Hipsuttelija

Aktiivijäsen
  • Viestit

    39
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Hipsuttelija kaikki viestit

  1. Morsiamman kotipaikkakunta, toki molemmat asuimme siellä myös silloin.
  2. Ei se haikeaa ollut, miehellä on kuiteskin ihan kiva sukunimi ja se "sopii" mun etunimen kanssa ihan hyvin. Toki mun sukunimi ois ollut vähemmän yleinen ja äitin tyttönimi ois ollut tosi harvinainen. Mutta näin hyvä.
  3. Meillä oli vieraita noin 150, juhlat oli talvella Mieslaulutalolla. Hyvin mahduttiin ja tanssitilaa jäi. Paikka on myös siisti ja aika uusi (siis uusittu) ja ruokailuvälineet sekä iso keittiö löytyy.
  4. Mun sai kaasost prossisen Kalevalan karhukorun. Sen pienimmän. Bestman sai taskumatin jossa oli kaiverrus bestaman 14.2.2004. :)
  5. Vajaa viikko ni tuli Kelakortti, ja yhden pankin kirje.
  6. Mä järjestin kaverin poltarit vanhaa rahaa 20 mk / pää, ja ihan kivat saatiin. Toki itteltäni meni vähän enempi mut pääasiassa et kaikki kaverit pääsi tulemaan. Sitä pystyy säästämään aika monessa asiassa kuitenkin, jos haluaa eikä morsian odota mitään ihmeitä. Kivaa meillä oli. :)
  7. Mä kanssa tiedän päivän etukäteen... se on edessä nyt lauantaina. Mä halusin tietää päivän etukäteen just siks, et tietää omat asiat järjestää mallilleen eikä sovi siihen mitään.
  8. >Meillä on niin, että anoppi tekee puvut ja morsiustyttöjen vanhemmat maksaa puolet kankaan hinnasta. Kustanuksia tulee 14 eepelii / tyttö. Sovittiin tämä etukäteen vanhempien kanssa. Loppuviimeks ei tyttöjen tarvinnukkaan maksaa mitään. Saivat muistoksi / kiitokseksi kivat puvut.
  9. Hipshei. Olin kaasona pari vuotta sitten häissä jotka vietettiin Rantakartanossa. Muistaisin, että jos on tarpeeks väkeä niin sitä tilavuokraa ei tuu lainkaan ja morsiuspari saa vielä häähuoneenkin kaupan päälle (on mm. poreamme). Mun mielestä sinne saa hyvin tunneltaa, teistähän se on kiinni. Meillä tais juhlat kestää johonkin yhteen asti, se on varmaan ihan sopimus asia. Kannattaa käydä paikan päällä kattoos jos vaan mahdollista.
  10. Tässä meijän menu: alkumaljana päärynäsiideri silakkarullat, kraavi lohi, savulohifile länsirannikon salaatti ja kanasalaatti porsaan ulkofilerulla, kermakastíke lihapyörykät juureslaatikko sieni-hillosipulikimara vihennesvati kermaperunat ja keitetyt perunat kotijuusto linppu, patonki ja näkkileipä sitruunakermahyytelö, mangosose ja vadelmia kahvi, vaaleansininen täytekakku, iriskoffee (joku leivos), piparit yöpalana silli, salaattia, leipää ja kalaa (itte tehään karjalanpiirakoita ja munavoita) Hinta on 20 € / hlö, orkesteri ja 4-12 v puoleen hintaan. Tuosta yöpalan tarjoilusta tulee joku pieni kustannus lisäksi.
  11. Meille ei tuu tosiaan perintökään olemaan mikään erikoinen. Ja kuten sanottua on hyvä että ihmiset tekävät avioehdon jos siltä tuntuu. Ja se on hyvä, että tästa aiheesta on tätä keskustelua, koska mä en tiennyt että se on tosiaan ihan yleistä nykyään(kin) tehdä avioehto.
  12. Tietenkin kaikki ajattelee ettei eroa, jos naimisiin menee. Tiedän sen, että niin silti tapahtuu. Ja just tuon ettei meille mut muille -fraasin. Mä kyllä luotan niin paljon mieheeni että jos ero tulee niin sitten asiat saadaan selvitettyä muutenkin. Kyllä luonne on jo tässä vaiheessa elämää selvinnyt. Esim. lainoista meillä ainakin keskustellaan yhdessä, ennen kun kumpikaan mitään menee takamaan. Mut täähän on asia josta ollaan montaa mieltä. Ja sehän on hyvä että saadaan keskustelua. Mä vaan nyt aattelen niin, ettei se ole MEILLE ajankohtainen asia. Mun mielestä aviopuolisot saa tehdä ihan rauhassa avioehdon, ja pitääkin tehdä jos omaa oloa rauhoittaa tmv. Meillä on se tilanne, että rahat ovat yhteiset eikä kummallakaan ole mitään suurta omaisuutta.
  13. Mulla on vähän samat ajatukset. Mulle on kyllä aika pienestä asti ollut selvää et jos naimisiin mennää ni ei sitä sitten kovin helposti erota. Ja semmosta syytä en usko että tulee että erota pitäis, kyllä viidessä vuodessa oppii aika hyvin toisen tuntemaan. Mä taitaisin kyllä loukkaantua jos mies ehdottaisi avioehtoa. ??? (Jos se ero joskus tulisi ni mä uskon että asiat saatais silti ihan sovinnolla selvitettyä.) Muuteski, meillähän on yhteiset rahat, kämppä tulee molempien nimiin jne. Mitä varten siis ihmiset tekee avioehdon jos on täysin varma toisen tunteista jne.. ??? Silti, jokaisen oma asiahan tuo on. Ihmetytty vaan kun en oo tiennyt et se on noin yleistä tehä se. ???
  14. Jos SINÄ haluat kihlasormukseesi kiviä, niin sitten niitä otat. Ei kai siihen nyt mitään sääntöjä ole, ja ainakin yhdellä ystävälläni on kivellinen kihlasormus. Ja hieno on. 8)
  15. Mulle tulee vihkisormukseen sulhon nimi & oma nimi ja päivämäärä. Mietin vaan et miten mahtaa mahtua, ku on niin pieni sormus. No torstaina sen nään kun haen sormuksen.
  16. Missäs tuo Harjula oli? Kaveri ettii ensi kesäksi myös paikkaa.
  17. Hipsuttelija

    Kaason ikä

    Ei kai sillä iällä ole mitään väliä, kunhan tosiaan hommat ovat sen mukaisia mitä kaaso pystyy hoitamaan. Mulla on toinen kaaso oman ikäinen (23 v.) ja toinen vuoden vanhempi. 8)
  18. Hipsuttelija

    Häämatkalle Italiaan

    Jos me ei päästä lähtemään helmikuussa Thaimaaseen (sulhon töitten takia) ni sit me aateltiin ens syksynä mennä Italiaan. Elokuussa on tosissaan varmaan liian kuuma vielä. Syyskuu meilläkin se sit tulis olemaan. Jonnekin sinne etelä-Italiaan ois kiva päästä. ;D 8)
  19. Kun olin kaasona ni morsiammelle tehtiin koekampaus ihan loppuun asti viimeisteltynä. Mulle kampaaja sano varatessani aikaa, että ennen h-hetkeä pitää sitten yhdessä miettiä sitä kampausta, joten ei mulle ei kanssa taida tulla "kunnon" koekampausta. ???
  20. Aamusti syödään hyyviin ja kylvetään jos mahdollista. Sitten juhlapaikka siivomaan, seremoniamestsarit syömään ja matka kohti Helsinki-Vantan lentokenttää ja Thaimaata. Näin ois ajatus toimia.
  21. Oottekos jo paikan valinneet?
  22. Meillä taitaa olla pari kilsaa.. suoraa tietä pääsee.
  23. Munon "pakko" mennä ammattilaiselle, koska en itse juuri koskaan meikkaan ja luulen, että jos häihin meikkaan ni meikit ei kovin kauan kestä. Viime kesänä kaasona ollessani olin hyvällä meikkaajalla ja samalle meen helmikuussakin. Kerroin etten käytä juurikaan meikkiä, joten meikin tulee olla lähinnä arkimeikki.