Macy

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Macy

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Jeps, saimme kakunkoristeen tilattua jenkkiläisten tuttaviemme avulla. KIVAA!!
 2. Kiitos linkistä!! Oletko koskaan itse tilannut, tai onko joku tilannut tuolta ebay:n kautta? Mitähän toimitusmaksut tulisi olemaan ja toimittavatko Suomeen asti?
 3. Onko kukaan nähnyt täällä Suomessa tällaista "possut moottoripyörällä" kakunkoristetta? USAsata ja Britanniasta sitä saa, mutta eivät toimita muille kuin omille alueilleen.
 4. Serkkuni kävi pari vuotta sitten Studio Arctic Stylessä ja oli erittäin tyytyväinen. Itse olen menossa ihan hisuten leikkukseen sinne, samalla hieman katselen miltä näyttää.. Hinnat ainakin oli kohdallaan, löytyi netistä.
 5. Uskoisin että kuoharia tulee nautittua pari lasia laittautuessa kaasojen kanssa.
 6. Mulla exän kanssa takana 12 vuoden yhdessäolo ja kaksi lasta, aviossa oltiin 5 vuotta. Silloin menimme salaa naimisiin ja erottiin julkisesti . Nyt on edessä toinen avioliitto, myös miehelle ja juhlat pienimuotoiset ja meidän näköiset. Ei mitään prisessahää hommia vaan kirkkovihkiminen ja kunnon grillibileet meillä kotona. Hääpukua tuskin ostan vaan korvaan sen jollain juhlapuvulla. Joitain juttuja haluan nyt kuitenkin tehdä, mitkä jäi edellisellä kerralla tekemättä.
 7. Ei kuulosta hullulta! Mulla on oma tyttönimi, vaihdoin heti kun oli mahdollista eron jälkeen vaihtaa maksutta. Nyt tulee sitten tyttönimi-miehensukunimi yhdistelmä. Alunperin kun menin naimisiin niin isä oli vähän pahoillaan että otin pelkän exän nimen, koska oma tyttönimeni on lajinsa viimeisiä edustajia. Nyt päätin sitten ottaa kaksi osaisen nimen, että nimi säilyy.
 8. Täällä kanssa yksi pienien häiden pitäjä . Meillä tulossa juhannushäät ja paikalle odotetaan noin 40-50 henkeä. Juhlat pidetään meillä kotona ja toiveissa on kaunis keli!
 9. Moi, noita lumikirkkojahan rakennetaan uusia vuosittain eri paikkoihin, joten jos menette vasta parin vuoden kuluttua naimisiin niin kannattaa kysellä ensi talvena esim. ylläksen matkailuinfosta onko tällaista lumikirkkoa tulossa. Lainiossahan on lumikylä, jossa lumihotelli. Voisiko ajatella sellaista paikkaa?