nemesia

Morsian
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About nemesia

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Rakastuin tänään häämessuilla mustiin timantteihin. Aikaisemmin olin niitä katsellut, mutta kun tänään näin niitä livenä ja pääsin kokeilemaan niitä titaanisen kihlani rinnalle, se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Mustat timantit näyttivät upeilta tumman titaanin kanssa. Kokeilin samaa sormusta tavallisillakin timskuilla, mutta eivät vetäneet vertoja mustille.
 2. Minulla on titaaninen kihla ja vihki tulee samasta materiaalista. Ei käynyt mielessänikään tuo sormusten pieneksi jääminen vanhenemisen tai raskauksien myötä. Äidilläni on esimerkiksi alkuperäiset vihki ja kihla ovat edelleen kokonsa puolesta sopivat, 30 vuotta, 25kg ja kolme lasta myöhemmin. Kai se on sitten kovin yksilöllistä tuo sormuskoon muuttuminen. Jos nyt niin kävisi, että sormukseni jäisivät pieneksi, hankkisin uudet. Vaikka sormukset ovatkin merkki avioliitosta, ovat ne myös materiaa, joka on helposti korvattavissa.
 3. Sadetta vai poutaa? Aivan ihanat
 4. Näistä vaihtoehdoista valkokulta, mutta itse pidän enemmän titaanin tummemmasta ja harmaammasta sävystä. Keltakulta ei oikein näytä miltään minulla.
 5. ^kuulostipa hyvälle. Onnittelut onnistuneista omannäköisistä juhlista!
 6. Todennäköisesti rannekukka.
 7. Meillä menisi kyllä budjetti miinukselle jos pitäisi 200€ pariskuntana viedä lahjaksi. Toi summa kuitenkin on mun hen.koht. koko kuukauden käytettävissä oleva budjetti näin opiskelijana. En kyllä varmastikaan työssäkäyvänä lähtisi tuollaisia summia antamaan. Tuon yhden viestin täytyi olla provo, tai sitten ei ole rahasta puutetta. Kyllä normaalituloiselta pariskunnalta, jolla on omakin elämä elettävänä ja lainat maksettavana 60-100€ on mielestäni ihan kohtuullinen.
 8. ^kiitokset vastauksesta, samaa mieltä olen minäkin nuista naarmuista, kuuluvat elämään.
 9. ^Kiitokset vastauksesta, itseäni ei pinnan naarmuuntuminen haittaa, tärkeintä on juuri tuo, että säilyttää muotonsa.
 10. Queenie onko naarmuuntuminen ollut millaista? Eli lähinnä onko sormuksen pinta tullut käytetyn näköiseksi, vai, onko pintaan tullut syvempiä "uria"?