sadettajatuiskua

Morsian
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sadettajatuiskua kaikki viestit

  1. Elikkäs siis etsiskelen tuollaisia kampauksia jotka laskeutuu toiselle olkapäälle ja siitä sitten tuohon eteen. Olipas kauhean kivasti selitetty Ja varsinkin sellaiset jossa olis kukkia on hakusessa. Mutta siis kaikki käy.
  2. Minulla oli laahus ja ensin oli tarkoitus tehdä sille puvun taakse joku kiinnitys millä saisi ylös, mutta vasta siinä vaiheessa kun olin pukua jo hakemassa sanoi ompelija ettei uskaltanut tehdä kiinnikettä kun puvussa oli aika hauras kangas ja laahus painoi tonnin kaikkine helmineen. Silloin meinasi kyllä kiehahtaa koska jos olisi kertonut tämän vähän aikasemmin, olisin pyytänyt laittamaan vähän paremman rannelenkin, kun se mikä alunperin sovittiin oli vain sellainen ohut. Mutta juhla meni kuitenkin oiken hyvin tästä huolimatta. Keräsin laahuksen käden päälle aina kun piti saada pois jaloista ja muuten sitten tuliki omia aikoja perässäni. Minulla tuo laahus likaantui paljon vähämmän kun hameen etuosa, ehkä siksi että etuosa putsasi jo valmiiksi lattian laahuksen tieltä ja tässä siis linkki pukuni: hääpukuni
  3. Minä heräsin joskus 10 aikaan ja herätin miehenkin. Menimme syömään aamupalan yöpymispaikkamme päärakennukseen ja samalla sitten mies soitteli jo bestmäniä hakemaan meidät. Tunnin kuluttua saapui bestmän ja kaaso 2 skumppapullon kanssa jotka siinä sitten korkkailtiin. Siirryimme juhlapaikalle auttamaan siivouksessa ja sieltä lähdimme sitten erinäisten mutkien kautta häiden jatkopaikalle jossa sitten vietimme railakkaan illan ystävien ja kavereiden kesken. Nämä jatkot järkkäsimme ihan siksi että kaikkia kavereitamme ei mahtunut kutsumaan häihin, niin näin saimme sitten heidänkin kanssa juhlia. Ja kun häät oli perjantaina niin sekin mahdollisti tuon toisen illan juhlimisen.
  4. Minä sain heti häitä seuraavalla viikolla postia pitopalvelusta. Ja sitten seurakunnalta tuli virkatodistus kanssa muistaakseni siinä samalla viikolla.
  5. Kirkon ovien avautuessa meinasi tältä tytöltä lähteä taju justiinsa, mutta onneks oli isoisän käsivarresta ote. Hymyilin kyllä sitten koko matkan kun vaan liikkeelle päästiin Välillä oli vaan pakko katsoa sulhosta pois kun meinasi vähän liikutuksen kyyneleet pyrkiä pintaan.
  6. Minulla maksaa koemeikki ja -kampaus, värjäys ja leikkaus, varsinainen kampaus ja meikki, sekä kaason meikki ja kampaus noin 300€.
  7. Meillä piti pihistää vaikka missä, mutta nyt on vähän päässyt mopo karkaamaan käsistä Mutta minä ajattelin asian niin että mitä sitten, jos joku asia jonka päivään haluan maksaa paljon, niin sitten maksetaan. En halua nuukailla missään, jottei sitten mikään valinta häiritse tärkeänä päivänä
  8. Hitsi kun ihmiset lähtee aikaisin liikkeelle Meillä varmaan aikataulu suurinpiirtein näin: Herätys joskus 9 aikaan, aamupala 11.00 parturiin ja meikkiin (minä ja kaaso) n. 14.00 Lähdetään ajelemaan hääpaikkakunnalle ja samalla reissulla syödään 15.30 Lähtö kirkolle 16.00 Vihkiminen Olen ainakin hääpäivälle koonnut niin paljon talkooporukkaa ettei minun tai sulhon tarvitse mennä ollenkaan sekaantumaan asioihin, vaan saamme nauttia päivästä ihan rauhassa. Tosin tämän kyllä mahdollistaa aivan mahtava ydinporukka joka on valmis hoitamaan nuo hommat. Ja siis meillä tuo valokuvaus hoidetaan vihkimisen jälkeen kirkolla.
  9. Meille tulee Maijan ja Jannen häävalssi ja sitten myöhemmin tanssimme kahden YUP:n rakkaus on pesti hulluuteen. Tämä olikin meidän alkuperäinen häätanssi, mutta sitten yleisön painostuksesta päätimme tanssia myös valssin.
  10. Varmaan tulee ihan luontevasti tähän ketjuun että meillä ei ole kukaan ottanut omiin käsiin tuota ylimääräisten ilmoittamista, mutta siis meillä on muutama sukulainen ottanut omiin käsiin kutsua myös näitä kissan kaimoja. Meillä saldo noista on 2 tällä hetkellä, saas nähdä kuinka paljon sitten vielä tulee. Eli siis tosiaan kutsuttu henkilö on kutsunut muutaman oman sukulaisensa Noh, onneksi juhlapaikalle mahtuu ja pitopalvelulta on tilattu reilusti ruokia.
  11. Meillä tulee vieraille lahjaksi sydän jonka takana on pyykkipoika. Nämä toimivat myös samalla paikkakortteina. Laitan kuvia heti kun saan tarvikkeet käsiini ja tehtyä mallikappaleen.
  12. Minusta lemmikit ei kyllä kuulu häihin vaikka ovatkin kuinka perheenjäseniä. Tietenkin jos on kotona tai vaikka anoppilassa järkättävät juhlat niin ehkä, mutta muuten kyllä minusta ehdoton EI. Meillä on koirat hoidossa koko hääviikonlopun että saamme ihan rauhassa keskittyä olennaiseen ja toisiimme, eikä tarvitse koirien kanssa touhuta. Ja siis itsellä 2 koiraa ja ovat todella tärkeitä, mutta minusta häät ja hautajaiset on juhlat joihin lemmikeillä ei asiaa.
  13. Vähän unohtunut vastata, mutta kyselin tuolla aikasemmin tuosta Anna-Boutiquesta ja nyt voin kertoa ihan omakohtaista kokemusta. Eli siis myyjät puhuivat keskenään venäjää, mutta englannin kielellä ja elekielellä pärjäsi oikein loistavasti. Hintataso on oikeasti aika päätähuimaava, halvimmat puvut noin 800€ ja sitten oli muutama alennuskessa oleva halvemmalla. Mutta kun se oma puku löytyi niin ei sillä hinnalla ollut sitten mitään väliä. Joten siis morsiammille jotka etsivät halvempia pukuja ei varmaan ihan se oikea paikka. Tosin suomen hintatasoon täällä oli ehkä himpun halvempaa, oma pukuni olisi suomessa maksanut varmaan lähemmäs 3000€. Ja tosiaan kävimme ensin Salo Centerissä, josta jopa varasin yhden puvun, mutta kun vaihdoimme liikettä niin huomasi kyllä kuinka pukujen laatu muuttui kun pääsi ns. "tasokkaampaan" liikeeseen. Oli Salo Centerissäkin muutamia ihan kivoja pukuja, mutta ah niin halvan näköisiä kun sai vertailukohteeksi näitä kunnon materiaaleilla varustettuja. Muissa liikkeissä ei sitten tarvinnutkaan käydä kun puku löytyi jo toisesta missä vierailtiin Olen myöhemmin käynyt myös Sadamarketissa olevassa liikkeessä, mutta siellä en kauheasti pukuja enää katsellut. Ihan kiva myyjä oli, mutta tilat aika pienet.
  14. Minulle tulee tuo sama sormus valkokultaisena. Minulle ei tule kihlasormusta sitten enää ollenkaan, kun vanha hopeinen ei ihan tuon kanssa istu ja menee minusta vähän liian massiivikseksi sormeeni jos olisi vielä se kihlakin siinä. Muoks, eihän tästä nyt tule mitään. Tässä ihan netistä poimittu kuva
  15. Minä voin ainakin ilmoittaa ylpeänä olevani todella itsekäs morsian kun juuri juhannuksena haluan naimisiin päästä. Mutta olen myös ilmeisesti sulhon kanssa kiva sukulainen kun noin 100 vieraasta melkein 90 tulee paikalle. Että älkää olko ennakkoluuloisia juhannushäitä kohtaan, kyllä niihinkin saa porukkaa. Ja tosiaan mikään ei ole ollut ongelmana vaikka päivä onkin yleinen vapaapäivä. Kaikki meikit ja kampaukset ja pitopalvelut on onnistuttu varaamaan kun ollaan vaan oltu hyvissä ajoin liikkeellä. Ja tosiaan meillä vain 2 pariskuntaa perui syynä juhannus, muilla oli sitten muuttoa ulkomaille ja muita todellisia esteitä. Noh mutta minä ainakin itsekkäänä jatkan järkkäilyjä ja juhannusaattona sanon tahdon
  16. Meillä myös 23.8. lähdössä lentokone Santorinia kohti Innolla odotan, koska tosiaan pelkkää hyvää kuullut. Voi olla että ryhdytään hulluiksi ja vuokrataan joku nelipyöräinen sieltä pariksi päiväksi, mutta saas nyt nähdä.
  17. Me olemme sulhon kanssa lähdemme 30.8.10 santorinille. Majoitumme kamarissa Bellonias Villaksessa. Odotan innolla, koska pelkkää plussaa olen saaresta kuullut. En vielä tiedä uskalletaanko mitään kulkuneuvoa vuokrata kun paljon puhutaan että liikenne voi olla aika vauhdikasta.
  18. Onkohan kukaan käynyt tuolla Anna-Boutiquessa? Kun löysin sen sivut netistä ja oli aika kivannäköisiä pukuja. Olen viikonloppuna lähdössä ostoksille tallinnaan niin tietäisi vähän onko käymisen arvoinen.
  19. Meillä meni niin että äitini oli todella innoissaan asiasta ja järkkäsi meille jopa kihlajaiskahvituksen johon sitten ihan lähisuku kutsuttiin molempien puolelta. Myös appivanhemmat olivat kihlauksesta ihan mielissään. Mutta kun ilmoitimme kihlajaisissa hääpäivämme joka oli silloin 2 vuoden päästä, alkoi appiukko kyselemään kauheasti että oletteko nyt ihan varmoja ja puhumaan tyyliin "JOS menette naimisiin, niin pidä poika huoli että olet omaakin elämää" jne... Vähän iskee sellainen olo ettei ole tervetullut sukuun appiukon mielestä. Varsinkin kun tämä tapahtuu ihan joka kerta kun käymme ja sentään vierailemme melkein kerran viikossa. Muutenkin olemme aina tulleet toimeen, mutta viimeaikoina saanut kuulla kaikesta muustakin, kuten painostaan ja työpaikastaan. Noh mutta, onneksi muut ovat olleet onnellisia ja kannustavia.
  20. Meillä ainakin juhlapaikan varaus ja kirkon varaus onnistui ihan hyvin, ja pitopalvelun kanssa tehtiin alustava sopimus. Tosin kun häät perjantaina niin pitopalvelu lupasi valmistaa kaikki ruoat jotka voi jo to iltana olla valmiina. Eli ainakin kakku ja salaatit jäävät sitten perjantaille palkkaamillemme henkilöille. Tai no kakku pyydetään paikalliselta leipurilta. Pidemmälle emme ole vielä päässeet suunnitelmissa, mutta toivon ettei ajankohta hankaloita liikaa suunnitelmia.
  21. Minusta nurina juhannushäistä on ihan järjetöntä, sehän on perhejuhlaa parhaimmillaan! Itselläni häät 25.6.2010, enkä aio ottaa nokkiini jos joku peruu syynä juhannus, mutta ihmettelen kuitenkin suuresti, mikä siinä on niin hirveää että joutuu yhden päivän "uhraamaan" elämästään jonkun sukulaisen häihin? Luulisi että olisi kiva nähdä sukua ja siinä samalla saa sen reissun jonnekkin sinä viikonloppuna kun ajoissa vaan järjestää vaikka vuokramökin paikkakunnalta. Minusta olisi kiva että ihmiset kunnioittaisivat parien halua viettää juhlapäiväänsä juhannuksena, kuitenkin kyse on hääparin juhlasta. Ja jos vieraiden menoja ruvetaan kyselemään niin häitä ei voi pitää minään viikonloppuna, kun aina jollain olisi jotain muuta. Juhannushäät ei ole muuta kun järjestelykysymys, niin parille kun vieraille. Sitten voisin lopettaa tilittämisen ja kysellä vähän muilta saman ajankohdan morsiammilta että miten käytännön järjestelyt olette saanut menemään, kuitenkin suurin osa lomalla juuri niinä päivinä, esim. pitopalvelut?