Jump to content
Naimisiin.info

morsein09

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

morsein09's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli hääpäivän kaikki kukat siitä Ellintien alkon viereisestä kukkakaupasta, Kangasalan Kukkasidonta (muistaakseni nimeltään). Palvelu oli ammattitaitoista (asioidessani omistajan kanssa) ja kaikki sujui hyvin. Myyjä ymmärsi mitä haluan, vaikka minulla ei ollut mitään kuvaa tms. omasta kimpustani. Tai siis sellaisesta minkä halusin. Kimppu oli taidokkaasti tehty, ja säilyi hyvänä kauan häiden jälkeenkin. Tilasimme myös kyseisestä kaupasta isomman pyötäasetelman tarjouilupöytään, salinpöytiin pienemmät asetelmat (yht. 10 kpl) , vieheitä (yht. 6 kpl) ja heittokimpun. Hinta oli muistaakseni 220e-250 e, en nyt muista ihan tarkkaan. Olimme todella tyytyväisiä kaikkeen. Meillä on ollut yksissä suvun juhlissa myös kukat täältä ja olimme silloin myös todella tyytyväisiä.
  2. Mulla oli tämmönen kimppu, jossa vaal.pun. pioonia, limeä neilikkaa ja luonnonvalkosia ruusuja, plus helmikoristeita... Tää oli niin täydellinen mulle (katotaan miten kuvan lisääminen onnistuu...)
  3. morsein09

    Kutsukortteja

    Meillä oli tämmöset, ihan perus, mut meille sopivat Meikin ollaan niin perus ;D Oli nopeet ja helpot tehdä, kun piti tehä niin monta...
  4. Studio Jarkko Kähkönen!!! Sinne kaikki! Otti keväällä meidän kuopuksen lapsikuvat studiossaan Messukylässä ja heinäkuussa Kangasalan kirkon maisemissa hääkuvamme. Loistavia kuvia tuli molemmista! Suosittelen ehdottomasti! Ja saimme vielä tosi hyvän paketti tarjouksen ( yht. 300e) johon sisältyi kuvia.
×
×
  • Create New...