morsian0809

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä morsian0809

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Oletteko olleet tekemisissä nimenomaan uuden emännän kanssa? Millainen hän on ollut. Tutustumiskäynnillämme juttelimme vanhan emännän kanssa, koska uusi oli lomalla. Heillä kun saattaisi olla pieniä eroja noin ihmisinä Vanha emäntä oli paikalla kun kävimme tutustumassa ekaa kertaa, mutta aina muuten ollaan asioitu uuden emännän kanssa. Todella mukava ja asiantunteva, antoi hyviä ehdotuksia vaikka meillä ei ollut vielä kovin selkeitä visioita kun tehtiin suunnitelma eli osasi hahmottaa minkä tyyppisestä koristuksista, ruuasta yms. voitaisiin tykätä. Sähköpostia olen laittanu monta kertaa ku on tullut uusia kysymyksiä/tarkennuksia mieleen. Seuraavana päivänä on viimeistään vastannut.
  2. Meillä on elokuussa -09 häät Kavalton tilan Tuurunlinnassa. Tähän asti (eli suunnittelun osalta) ollaan oltu enemmän kuin tyytyväisiä palveluun ja henkilökuntaan. Meidän menu maksaa 33€/hlö, lapsilta puolet tuosta ja alle 1v.:t ilmaiseksi. Menun mukaan laskevat hinnat, riippuen mitä ruokia haluaa. Ja niitäkin vaihtoehtoja oli aivan rajattomasti, itse saatiin ehdottaa mitä haluttiin. Heiltä sai hyviä ideoita myös ihan juhlan kulkuun liittyviin asioihin, koska ovat monet juhlat nähneet ja huomanneet mikä toimii ja mikä ei.
  3. Kenelläkään tietoa, miten toimitaan kun menemme elokuussa naimisiin ja sitä ennen muutamme Turusta Kaarinaan. Tuleeko pappi uuden asuinpaikan mukaan vai lasketaanko meidän turkulaisiksi vielä tämän vuoden kuten verotuksessakin? Kirkkoon ei onneksi vaikuta vaan saadaan mennä Maarian kirkossa naimisiin, koska seurakuntayhtymä pysyy samana. Onko kenelläkään kokemuksia Kaarinan papeista?
  4. Juhlapaikka varattiin jo 1v7kk ennen häitä, koska sattui löytymään juuri sellainen mikä ehdottomasti haluttiin. Kirkon sai varata vasta tasan vuotta ennen häitä.
  5. Varattiin ensi elokuulle matka Kreikan Pargaan