Elerya

Morsian
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Elerya

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Onpas monella ikäviä kokemuksia! Vai ovatko sitten sellaiset vain enemmän sattuneet tänne kirjoittelemaan... Kai se joillekin vanhemmille voi olla kova paikka mukamas "menettää" lapsensa tämän mennessä naimisiin, jotkut äidit varsinkin tuntuvat tosi mustasukkaisia olevan pojistaan. Meillä sulhanen oli käynyt näyttämässä sormusta vanhemmilleni, ja kysynyt saisiko hän antaa tämän minulle. Äitini oli alkanut kyynelehtiä, no, ainakin oletin että ei surusta Meillä otettiin hääuutiset tosi hyvin vastaan, olivat onnellisia ja kovasti ovat touhunneet asian kanssa sen jälkeen.. Anoppi oli myös hyvin innoissaan, ei ensin tiennyt mitä olisi pitänyt sanoa vaan hymyili ja hihitteli vaan onnessaan. Ainoa, joka ei oikein kunnolla ole reagoinut, on appiukko; ei hänelläkään selvästi mitään asiaa vastaan ole, mutta eipä hän kyllä muutenkaan näytä innostustaan asioista.
 2. Olen kyllä toisaalta sitä mieltä että jos joku ilmaisen viinan perässä ainoastaan tulee, sitten on paras olla tulematta kokonaan. Olen myös ollut vieraana häissä, joissa sulhasen kaverit alusta saakka keskittyivät ainoastaan juomiseen ja olivat varanneet JÄRKYTTÄVÄN määrän omia juomia mukaan, "kun ei näissä bileissä kuitenkaan tarjota muuta kun jotain boolia"... Minusta alkoholin puuttuminen ei todellakaan pilaa juhlia, mutta joidenkin mielestä sitten siis ehkä..
 3. Minulle tulee kolme kaasoa, vanhimpia ja läheisimpiä ystäviäni. Olisi ollut vielä kaksi muutakin todella hyvää ystävää, joista kummankin aistin hieman loukkaantuneen, etten heitä pyytänyt, mutta viisi olisi tuntunut jo liialliselta... Koetin selittää asian heille järkevästi, että näiden kolmen kanssa ehdin eniten nähdä ja olla tekemisissä. Isoäitini kommentoi nyt jo aika kärkkäästi, että miksi ihmeessä niitä niin monta tarvitaan? Mutta silloin tehtävätkin jakautuvat tasaisesti, kukaan ei joudu liikaa stressaamaan tms.
 4. Meillä on juuri se tilanne, että juhlapaikassamme on A-oikeudet, ja olemme ajatelleet vieraiden voivan itse ostaa juomansa baarista. Juhlapaikan vuokra ja ruuat tulevat jo hyvin kalliiksi, ja kun vieraita tulee olemaan todennäköisesti reilusti yli 100, ei budjettimme millään riittäisi enää esimerkiksi viinin tarjoamiseen ruuan kanssa, yksi lasillinen maksaisi 6 euroa. Itse en edes pidä mistään kamalasta örveltämisestä häissä, ainakaan vielä päivällä/alkuillasta kun paikalla on lapsiakin, joten mielestäni järjestely sopii hyvin. Alkumaljat aiomme toki tarjota, mutta tuskin muuta alkoholia. Kuitenkin yksi kaasoistani jonka kanssa puhuin asiasta, totesi että aika kuivat häät on, ei ihmisillä ole välttämättä varaa ostaa juomis baarihinnoilla... Mietin, että tulevatko kaverit häihin todella ilmaisen viinan perässä?!!?
 5. Keskustan kirkon kappeliin mahtuu noin 25 ihmistä, muistan kuulleeni... Ihan "suloinen" paikka se on, varmasti pienille häille ainakin! Kirkot saa täällä varata kovin myöhään, pelottaa, ettei saakaan samalle päivälle enää kuin jos on juhlapaikan varannut. Tosin sitäkään ei vielä ole varattu, onko kenelläkään kokemuksia, mikä olisi iso ja hyvä paikka? Vieraita me olemme laskeskelleet kutsuttavan jotakin 120-140... Wisahovista en ainakaan oikein pidä, sijaintinsa takia. Onko Lepaan kartanosta kokemuksia kenelläkään?
 6. Minäkin olen miettinyt teemaväreiksi turkoosia ja lisäksi ruskeaa, ihania vihjeitä täältä saa! En ollut myöskään hoksannut ettei kukkien tarvitse välttämättä olla sen tietyn värisiä, nauhoilla yms näyttää saavan ihmeitä aikaan..
 7. Me olimme jo oikeastaan päättäneet mennä heinä-elokuun vaihteessa naimisiin, ja yhtenä syynä mietimme ettei silloin ole niin paljon häitä kuin alkukesästä, mutta olen näköjään ollut ihan väärässä Alan harkitsemaan päivän miettimistä uudelleen, alkukesässä minua viehättäisi monien muiden tavoin luonnon vehreys ja haaveeni olisi saada koristeltua kaikki paikat luonnonkukkasilla, niitä ei taida juuri enää heinäkuun lopulla olla?
 8. B kuulostaa minun mielestäni mukavammalta! Toki se myös vaatii varmasti enemmän morsiusparilta vaivan näköä, mutta kyllähän maalaistalonkin saa koristellua hyvinkin juhlavaksi. Ja bussikyydinkin jos järjestätte, luulisi vieraiden viihtyvän myöhään kun ei tarvitse huolehtia siitä kuka ajaa autoa.
 9. En ole koskaan edes harkinnut muita vaihtoehtoja kuin miehen nimen ottamista.. Olen kai sitten niin perinteinen ihminen
 10. Ninarsku, tiedätkö, onko Wuolteen kartano Tasolounaan paikka? Kun paikkana kartano viehättäisi, mutta Tasolounaasta ja nimenomaan palvelusta olen kuullut samanlaista kommenttia kun mainitsit..
 11. Minä muutamaa päivää vaille 21, mies 27.
 12. Ei mitään varsinaisia kihlajaisia, oli tarkoitus pyytää vanhemmat ja mummit kylään ja kertoa heille, mutta äidillä olikin sitten työvuoro joten peruimme ideamme ja kerroimme kihlautumisesta seuraavana päivänä. Myöhemmin sitten juotiin skumppaa asian kunniaksi.. Kihlajaispäivänä olimme pyytäneet muutamia kavereita meille käymään muusta syystä ja siinä samassa sitten paljastimme myös kihlautumisemme.
 13. Minulla on kokemusta Rengon pitopalvelusta useista läheisteni (mummojen, tätien, vanhempieni) syntymäpäiväjuhlien järjestämisestä sekä omieni ja veljeni ylippilasjuhlista, ja pelkkää positiivista sanottavaa on! Ruoat ovat aina olleet erinomaisia, henkilökunta ystävällistä ja kattauksetkin kauniita. Kun olemme järjestäneet juhlat kotona tai vuokratussa tilassa, on meillä aina ollut myös omat alkoholijuomat mukana ja kahvipöytäänkin on tuotu lisäksi omaleipomia kakkuja tms eikä se ole haitannut. Omiin häihini olen ainakin suunnitellut pyytää samaa pitopalvelua
 14. Tietää kyllä ja naureskelee innolleni! Itse ei kirjoittaisi varmasti vaikka maksettaisi...
 15. Hui miten kalliita sormuksia täällä on... Toki semmoinen ihan hieno varmasti olisi, mutta ei meillä ollut rahaa. Vihkisormuksen saan toivottavasti kalliimman ja hienomman! Meidän sormuksille tuli yhteensä hintaa vähän yli 600 euroa ja kyllä sekin kirpaisi pahasti!