Nebsu

Rouva
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

About Nebsu

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä oli häät 11.2. tänä vuonna ja tosiaan sään puolesta ei tarvinnut jännittää muutoin, kuin että onhan lunta (sekin oli hilkulla, ettei olisi ollut), koska juurikin lumen ja pimeyden takia halusin tunnelmalliset talvihäät! * Sekin merkitsee, paljonko on pakkasta, vaikkei siihen voikaan itse vaikuttaa (lähteekö vieraiden autot käyntiin seistyään ilman lämmitystä monia tunteja) jne. Hääautona meillä oli vanha New Yorker ja sen kanssa meinasi tulla probleemaa, kun pakkasta oli reilu parikymmentä. Meinas morsmaikku myöhästyä kirkosta! * Hääpaikassa suosittelisin ottamaan hyvin huomioon sen, että ulkovaatteet ja vaihtokengät (naisilla lähinnä) mahtuvat hyvin ja on tilaa vaihdella kenkiä. Eli riittävästi narikkatilaa. * Hääpaikan lämpötila (varsinkin jotkut seurojentalot yms.) talvella voi olla yllätys, jos on kesäaikaan käynyt paikkoja katsastamassa. * Morsiamellakin tod.näk. tarvitsee olla kahdet kengät. (Minulla oli ulkona valkoiset saapikkaat pienellä korolla ja sisällä sitten korkokengät/avokkaat). * Talvella lumen takia myös parkkeeraaminen joihinkin paikkoihin on kesää monimutkaisempaa, eli kannattaa olla tietoinen aurauksista ym., joutuuko mahd. itse lumitöihin ennen tilaisuutta. Mutta eipä oikeestaan muuta tulekaan mieleen, edelleenkin olen talvihäiden kannalla, mikään ei ollut liian vaikeaa tai aiheutunut harmia talven takia (paitsi hääauto...! ) Onnea kaikille talvihäiden järjestäjille!
 2. Kannattaa kertoa kukkakauppaan kukkatoiveensa hyvin tarkasti, myös vieheiden ja kysellä hinnat per kukka hyvin perusteellisesti tai sitten kysyä suoraan valmis hinta, vaikka eivät sitä mielellään osaisi sanoa, mutta ihan vain, ettei kävisi kuten minulle: tein kukkakaupan pyynnöstä itse hopeanvärisestä rautalangasta kehikon, joten sen väkertämisen hinta lähti automaattisesti pois (pohjan teko kesti kahden avustajan voimin tunnin verran), mutta koska en tarkasti osannut määritellä, mitä kukkia ja minkä verran, annoin vapaat kädet, lupasivat, ettei hinta ole katossa. Vaan hakiessani pelkkä kimpun hinta oli 280€, vaikka kukkiakaan ei pohjaan montaa oltu laitettu. Kaunis oli, mutta törkykallis, koska olivat laittaneet kalleimpia kukkiaan. Vieheiden ja hiuskukkien hinta piti olla n.5-8€/kpl, mutta hinta pompsahtikin 20€/kpl (ostimme 8kpl), kun olivat käyttäneet taas kalleimpia kukkiaan ja vieheissä eivät edes pienet väkerrykset pysyneet, lähtivät pois jo, kun vieheitä kiinnitettiin. Suututti ja suututtaa vieläkin, kun mietin!
 3. Enoni ja hänen vaimonsa eivät tulleet häihin (peruivat häiden aattoiltana, joten paikatkin oli jo merkitty heidän nimillään). Kuitenkin halusivat välttämättä lahjan antaa...antoivat ruttuisen, jotain nalle- ja puputarroja täynnä olevan 50€ lahjakortin omaan kauppaansa (pelkästään ruokakauppa), jonne täältä n.300km...jepjep. Siis okei, summa ei ole pihi, mutta mutta...
 4. Kyllä meilläkin sanotaan, että yhdessä ollaan oltu 5,5 vuotta ja naimisissa tähän asti vasta 4kk.
 5. Olen hyvin tyytyväinen. Sopivat yhteen kihla- ja vihki erinomaisesti ja miehen kanssa yhdessä valittiin. Eli 4kk jälkeenkin edelleen rakastan yhdistelmää. (Ja miestäkin ilman muuta, hih!!)
 6. Valokuvat ja videot on nyt katsottu ja olen siis hymyillyt - ei vaan alttarille mentäessä - vaan kuten Talvimorsian_2012, koko päivän kuin Naantalin Aurinko!
 7. Mun kimppu maksoi 140€ ja siihen vieheet (6kpl), heittokimppu ja hiuskukat (2kpl) päälle, summa oli 240€. Mutta meillä sisältyikin noihin aika monta minicallaa, jotka maksoivat 10€/kpl, joten siitä hinta...
 8. Minä pidän peukkuja teille kaikille uskaliaille ja rohkeille naisille! En ikimaailmassa olisi itse rohjennut samaan, joten pidän teitä suuressa arvossa, kun suunnittelette tuollaista. Kaikilla on kivan kuuloisia juttuja suunnitteilla päivän varalle, tuli mitä tuli, päivä on varmasti ikimuistoinen!
 9. Siis valitettavasti en tiedän pelkän täytön hintaa, koska valitsimme Just married-pallot Tiimarin valikoimasta, he täyttivät ne myös samaan hintaan jne., mutta pelkän täytön hinnasta omiin palloihin minulla ei ole aavistustakaan? :/
 10. No, ainahan muutama vastoinkäyminen kuuluu asiaan: - Toinen kaasoistani ilmoitti polttareiden jälkeen, ettei olekaan enää kaasoni eikä siten tullut häihinkään, eikä osallistunut kuulemma edes polttareiden kustannuksiin tasapuolisesti, kuten olivat sopineet, vaikka oli itse vetovastuussa ja muilta penäsi heti rahoja. - Hääauto tuli hakemaan minua, kaasoa ja morsiusneitoa vasta 15min. ennen vihkimistä (kirkolle 3km matkaa) ja auto savutti, alkoi laittamaan siihen öljyä ja kyseli lähintä huoltoasemaa...siinä alkoi sitten hieman jo jännittämään, kuinka klassisesti käy, mutta päästiin perille muutaman valoihin ökähtelyn saattelemana ja muutama minuutti jäi aikaa hengähtää ennen alttarille kävelyä! - Hääauton hieno, äitini tekemä koriste, jäi laittamatta. - Unohdimme ottaa yhteiskuvan meistä ja vanhemmistamme jne...ylipäätään sellaiset poseerauskuvat jäivät ottamatta, vaikka meillä oli 2 valokuvaajaa! Nyt täytyy sitten pohtia, pitääkö mennä erikseen vielä kuvaan.. - Olin tehnyt minulle ja sulholle oman pienen hääkakun, jonka leikkasimme pöydässämme, että kaikki näkivät tilanteen...emännät vaan olivat ottaneet liian myöhään kakun huoneenlämpöön, joten paksu kinuskikerros oli kuin sementtiä!! Toisaalta siitä on vitsailtu jälkeenpäin paljonkin! - Kahvin kanssa tarkoitetut avecit meinasi myös henkilökunnalta unohtua, onneksi aloin kyselemään ja ne sitten tarjoiltiin lopulta pöytiin. - Hääkimpun hinta-arvio oli 70€, mutta floristi olikin laittanut minicalloja tuplasti tarkoitusta enemmän (kalliita ovat!) ja kimppu maksoi tuplasti enemmän... Tässä nyt ne eniten mieleen jääneet, häistä siis viikko aikaa. Ei paha siis.
 11. Aamuun asti juhlittiin, oltiin Kylpylällä puoli 5:n maissa, joten aamupalalle ei millään kyetty heräämään. Sitten olikin herätessä hieman pääkipua ja kuvotusta, ei siis olisi buffet-aamiainen maistunutkaan. Mentiin sitten yhden maissa katsomaan, miten juhlapaikan siivous edistyy ja lähdimme takaisin kylpylälle lounas-buffetiin maistelemaan, miten ruoka menisi alas. Sitten huoneeseen lukemaan kortit ja vieraskirjaa sylikkäin, pikkuisille päiväunille, sieltä altaille köllöttelemään kullan kanssa. Huoneeseen palattuamme aloimme valmistautua à la carte illalliselle ja sitten illalliselta huoneeseen nauttimaan avioliitosta.
 12. Tiimarissa ainakin meillä täytettiin helium-pallot meidän häihin viime viikolla.
 13. Meillä koira oli vanhemmillani ja minun oppilaani, koirallekin jo entuudestaan tuttu reipas tyttö käytti koiraa ulkona 2x päivän aikana ja oli hetken aikaa aina koiran seurana, aamulla ehdittiin käyttää itse. Sitten yöllä koira saikin jo vanhemmistani seuraa, joten yksin oloa ei tullut normaalia työpäivää enempää.
 14. Meillä ryöstettiin boolimalja (olin ihan varma, ettei meidän häissä ryöstetä mitään), mutta saatiin se takaisin, kun opetin tuoreelle aviomiehelleni Satu meni saunaan-kappaleen G-duurissa nokkahuilulla.
 15. Meillä oli 75 vierasta, joista juovia varmasti vajaa 60. Alkoholijuomia meni näin: - 8 litraa hehkuviiniä alkumaljoihin - 12 pulloa valkoviiniä - 12 pulloa punaviiniä - 3 litraa konjakkia - 2 litraa lakkalikööriä - 6 koppaa olutta - 3 koppaa siideriä - 16 tölkkiä lonkeroa (muutama vieras juo vain lonkeroa, siksi noin vähän) Booliin latrinkien lisäksi: - reilu 5 litraa kossua - 2 litraa metsämansikka-likööriä Vajaa 1 litra kossua jäi, kaikki muut, mitä oltiin ostettu, menivät. Ihan uskomatonta!