Nunnis

Rouva
  • Viestit

    138
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Nunnis kaikki viestit

  1. Red Hairia suosittelen! Itse hoidin siellä sekä kampauksen ja meikin eikä hintakaan päätä palellut.
  2. Tuossa aiemmassa viestissä Marikos kirjoittikin aika hyvän kattauksen Mikkelin juhlapaikoista. Muita paikkoja mitä tulee mieleen Ollinmäen viinitila ja Vanha upseerikerho mutta näissä kummassakin paikassa on A-oikeudet eli omat viinat ovat kielletty. Ovat kyllä edullisia paikkoja ja kummassakin aivan loistava pitopalvelu.
  3. Meillä oli bändi ja karaoke. Karaoke oli kovassa käytösä varsinkin loppuillasta. Välillä bändi soitti ja välillä taas karaokeoitiin. Toimi aivan älyttömän hyvin ja laulajia riitti hieman liikaakin. ;D Mutta oli kyllä todella hauskaa. Ja näin itsekkin pääsi sulhon kanssa laulamaan nolaamatti itseään. ;D
  4. Tätä en sitten ollut itse keksinyt!! Meille ei alunperin ollut tulossa mitään leikkejä, koska emme hääparina itse niitä viitsinyt alkaa väsämään. Olisi ollut jotenkin tyhmää. Noh, tätini ja äitini (perus savolaisia!) olivat sitten ottaneet asiakseen keksiä jonkun hullunhauskan leikin, josta me emme tienneet yhtään mitään.. Tuli sitten häissä tämä hetki johon leikit olisi ollut kiva lykätä ja meidät sulhon kanssa nakitettiin valitsemaan vieraista 4 naimatonta miestä ja 4 naimatonta naista. Ja mehän valittiin. Valituista tehttiin mies-nainen parit ja heille annettiin ilmapallo ja polkupyörän pumppu. Pariskuntien piti asettu niin että nainen oli selkä mieheen päin. Naisen piti asetella ilmapallo pumpun päähän ja laittaa sitten pumppu jalkojen väliin ja pitää siinä. Miehen tehtävä oli täyttää pallo pumpun avulla mahdollisimman nopeasti KÄYTTÄMÄTTÄ käsiä. Eli tuloksena oli armoton nylkytys, koska käytännössä täyttö oli mahdollista vain jos mieskin laittoin pumpun jalkojen väliin.. Ja nopein pari voitti skumppaa! Tää kuulostaa ihan kamalan törkeeltä ja sitä se melkein kyllä olikin, mutta pitää kyllä tunnustaa, etten ole koskaan nähnyt ison porukan nauravan niin kovaan ääneen. Itsekin meinasin kusta housuun, kun nauratti niin kauheesti. Eikä nakitetutkaan olleet millään. Voi arvata että tämä on pahin mahdollinen leikki mitä täällä voidaan kuvitella, mutta sopi erittäin hyvin meidän iloisiin ja rempseisiin savolaishäihin ja mikä parasta - kukaan ei loukkaantunut ja kaikilla oli hauskaa!
  5. Voi hyvä ihme! Te kyllä kaikki kuolisitte kun tietäisitte mitä leikkejä meidän häissä leikittiin! ;D ;D
  6. No onneksi on muuttunut näistä ajoista..