sadettajatuiskua

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About sadettajatuiskua

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Minulla oli laahus ja ensin oli tarkoitus tehdä sille puvun taakse joku kiinnitys millä saisi ylös, mutta vasta siinä vaiheessa kun olin pukua jo hakemassa sanoi ompelija ettei uskaltanut tehdä kiinnikettä kun puvussa oli aika hauras kangas ja laahus painoi tonnin kaikkine helmineen. Silloin meinasi kyllä kiehahtaa koska jos olisi kertonut tämän vähän aikasemmin, olisin pyytänyt laittamaan vähän paremman rannelenkin, kun se mikä alunperin sovittiin oli vain sellainen ohut. Mutta juhla meni kuitenkin oiken hyvin tästä huolimatta. Keräsin laahuksen käden päälle aina kun piti saada pois jaloista ja muuten sitten tuliki omia aikoja perässäni. Minulla tuo laahus likaantui paljon vähämmän kun hameen etuosa, ehkä siksi että etuosa putsasi jo valmiiksi lattian laahuksen tieltä ja tässä siis linkki pukuni: hääpukuni
 2. Minä heräsin joskus 10 aikaan ja herätin miehenkin. Menimme syömään aamupalan yöpymispaikkamme päärakennukseen ja samalla sitten mies soitteli jo bestmäniä hakemaan meidät. Tunnin kuluttua saapui bestmän ja kaaso 2 skumppapullon kanssa jotka siinä sitten korkkailtiin. Siirryimme juhlapaikalle auttamaan siivouksessa ja sieltä lähdimme sitten erinäisten mutkien kautta häiden jatkopaikalle jossa sitten vietimme railakkaan illan ystävien ja kavereiden kesken. Nämä jatkot järkkäsimme ihan siksi että kaikkia kavereitamme ei mahtunut kutsumaan häihin, niin näin saimme sitten heidänkin kanssa juhlia. Ja kun häät oli perjantaina niin sekin mahdollisti tuon toisen illan juhlimisen.
 3. Meillä oli onneksi juuri ehtinyt maa kuivua ennen kuvien ottoa vihkimisen jälkeen ja sitten satoi vasta niin että minun ei tarvinnut enää ulkona olla. Vieraat kantoi ulkoa sitten rapaa sisälle ja se tarttui helmoihin, mutta ei sitä huomannut vasta kun seuraavana päivänä kun tutki vahinkoja. Puku on tällä hetkellä pesulassa ja sen saisi sieltä jo hakea, että saas nähdä onko saatu kaikki lika pois. Minulla puvussa oli vähän hankala kangas ja paljon helmiä kirjailtuina niin puvun pesu ei kuulemma ollut ihan yksinkertainen toimenpide. edit, ja siis piti sanoa että puku oli merenneito mallinen jonka ansiosta vessassa käynti itsessään oli ihan helppoa kun vaan nosti puvun tarpeeksi ylös, mutta kaason piti olla laittamassa puku takaisin paikalleen, kun oli itse aika vaikea kiskoa takaisin alas sitä.
 4. Minä sain heti häitä seuraavalla viikolla postia pitopalvelusta. Ja sitten seurakunnalta tuli virkatodistus kanssa muistaakseni siinä samalla viikolla.
 5. Meillä oli kyllä todella ihana juhla ja ainut epäkohta mitä muistan oli se että kakku oli vähän kökösti koristeltu. Tietenkin tilanne oli vähän sellainen sitä saa mitä tilaa kun emme kondiittorille osanneet kertoa kauhean tarkasti mitä halusimme, mutta minusta siellä olisi pitänyt kuitenkin miettiä vähän että kyseessä on hääkakku. Mutta todella pieni kupru muuten täydellisessä illassa
 6. Saatiin sulhon kanssa limusiiniin vihkimisen jälkeen skumppaa mukaan kun käytiin heittämässä lenkki ennen hääkuvia ja se vähän sitten rentoutti vielä sataa tykyttävän sydämen. Sitten meni alkumalja ja ruoan kanssa viiniä. Kahvin kanssa otin vielä liköörin, mutta sen jälkeen en ehtinyt kauheasti juomaan kun kokoajan oli jotain tekemistä. Pieni hiprakka oli ja vieraat piti huolen että aina välillä sai pieniä hörppyjä erinäisistä juomista, mutta molemmat oltiin kyllä ihan hyvässä kunnossa vielä kun lähdettiin hääyötä viettämään Hääyöpaikassa olikin sitten vielä kuoharipullo jonka tuhosimme, mutta aamulla ei ollut kyllä yhtään huono olo ja kun vielä bm ja kaaso tuli hakemaan meitä 2 skumppapullon kanssa niin bileet vain jatkui. Meillä oli sitten vielä jatkot sinä päivänä jonne kutsuttiin niitä jotka ei tilan puutteessa häihin mahtunut ja tosiaan sitten uudelle avioparille mahdollisuus juhlia sitten oikein kunnolla. Ja siellähän sitten juhlittiinkin
 7. Kirkon ovien avautuessa meinasi tältä tytöltä lähteä taju justiinsa, mutta onneks oli isoisän käsivarresta ote. Hymyilin kyllä sitten koko matkan kun vaan liikkeelle päästiin Välillä oli vaan pakko katsoa sulhosta pois kun meinasi vähän liikutuksen kyyneleet pyrkiä pintaan.
 8. Minulla maksaa koemeikki ja -kampaus, värjäys ja leikkaus, varsinainen kampaus ja meikki, sekä kaason meikki ja kampaus noin 300€.
 9. Meillä piti pihistää vaikka missä, mutta nyt on vähän päässyt mopo karkaamaan käsistä Mutta minä ajattelin asian niin että mitä sitten, jos joku asia jonka päivään haluan maksaa paljon, niin sitten maksetaan. En halua nuukailla missään, jottei sitten mikään valinta häiritse tärkeänä päivänä
 10. Hitsi kun ihmiset lähtee aikaisin liikkeelle Meillä varmaan aikataulu suurinpiirtein näin: Herätys joskus 9 aikaan, aamupala 11.00 parturiin ja meikkiin (minä ja kaaso) n. 14.00 Lähdetään ajelemaan hääpaikkakunnalle ja samalla reissulla syödään 15.30 Lähtö kirkolle 16.00 Vihkiminen Olen ainakin hääpäivälle koonnut niin paljon talkooporukkaa ettei minun tai sulhon tarvitse mennä ollenkaan sekaantumaan asioihin, vaan saamme nauttia päivästä ihan rauhassa. Tosin tämän kyllä mahdollistaa aivan mahtava ydinporukka joka on valmis hoitamaan nuo hommat. Ja siis meillä tuo valokuvaus hoidetaan vihkimisen jälkeen kirkolla.
 11. Meille tulee Maijan ja Jannen häävalssi ja sitten myöhemmin tanssimme kahden YUP:n rakkaus on pesti hulluuteen. Tämä olikin meidän alkuperäinen häätanssi, mutta sitten yleisön painostuksesta päätimme tanssia myös valssin.
 12. Varmaan tulee ihan luontevasti tähän ketjuun että meillä ei ole kukaan ottanut omiin käsiin tuota ylimääräisten ilmoittamista, mutta siis meillä on muutama sukulainen ottanut omiin käsiin kutsua myös näitä kissan kaimoja. Meillä saldo noista on 2 tällä hetkellä, saas nähdä kuinka paljon sitten vielä tulee. Eli siis tosiaan kutsuttu henkilö on kutsunut muutaman oman sukulaisensa Noh, onneksi juhlapaikalle mahtuu ja pitopalvelulta on tilattu reilusti ruokia.
 13. Meillä tulee vieraille lahjaksi sydän jonka takana on pyykkipoika. Nämä toimivat myös samalla paikkakortteina. Laitan kuvia heti kun saan tarvikkeet käsiini ja tehtyä mallikappaleen.
 14. Minusta lemmikit ei kyllä kuulu häihin vaikka ovatkin kuinka perheenjäseniä. Tietenkin jos on kotona tai vaikka anoppilassa järkättävät juhlat niin ehkä, mutta muuten kyllä minusta ehdoton EI. Meillä on koirat hoidossa koko hääviikonlopun että saamme ihan rauhassa keskittyä olennaiseen ja toisiimme, eikä tarvitse koirien kanssa touhuta. Ja siis itsellä 2 koiraa ja ovat todella tärkeitä, mutta minusta häät ja hautajaiset on juhlat joihin lemmikeillä ei asiaa.
 15. Vähän unohtunut vastata, mutta kyselin tuolla aikasemmin tuosta Anna-Boutiquesta ja nyt voin kertoa ihan omakohtaista kokemusta. Eli siis myyjät puhuivat keskenään venäjää, mutta englannin kielellä ja elekielellä pärjäsi oikein loistavasti. Hintataso on oikeasti aika päätähuimaava, halvimmat puvut noin 800€ ja sitten oli muutama alennuskessa oleva halvemmalla. Mutta kun se oma puku löytyi niin ei sillä hinnalla ollut sitten mitään väliä. Joten siis morsiammille jotka etsivät halvempia pukuja ei varmaan ihan se oikea paikka. Tosin suomen hintatasoon täällä oli ehkä himpun halvempaa, oma pukuni olisi suomessa maksanut varmaan lähemmäs 3000€. Ja tosiaan kävimme ensin Salo Centerissä, josta jopa varasin yhden puvun, mutta kun vaihdoimme liikettä niin huomasi kyllä kuinka pukujen laatu muuttui kun pääsi ns. "tasokkaampaan" liikeeseen. Oli Salo Centerissäkin muutamia ihan kivoja pukuja, mutta ah niin halvan näköisiä kun sai vertailukohteeksi näitä kunnon materiaaleilla varustettuja. Muissa liikkeissä ei sitten tarvinnutkaan käydä kun puku löytyi jo toisesta missä vierailtiin Olen myöhemmin käynyt myös Sadamarketissa olevassa liikkeessä, mutta siellä en kauheasti pukuja enää katsellut. Ihan kiva myyjä oli, mutta tilat aika pienet.