Jump to content
Naimisiin.info

miisu

Rouva
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän miisu kaikki viestit

  1. miisu

    Tienvarsikyltit, kuvia ja ideoita

    Tässä meiän kyltit
  2. Minä olen huutanut irrallisia erimuotoisia kristalleja huutonetistä.
  3. Hei! Kukkiiko Suomessa joku syreenilajike elokuun tienoilla Kokkolan korkeudella??
  4. Ihanat suunnitelmat. Kävin kurkkaamassa paikan kuvia ja olivat upeita. Tulee varmasti unohtumattomat häät
  5. miisu

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    Mitä tekstejä ootte laittaneet karkkibuffetteihin? Love sweet love...jne. Mutta mitä suomeks????
  6. miisu

    Mistä löytäisin...

    Mistä löydän tummanruskeita kahviservettejä?
  7. Ostin ihanan pukuni helmikuun alussa, ja häät ovat elokuun ensimmäinen päivä. Ostin siis heti kun sopiva ja se oikea tuli vastaan.
  8. miisu

    Taustamusiikkia häihin

    Meille tulee myös ruokailun ajaksi Frank Sinatraa. Ja meillä on häiden teemana Glamour, niin sopii senkin puolesta hyvin:) Meille on tulossa suht suuret häät ja Sinatra on sopivan leppoisaa, oikea musiikin volyymi tietenkin vaikuttaa. Meidän häätila on myös suuri. Me luotetaan siis mukavaan leppoisaan tunnelmaan taustamusiikilla:girl_smile:
  9. Kamala tämä tuoliongelma. Hääpaikallamme on myös ne "ihanat" oranssit muovituolit ja glamour on teemamme. Me ratkaisimme tuolihässäkän vuokraamalla tummanharmaat tuolit tilalle. Tosin siitä se hässäkkä tuleekin kun raivataan nuo montasataa oranssia tuolia salista pois ja laitetaan nuo harmaat tilalle. No se on kyllä miesten homma
  10. Meille tulee lukemaan Tästä hetkestä ikuisesti sinun Tosin hääauto ei ole vielä tiedossa, mutta mahollisesti tuo.
  11. Olen nähnyt jo useaan otteeseen painajaisia ja muuten vain kummallisia unia häistä. Kaikki unet ovat liittyneet jotenkin valmisteluihin ja koristeluihin tai ruokaan. Naimisiin olen aina unessa päässyt ja vielä oikean sulhasen kanssa:) Viimeisimmässä unessa isälläni ja äidilläni oli hääpaikalla vielä tavalliset arkivaatteet päällä, vieraat istuivat jo paikoillaan ja me vielä koristelimme salia, kaaso ripusteli valosarjoja ja mää vain juoksentelin päättömästi paikasta toiseen. Isä ja äiti lähti ostamaan vielä kynttilöitä....katastrofi siis
  12. miisu

    Vaihtoehtoja häänameille?

    Meille tulee vieraille lahjaksi valkoiset harsopellavapussit, joissa on koivunlehtiä sisällä. Tuoksupussi siis löylyveteen. Pussiin tulee kiinni käyttöohje ja ehkä jokin sauna-aiheinen teksti. Ollaan ite tosi kovia saunojia.
  13. Häät vielä edessä, mutta tarkoituksena on ostaa lipputanko ja lippu:)
  14. Olisi ollut ihanaa jos sulhanen olisi nähnyt minut puvussani vasta kirkon käytävää kävellessäni, mutta meistä otetaan hääkuvat jo ennen vihkimistä. Niinpä sulhanen on nyt jo nähnyt puvun, kun ei malttanut odottaa.
  15. miisu

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meille tulee myös Pachelbellin Kaanon kirkkoon tultaessa ja poistuttaessa Melartinin Juhlamarssi. Häävalssia en vielä tiedä, sillä se sävelletään meille häälahjaksi; rakas siskoni joka on myös kaasoni on tilannut sen meille.
  16. Hei martsu79, mitä teillä on tuossa testisomistuksessa ruusunterälehtien seassa nuo kimmeltävät...ja mistä niitä saa?
  17. Tietääkö kukaan mistä saisi pohjanmaalla vuokrata nuita boolisuihkulähteitä???
×
×
  • Create New...