Onniliini

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Onniliini

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Suosittelen ehdottomasti Bobia! Sijaitsee molanderinmäellä. Mun kampaus, sekä siskon nuttura ja miehen "föönaus" tehtiin siellä. Upean kampauksen sain, ja tosi kohtuuhintaan!!
 2. Kaaso sai hopeiset Kalevalakorun Talon sydän-riipuksen ja sormuksen. Sormukseen kaiverrettiin kiitos ja pvm. Bestman puolisoineen viedään teatterireissulle, me hoidetaan siis liput ja hotellimajoitus. Sekä bestman, että kaaso saivat lahjansa hääpäivänä (oikeammin yönä). Bestmanille oltiin tehty "kutsukortti" josta kävi ilmi tapahtuman luonne ym. Sekä bestman että kaaso hoitivat hommansa todella hyvin ja olisivat isommatkin kiitokset ansainneet!
 3. Voin ehdottomasti suositella Kekkolan kartanoa! Ollaan oltu vieraina kolme kertaa Kekkolassa pidetyissä häissä, ja joka kerta kaikki on sujunut uskomattoman hyvin. Ruoka on todella hyvää, tarjoilu pelaa, paikka on aivan upealla paikalla järven rannalla jne. Viime kesänä pidetyissä häissä vierailla oli mahdollisuus käydä rantasaunassa myöhemmin illalla, kokki paistoi muikkuja muurikassa iltapalaksi... Ei voi kuin kehua! Hinta on tietenkin hiukka suoainen, mutta jos haluaa selvitä itse suht helpolla ja stressaamatta, Kekkola on tosi hyvä valinta.
 4. Hääyö vietettiin mökillä. Aamulla nautittiin upea aamiainen jonka äitini oli mökille etukäteen varannut. Käytiin aamusaunassa ja otettiin vielä torkut. Puolenpäivän jälkeen lähdettiin ajelemaan Haikon kartanoon, jossa nautiskeltiin kylpylästä, upeasta illallisesta, kuohuviinistä ja mansikoista... Oli kyllä tosi hyvä ratkaisu viettää unelmien hääyö "vuorokausi myöhässä".
 5. Mua pelottaa, et itkeä vollotan niin kovasti kirkossa, etten pysty sormusvalaa lukemaan. Jännitän myös, sujuuko ruokailut hyvin, viihtyykö vieraat, onko ohjelmaa sopivasti jne. jne. Ihme kyllä kampaus, puku, meikki jne. ulkonäköjutut ei jännitä ollenkaan! Oikeesti olen jännittänyt ihan hirveesti jo viimeiset viikot, lääkärissäkin jouduin käymään, kun sydän ei enää tahtonut pysyä rytmissä ???.
 6. Heippa kaikille! Meille tulee myös pienet häät. Vihkimisen jälkeen tarkoitus on mennä johonkin tunnelmalliseen paikkaan (kartano) perheiden ja parhaiden ystävien kanssa (10-16 hlöä) nautiskelemaan hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta. Illalla pidetään sitten "hääbileet" mökillä kavereille, jossa tarjolla rentoa ruokaa, juomaa, saunomista jne. Uskon että myös näin päivästä tulee ikimuistoinen!