helmihäiden morsian

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About helmihäiden morsian

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Heippa! Pronoviaksen puvut ovat tosi kauniita ja tyylikkäitä. Niinpä minäkin hurahdin sellaiseen. Ja kyllä kannatti, kerrassaan täydellinen puku kruunasi ihanan päivänä
 2. Meidän helmikuisissa häissämme kuvauksen hoiti myös Studio Liikkuvan Maria Grönroos. Kuvat onnistuivat hienosti ja kuvaus hoitui ammattitaidolla ja huumorilla. Suosittelen! Valokuvaajan valintaa pähkäileville vielä vinkiksi, että kannattaa hintoja vertaillessaan katsoa myös kiitoskorttien ja muiden potrettikuvien hinnastoa. Kiitoskortit ja potrettikuvat kun usein pitää tilata suoraan valokuvaajalta, ja hinnat voivat vaihdella melkoisestikin. Ja toisaalta pienikin erotus tuntuu, varsinkin jos on suuremmat häät ja kiitoskortteja tarvitaan paljon.
 3. Eka postiluukusta kolahtanut posti uudella nimellä oli Tukholman maratonin ilmoittautumismaksu. Se tuli jo vuoden 2008 puolella. Häitä juhlittiin helmikuussa 2009 ja maraton juostaan toukokuun lopulla:)
 4. Minä heitin oman ihanaisen neilikkakimppuni. Minulle oli alusta asti selvää, että en kuivata kimppua. En tykkää kuivatuista ruusuistakaan, saatika sitten neilikoista - jos ne nyt olisivat edes kuivuneet kauniisti. Sääli oli luopua kauniista kimpusta, mutta ajattelin, että se oli jo täyttänyt tehtävänsä. Ihailen kimppua nyt jälkeenpäin kuvista, kuvissa se kuitenkin on mielestäni kauneimmillaan.
 5. Me on päätetty tehdä niin, että vain meitä kätellään ja onnitellaan. Vanhempia ei varsinaisesti onnitella, mutta he seisovat juhlasalin ovella, ottavat vieraat vastaan (me siis tullaan paikalle vasta sitten, kun kaikki ovat jo juhlapaikalla) ja toivottavat vieraat tervetulleiksi. Tämä järjestely tuntui meille sopivimmalta, sillä vanhemmat osallistuvat jonkin verran kustannuksiin ja toisaalta haluttiin, että vieraatkin tuntevat olonsa tervetulleiksi.
 6. Miten olisi kaaso tai bestman tai vaikka molemmat yhdessä tai erikseen? Tai miksei voisi kysyä myös läheisiltä sukulaisilta, mahdollisilta sisaruksilta tai hyviltä kavereilta? Riippuu tietysti vähän siitä, millaista puhetta toivotte ja millaisia puheenpitäjiä läheisenne ovat. Mutta rohkeasti vaan kysymään. Minusta puheen voi hyvin pitää joku muukin kuin morsiamen isä tai äiti! Meillä mun eli morsiamen isä ei pidä puheta, koska ei ole mikään puhuja. Äiti sitä vastoin haluaa sanoa pari sanaa, samoin sulhasen isä. Myös kaasot ovat luvanneet pitää lyhyen puheen jossain välissä.
 7. Me päädyimme Turun Vpk-taloon. Vieraita meille tulee 167, ja tanssillekin halusimme jättää tilaa. Vpk-talo on tyyris, mutta toisaalta säästämme siinä, että emme tarvitse sen kummempia koristeluja, vieraille bussikyytiä juhlapaikalle (monet pitkänmatakalaisia) ja vieraat löytävät hotellitkin läheltä. Plussaa oli sekin, että vieraat mahtuvat yhteen ja samaan tilaan. Palvelu Vpk-talolla on ollut todella asiantuntevaa ja ystävällistä. Päätimme, että otamme hääpotrettimmekin Vpk-talon upeassa miljöössä. Olen kuullut, että myös Gilles Gårdenille mahtuisi iso henkilömäärä, mutta siellä taitaa olla monta erillistä tilaa.