2011

Morsian
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

About 2011

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Olisiko kenelläkään jakaa kuvia espoon maistraatista, sisältä ja ulkoa. Sitten vielä tietoja kaipailisin. Pystyykö siellä helposti toteuttamaan, tai miten yleensä pystyy toteuttamaan tuollaisessa missä pitää ilmoittautua, sen että morsianta ei näe sulhanen eikä juuri kukaan muukaan ennen vihkimistä/morsiamen sisään saapumista?
 2. Siis onko mahdollista mennä vihittäväksi maistraattiin virka-ajan ulkopuolella? Olen ymmärtänyt että ei voi, mutta näkyy täällä joitakin olevan.. Kaupunki Espoo
 3. Lisää ideoita kehiin!? Vai pitäisikö tässä vaan rohkeasti pyrkiä toteuttamaan mahdottomaltakin tuntuvat, itselle joku tärkeistä paikoista vihkimiseen.. Tuntuu, että kyllä se naimisiinmeno pitää jäädä mieleen ja olla jotakin ainutlaatuista. Jos vihkiminen on maistraatissa, juhla jossakin "tällä juhlatilalla ei mitään merkitystä meille"- paikka, mahtaako jäädä paha maku suuhun, kun tuota miettii sitten vuosien saatossa. Naimisiin kun toivon mukaan mennään kerran elämässä ja se on jotain todella erityistä ja hienoa.
 4. En löytänyt keskustelua aiheesta, mutta vinkatahan sitten saa! Haluaisin ehdotuksia erikoisista ja erilaisista vihkipaikoista. Meidän häidemme ajankohta varmaankin kevättalvea, mutta kaikki ideat tervetulleita. Kaipaan jotakin erilaista vihkipaikkaa maistraatin sijasta. Kihlautumispaikkamme olisi aivan unelma, mutta enpä tiedä kenet saan sinne vihkimään, koska se oli eräällä vuorella, jonne piti melko metikössä rämpiä. Jälleennäkeminen taas oli isolla parkkipaikalla, joten sepä ei käy päinsä ja ensitapaaminen oli taas alakoulun pihalla..
 5. En löytänyt keskustelua, mutta jos tällainen on jo niin pahoitteluni toistosta. Mietin seuraavaa: Jos häissä on pöytiintarjoiltuna esim. vain pääruoka, ja alkusalaatit yms. voi hakea noutopöydästä, niin kuinka iso annos pääruuan pitäisi olla; hieman liioiteltu, jotta jokainen saa varmasti syödäkseen, vai pieni, jotta se on näyttävä, vai mitä? Mietin, että jos seisovassa pöydässä olisi ruokaa, sitähän voisi ottaa vaikka ja kuinka, mutta pöytiintarjoilu olisi näyttävämpi ja juhlavampi omaan makuuni. Itse olen melko kova syömään, enkä voisi kuvitella tilannetta, jossa häävieraani, läheiset ihmiset, jäisivät nälkäisiksi tai heidän vaan tekisi mieli lisää. Minkä kokoisia annoksia pitopalvelut tekevät yleensä, vai onko tässä mitään sääntöä? Meillä ruokana tarjotaan paahtopaistia, lämpimänä, tai jotakin vastaavaa lihaa. Kastikkeita haluaisin paria vaihtoehtoa. yksi kasvisvaihtoehto tulee myös, se olisi vain kasvisruokailijoille. Lihansyöjille omat kasvikset.
 6. Onko nämä mainitut asiat varattu/ostettu, jolloin tiedätte mitä ne todella tulee maksamaan? Minusta onn todella vaikea miettiä budjettia, kuten että meidän häät ei tule maksamaan yli 3000€, kun eihän sitä voi mitenkään tietää paljon mikäkin maksaa, ellei sitten tingi kaikesta mikä ylittäisi tuon. En ole edes ajatellut tehdä budjettia, vain listat ylös, jotta tiedän mitä lopulta häät kustansi.. Mutta siis miten te ihmiset teette bydjettinne, mille te sen pohjaatte?
 7. Vilkaisempa sen, kiitos. Jäi juuri se sivu lukaisematta, kun alkoi olla jo epätoivoista selailua..
 8. Kuulisin mielelläni, jos jollakulla olisi antaa kasvimenuvaihtoehtoja. Lueskelin tätä keskustelua läpi ja tuntui olevan lähes kaikilla tuo kasvisgratiini..Mutta onko kenelläkään täyttä kasvismenua tai jotain erikoisempaa kasvisvaihtoehtoa?
 9. Lisää vinkkejä saa siis laitella ehdottomasti! Pitää yrittää tuota kasvispuolta vielä kartoittaa. Kiitän taas. Entäs, mitä mieltä näistä, heittelen muutamia ideoita: Kasvislasagne, wokki, piiraat?, uuniperunat eri täytteillä, kasvispihvit... Jos miettii, että liharuokana on paahtopaistia, kaiketi kasvisruuan tulisi olla jotain samankaltaista, vai? Onko tällöin lasagne liian kotiruokaa..piiras taas naposteltavaa..?
 10. Heh, no olenhan minäkin nyt täyettyjä paprikoita, kesäkurpitsoja yms. tehnyt..eipä vaan tullut mieleeni, joten hyvä kun olit ehdottamassa. Tofu ja soijarouhe on myös tuttuja, mutta ne on kyllä myös melko mielipiteitä jakavia makuja, joten sellaisia en taida laittaa tarjolle suurissa määrin ainakaan. Yhden näistä kasvissyöjistä, tai siis joka on lähes tulkoon täysin lihattomalla ruokavaliolla, tiedän syövän noita, mutta muut voi olla hankalempia. Olin miettinyt punaisen lihan tilalle kanaruokaakin, ja sitten yhdelle joka ei syö sitäkään, olisi erikseen annos, mutta en kyllä halua luopua ihanasta herkustani. :girl_smile: Kiitos taas vinkeistä.
 11. Kiitos, oli tuosta apua. Mutta kerros nyt tyhmälle lihansyöjälle, mitä on nuo "paremmat" kasvisruuat, joissa on sieniä tai vuohenjuustoa ja täysin kasvista? Tai mitä itse olet mielelläsi syönyt hienompana ruokana kasvispuolelta? Nuo kasvisgratiinijutut on poissuljettu varmasti jo sen takia, että sitä kuulemma saa aina juhlissa kasvisruokana, joten.. lukemani perusteella. Paahtopaisti korvan taakse tällä hetkellä sitten numero ykköseksi!
 12. En löytänyt haulla mitään kysymykseeni vastaavaa vastausta. Eli siis Onko ideoita millä korvaisi hääateriassa pihvin kermakastikkeella? Vai onko kukaan tarjonnut pihviä aterialla? Miten hoitui pöytiin tuonti ja oliko Pihvit kypesennetty uunissa? Mutta vaikka ne kypsentäisi uunissa, ei niitä silti sää lämpiminä annoksina jokaiselle(muutama kymmenen vierasta), jos tarjoilijoita ei ole mahdottoman paljon. Eli siis mitä tilalle? Minulle on tärkeää tarjota jotain lihaa ja olen ihan ehdoton pippuripihvi kastikkeella-ihminen ja haluan omissa häissäni tarjota jotain vastaavaa. Sitten, vieraslistalla on muutama, joista yksi ei syö lihoista, kuin kalaa, toinen ei syö taas kalaa, mutta kanaa söisi ja kolmas oletettavasti syö molempia. Mutta mitä tehdä tässä tilanteessa? Pitääkö keksiä jokin täysin 100% kasvisruoka? Mikä olisi hyvä sellainen?
 13. Selailin tätä keskustelua ja aika huonosti löysin mitään suuntaa-antavaa keskiarvoa hinnoille, mitä teettäminen maksaa. Liikutaan pk-seudulla, onko kenelläkään kokemuksia täältä päin teetetyistä hääpuvuista, mitä itse työllä on hintaa? Itse olen kysynyt yhdeltä ainoalta vasta ja sanoi, että 200€:sta eteenpäin työhinta + sitten kankaat. Aloitinkin epähuomiossa uuden keskustelun pari päivää sitten tuossa, siellä tämä sama kysymys. Mutta siis minkähänlainen mekko on helppo tehdä, jos miettii, että 200€ on tosiaan helpoimmasta puvusta, entä mikä sitten on todella vaikea? Voisiko joku yrittää hahmottaa tätä minulle tai laittaa jopa kuvaa?
 14. Juu siis ikkuna on lähes tulkoon koko komeudeltaan teksti + kuva. Häät ovat keväällä, maalis-huhtikuussa. Valosarja voisi olla hyvä idea, alle voisi sitten viritellä vielä jonkin läpikuultavan kankaan. Se ikkunamainos on melko värikäs, joten sitä on saatava piiloon. Pitäisi käydä tutkailemassa asiaa. Paikka ei ole vielä satavarma juhlapaikkamme, mutta melko lailla ykkössijalla erinäisistä syistä johtuen, tällä hetkellä.
 15. Meillä hieman ongelmallinen tuo juhlapaikka-asia. Kysymykseni kuuluukin; onko kenelläkään ollut ongelmana juhlapaikan ikkuna(iso, missä lukee firman nimi tms.) ja se pitäisi peittää? Kiitollinen vinkeistä olen. Itse pähkäilen kangasta, mutta tilassa ei ole muuta ikkunaa, on vain lasiovet sisääntulossa(sama tila kuin juhlasali). Riittäisiköhän peitoksi joku sifonki tms. josta kuultaisi läpi ja sitten vaan kankaaseen askartelee jotakin koristeita, jotta se ikkunateksti häviää sinne alle?