Jennaca

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Jennaca

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olemme nyt kyselleet matkatoimistoista tarjouksia Orlando + Miami lomasta sekä Daytona Beach lomasta? Olisinkin nyt kiinnostunut onko kukaan käynyt/ollut Daytona Beach? Minkälaisia kokemuksia löytyy?!? Matka toimistoista ei ollut kauheasti kokomusta Daytona Beachistä, joten vähä arveluttaa se paikka..olivat kuulemma lähettäneet sinne porukkaa mutta muuten ei kokemusta löydy..Toivottavasti joku osaa auttaa..
 2. Miksi ette itse hommaisi lentoja ja hotellia netin kautta? Helppoa ja pääsisitte just sinne, minne haluaisitte. Voimme kyllä hommata..mutta ajattelin että onko esimerkiksi jossain thaimaassa jo liian kuuma kesäkuussa..olisko esimerkiksi sinne kivempi mennä vasta syksyllä tai keväällä..sama asia olen miettinyt Amerikasta.. Mutta täytyy miettiä ja ottaa kunnolla selvää..
 3. Itselleni tuli myös mieleen tuo Islanti..täytyy laittaa harkintaan..
 4. Kertokaa kaikki mitä tiedätte Elimäen seurakunnan Tolkkilan kartanosta. Millainen keittiö? millaiset pöydät ja tuolit? millainen äänentoisto systeemi- mikrofoonit, cd-soittimet...? Avain-järjestelyt? Miten soveltuu juhlapaikaksi? jne.. Olisi kiva jos jollain löytyisi tietoa ja kuvia kyseisestä paikasta.(myös koristeltuna)
 5. Mihin voi suunnistaa kesäkuussa häämatkalle? Haluaisin johonkin erikoiseen paikkaan mihin ei muuten tule lähettyä..mutta mikä olisi sellainen paikka minne saisi matkoja kesäkuussa????? Haaveenani oli lähteä Amerikkoihin, Austraaliaan, Jamaikalle..mutta sinne ei tehdä matkoja kesällä..pitäisikö sittenkin siirtää matka ajankohta syksymmälle...
 6. Saanen kysyä mikä paikka oli kyseessä? Toivottavasti häät kuitenkin onnistu ja olette nyt onnellisesti naimisissa..
 7. Nyt alkaa jo kohta hiki nousta pintaan...onko kellään kokemuksia Pitopalvelu Mari Lehtisareesta Korialta?????
 8. Onko kellään tietoa Pitopalvelu Mari Lehtisareesta Korialta? Hinta oli nimittäin hyvä ja sisälsi kukat tarjoilu pöytään sekä painetut servetit..Mutta kertokaa kokemuksia.
 9. Hinta oli lipsahtanut väärin eli se on 250e koko päivän kuvauksesta..
 10. Nyt tarvisin apua?!? Olen selvitellyt valokuvaa häihimme ja saanut hyvin tarjouksia. Tarjoukset vaihtelevat 120e yli 200e. Kysymyksessä on miljöökuvaus hääpaikalla. Kysyin huvikseni kameraseuralta olisiko siellä joku kiinnostunut kuvaamaan häämme ja nyt sain tarjouksen 205e sisältäen hääpäivän koko kuvauksen (n.250-400 kuvan kooste). Kyseinen kuvaaja on kuvannut joitakin häitä. Otanko riskin ja valitsen harrastelijan jonka kuvat näyttävät hyviltä vai valitsenko ammattikuvaajan(joka voi myös epäonnistua)?
 11. Taisi jäädä tuo niiniranta mieleen jostain muusta..se onkin tuo Heinlahti mitä tarkoitin Kiitos sinulle Taurus71.
 12. Tietääkö kukaan mikä paikka on Kurjenmiekan lähellä? En tarkoita radansuuta vaan jotain Niinirantaa tai vastaava?!En muista nimeä. Kuulemma kaunis paikka järven rannalla..