Jump to content
Naimisiin.info

Hanna79

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Hanna79 kaikki viestit

  1. Minulla kyllä pysyivät nuo Broadwayt tosi hyvin. Se yksi peukalonkynsi lähti irti, muut poistin 4 päivän kuluttua Broadwayn poistoaineella, joka sekin oli varsin kätevä. Ostin uuden setin hääpäiväksi.
  2. Mä ostin kokeeksi Broadwayn real short -kynnet. Osa niistä oli silti minulle liian pitkiä, mutta leikkasin noin millin pois. Laitoin ne eilen päivällä ja en ole yhtään varonut, päin vastoin yrittänyt tehdä kaikkea testatakseni miten pysyvät. Peukalon kynsi lähti irti, kun sillä avasin biojäteastiaa, mutta muuten ovat pysyneet hyvin. Vetoketjut ja napit saa hyvin kiinni. Minulla oli pari vuotta sitten rakennekynnet ja mielestäni luonnollisuudeltaan nämä vastaavat toisiaan aika hyvin. Eiväthän ne aidoilta näytä, mutta ei kyllä näytä rakennekynnetkään. Siisteiltä kyllä, omiin kynsiini verrattuna ainakin. Tuskin availen jätäastioita hääpäivänä, joten ajattelin kyllä laittaa samanlaisen setin myös hääaamuna.
  3. Kaverini kävi pari vuotta sitten (silloisessa Napsissa) ja meikki ja kampaus oli oikein onnistunut. Tästä innostuneena varasin sieltä myös ajan itselleni, mutten kyllä ollut yhtään tyytyväinen. Meikki oli ihan ok, jos vaan tiesi mitä halusi ja kertoi sen meikkaajalle. Koemeikki oli ihan perseestä, mutta varsinaiseen meikkiin kerroin sitten ihan tasan tarkkaan, että mitä väriä mihinkin kohtaan ja paljonko, niin sitten sai ihan ok meikin. Kampaus ei ollut koeversiossa hyvä, eikä se ollut sitä hääpäivänäkään. Jo parin tunnin jälkeen kampaukseen laitetut kukat olivat pudonneet useita kertoja ja muutenkin kampaus lössähtänyt. Onneksi se ei hääpäivää mitenkään pilannut, mutta en kyllä lähtisi suosittelemaankaan. Muistatko kampauksen/meikin tekijän nimiä?
  4. Missä Tampereella saisi hyvän suihkurusketuksen? Mitä siellä tapahtuu? Eihän valkoiseen mekkoon sitten (hikoillessa?) jää ruskeita tahroja?
  5. Ehkä meidänkin pitää miettiä tuota biljardihuonetta vielä. Meidän juhlat ovat illalla ja koska väkeä tulee melko vähän, en haluaisi porukan hajaantuvan kahteen eri kerrokseen. Ehkä kaikki voisivat siirtyä lopuksi sinne. Onneksi on aikaa vielä miettiä. Meillä suurinosa vieraista tulee ulkomailta ja koska he ovat jo varanneet lentolippujaan olemme aika hyvin perillä siitä, kuinka moni kutsutuista on tulossa. Me tähtäämme nyt siihen tasan kolmeenkymmeneen. Jos joku ilmoittaa, että ei pääse tulemaan, voimme sitten laittaa uusia kutsuja menemään. Tuota toista tarjoilijaa olemme myös miettineet. Ehkä olisi hyvä ottaa toinen, vaikka vain ruokailun ajaksi. Ei ehkä kahta ihan 12-15 tunniksi tarvita. Olisi kiva kuulla teidän kokemuksista Livia vielä häitten jälkeenkin! Ja muidenkin Pikkupalatsissa juhlineiden tietysti! Yritän tässä koota muutamia kysymyksiä ja lähettää Pikkupalatsiin vielä meiliä. Kuten tuo sukkasillaan tanssiminen ja haluaisin esim. tietää löytyykö paikalta valkokangas. Nennuskalla piti sanoa, että äläpä stressaa! Mäkin luen näitä viestejä ja mietin ja ihmettelen miten ihmiset tekee niin paljon häittensä eteen. Mä järjestin meidän häät muutamalla puhelinsoitolla ja ei siinä montaa päivää mennyt. Siis tuomari on tulossa vihkimään, paikka ja valokuvaus on varattu. Menun voi päättää vasta kuukautta ennen juhlaneuvottelussa ja kaikki muu onkin extraa jota voi tehdä jos aikaa ja innostusta riittää, eikö
  6. Nyt sain pikkupalatsilta hintatiedot eri henkilömäärille. Vuokra vaihtelee riippuen siitä onko ihmisiä alle 30, alle 70 vai alle 100. Ruuan hinta pysyy samana.
  7. Moi, Meillä on myös häät Pikkupalatsissa syyskuussa 2009. Rakastuin paikkaan, mutta kalliiksi se tulee. Kaikesta maksetaan erikseen ja jotenkin en saa sellaista tarkkaa tietoa, että mitä mikäkin maksaa. Kysyimme tarjouksen alunperin alle 30 henkilölle ja tilavuokra + muut olivat ihan ok, mutta jos väkeä on yli tuon 30, vuokra nousee, pitää maksaa toinen tarjoilija jne. Meillä on tyhmä tilanne, kun "pakollisia" ihmisiä olisi juuri 31, ja jos kaikki tulevat, tuo yksi henkilö maksaisi meille n. 800€. Kerran elämässä, mutta kuitenkin vähän hankalaa.. Lähetin heille nyt vielä sähköpostia tänään ja yritän saada tarkkoja hintatietoja. Meidän häät on arkipäivänä ja yhtäkkiä sekin lisäsi vuokraa, olivat alkuperäisen tarjouksen tehneet lauantai-hintojen mukaan. Aika outoa. Mutta paikka on ihan meidän näköinen, joten sinne mennään! Meille tulee myös tuomari paikan päälle. Vihkiminen flyygelisalissa, ruokailu punaisessa salissa. Tanssimisesta piti kysyä, että luin kyllä että siellä ei saa tanssia, mutta mitä luulette jos CD:ltä tulevan musiikin tahtiin hääpari tanssisi (vaikka ilman kenkiä) yhden tanssin, niin tuleeko ongelmia? Samaa ajattelimme kuin Livia, että 30 henkeä kyllä hajoaa vähän liikaa, jos osa on eri kerroksessa tanssimassa. Ja varsinkin, kun sinne biljardikerrokseen pitäisi kulkea ulkokautta.
  8. Eli saako Suomesta tätä mekkoa http://www.onewedding.co.uk/wedding-dress/...art/bronte/?m=1 tai oletteko törmännyt vastaavaan? Nettisivun mukaan Suomessa ei olisi liikettä, joka pukua myy. http://www.ianstuart-bride.com/
  9. Hanna79

    Valmiina tilatut kutsut

    Me tilattiin meidän kutsut täältä: http://www.hellolucky.co.uk/ Hyvä ja nopea palvelu. Sivulla pystyi kokeilemaan miltä kortti näyttää omilla teksteillä jne. Postikulut Suomeen noin 30e, mutta kortit mielestäni varsin kohtuuhintaisia.
×
×
  • Create New...