesällä on itikoita enemmän kuin laki sallii. Yläkerran lattia myös alkaa notkumaan, jos väki oikein intoutuu tanssahtelemaan. Porukkaa mahtuu paljon, mutta tila on vähän sokkeloinen, joten kaikki ei näe esityksiä/ohjelmaa.
 5. Avioliitto tottakai solmitaan yhdessä, mutta kyllä se vain taitaa aika yleistä olla, että hääjuhla on enemmän naisten juttu. Näin se on meilläkin. Ukkokulta tekee hirveän pitkää päivää töissä ja rakentaa taloa, osallistuu sen minkä jaksaa ja pystyy ( = hyvin vähän). Vaan eipä mua haittaa, jotenkin tämä järkkäily sujuu multa ihan luonnostaan. Mulla on tapana hoitaa asiat ajoissa ja teen nopeita ja hyviä päätöksiä ja kun meillä on ukon kanssa samanlainen maku yllättävänkin monessa asiassa, niin hää uskaltaa mulle jättää päätökset isommistakin asioista. En usko, että miekkonen tuntee olevansa vieras omissa häissään. Häistä tulee meidän näköiset, ei minun näköiset.
 6. Siskoni löysi tälläisiä: http://kauppa.savenmaa.fi/PublishedService...itemcode=pan149 Tilasin kaksin kappalein.
 7. Minäkin kaipailisin vinkkejä. Mistähän (suomesta) saisi jotain tälläisiä: http://www.rushgideon.com/Ceramic_Beverage..._p/187-8547.htm
 8. Ensin kysyttiin milloin juhlpaikka on vapaana ( oltiin liikkeellä vasta 6kk aikaisemmin) ja sitten kysyttiin, onko kirkko vapaana samoina päivinä ja olihan se. Sitten varmistettiin juhlapaikka lopullisesti.
 9. Nonniin, kirjauduinpa nyt tänne. Tuolla jazz-vintin sivuilla vaan mainnostavat, että sinne mahtuu 160 henkilöä...