Jump to content
Naimisiin.info

Jennaca

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Jennaca's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Jennaca

    Yhdistelmäloma; kaupunki+rantakohde?

    Olemme nyt kyselleet matkatoimistoista tarjouksia Orlando + Miami lomasta sekä Daytona Beach lomasta? Olisinkin nyt kiinnostunut onko kukaan käynyt/ollut Daytona Beach? Minkälaisia kokemuksia löytyy?!? Matka toimistoista ei ollut kauheasti kokomusta Daytona Beachistä, joten vähä arveluttaa se paikka..olivat kuulemma lähettäneet sinne porukkaa mutta muuten ei kokemusta löydy..Toivottavasti joku osaa auttaa..
  2. Kertokaa kaikki mitä tiedätte Elimäen seurakunnan Tolkkilan kartanosta. Millainen keittiö? millaiset pöydät ja tuolit? millainen äänentoisto systeemi- mikrofoonit, cd-soittimet...? Avain-järjestelyt? Miten soveltuu juhlapaikaksi? jne.. Olisi kiva jos jollain löytyisi tietoa ja kuvia kyseisestä paikasta.(myös koristeltuna)
  3. Saanen kysyä mikä paikka oli kyseessä? Toivottavasti häät kuitenkin onnistu ja olette nyt onnellisesti naimisissa..
  4. Nyt alkaa jo kohta hiki nousta pintaan...onko kellään kokemuksia Pitopalvelu Mari Lehtisareesta Korialta?????
  5. Onko kellään tietoa Pitopalvelu Mari Lehtisareesta Korialta? Hinta oli nimittäin hyvä ja sisälsi kukat tarjoilu pöytään sekä painetut servetit..Mutta kertokaa kokemuksia.
  6. Hinta oli lipsahtanut väärin eli se on 250e koko päivän kuvauksesta..
  7. Nyt tarvisin apua?!? Olen selvitellyt valokuvaa häihimme ja saanut hyvin tarjouksia. Tarjoukset vaihtelevat 120e yli 200e. Kysymyksessä on miljöökuvaus hääpaikalla. Kysyin huvikseni kameraseuralta olisiko siellä joku kiinnostunut kuvaamaan häämme ja nyt sain tarjouksen 205e sisältäen hääpäivän koko kuvauksen (n.250-400 kuvan kooste). Kyseinen kuvaaja on kuvannut joitakin häitä. Otanko riskin ja valitsen harrastelijan jonka kuvat näyttävät hyviltä vai valitsenko ammattikuvaajan(joka voi myös epäonnistua)?
  8. Taisi jäädä tuo niiniranta mieleen jostain muusta..se onkin tuo Heinlahti mitä tarkoitin Kiitos sinulle Taurus71.
  9. Tietääkö kukaan mikä paikka on Kurjenmiekan lähellä? En tarkoita radansuuta vaan jotain Niinirantaa tai vastaava?!En muista nimeä. Kuulemma kaunis paikka järven rannalla..
×
×
  • Create New...