Jump to content
Naimisiin.info

Mörriliini

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Pohjois-Savo

Mörriliini's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! En löytänyt aikaisempaa ketjua pitopalveluista koskien Varkautta ja sen lähiympäristöä (Leppävirta, Joroinen, Heinävesi). Olisin kiinnostunut kuulemaan pitopalvelujen tarjoajista kokemuksia. Meillä häät suunnitelmissa syksyllä 2011. Paikka edelleen hieman auki, samoin mahdollinen pitopalvelu.
  2. Kiitos leila* vastauksestasi. Kävimme katsomassa paikkaa ja jäämme vielä miettimään. Sijainti on ihana, samoin majoitustilat! Ja siellä on hurjasti mahdollisuuksia vaikka mihin. Olisihan siellä paljon sellaista pientä siistittävää, jotka tosin koristeluillakin saisi piiloon. Minne roudasitte pöydät jemmaan tanssien ajaksi??
  3. Mörriliini

    Teemana syksy

    Meillä häät syyskuussa 2011 (luultavasti alkupuolella tai keskivaiheilla syyskuuta) ja mietin vieläkö siihen aikaan saisi auringonkukkia koristeeksi? Ja mikähän on pihlajanmarjojen tilanne tuohon aikaan? En itse yhtään muista milloin auringonkukat ovat olleet parhaimmillaan Kanervia, krysanteemeja saa varmasti ainakin hyvin tuolloin!
  4. Meillä häät syyskuussa 2011 ja hääpaikka vielä hakusessa. Vieraita tulossa varmaankin 80-100 ja toiveena olisi, että omat juomat saisi tuoda. Tavoitteena olisi viettää rennot häät, jotka jatkuisivat aamuun saakka esim. saunomisen ja mukavan yhdessäolon merkeissä. Loppuillasta siis vieraatkin saisivat vaihtaa vapaalle Niin ja bändikin on tulossa joten tilaa sille ja tanssimiselle tulisi löytyä. Olisiko ehdotuksia hääpaikan suhteen? Olen miettinyt Leppävirralla sijaitsevaan Soinilansalmen Salmi-taloa - onko kellään kokemuksia häistä siellä?
  5. Heips! Minäkin sain kunniatehtävän toimia parhaan ystäväni Maanan kaasona. Häät kesäkuussa 2010
  6. Itse harkitsisin aika tarkkaan mitä kuvia häihin laittaisin näytille polttareista. Noloja kuvia tuntuu vieraanakin nololta katsoa, jos ei itse ole ollut polttareissa mukana. Tietty näytettävien kuvien sisältö voi riippua häävieraistakin ja siitä mihin heidän huumori riittää. Voisin kuvitella, että jos häävieraat koostuvat suurimmaksi osaksi kavereista, niin voi näyttää hassujakin kuvia. Jos polttarikuvat on kansiossa vapaasti katseltavana, on kuvien yhteydessä hyvä olla tarkka selostus polttareiden kulusta (itse kun olen katsellut eräissä häissä polttarikuvia ymmärtämättä mitä missäkin kuvassa tapahtuu ja mikä tarkoitus kyseisellä tekemisellä on ollut).
  7. Mörriliini

    Jekkuja häävieraille

    Sama juttu, en ehkä menisi itse seremoniassa / vihkimistilaisuudessa jekuttamaan ketään. Tilanne on kuitenkin niin tunnelmallinen ja herkkä, että ei omasta mielestä olisi kivaa ketään "säikäyttää". Hääjuhlassa sitten voi keksiä jekkuja, jos siltä tuntuu. Toi Viinuri kuulostaa tosi hauskalta! Tykkäsin myös tuosta, että hameen alta löytyykin vähän kaikkea muuta kun se sukkanauha, mut ehkä siellä olisi hyvä olla jotain pehmyttä, eikä mitään sellaista, millä voisi vahingoittaa juhlavieraita (esim. ne virttyneet alushousut vois toimia)
×
×
  • Create New...