Ninnu-81

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Ninnu-81

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Liityn myös Washingmannin suositteluun. Olisin vienyt SOL:iin mutta onneksi luin täällä kommentteja. Laahus oli erittäin musta ja ei ole enää, puku oli kuin uusi tai mielestäni näytti kirkaammaltakin peusn jälkeen kokonaan. Jos tarvetta vielä pesuille tulee niin vien kyllä tuonne. Palvelu oli hyvää ja jälkikin erinomaista, olin varma että helma ei lähde puhtaaksi millään. Lasku ei ole vielä tullut, mutta muistaakseni puhuttiin 40-50 väliltä, kaksiosainen hääpuku ja vannehame.
 2. Herbina: Mitä maksoit siitä alushameesta? Minulla edelleen hakusessa ehkä kahdella, hääkauppaa katysoin, mutat tahtosin kanssa säädettävillä vanteilla ja ilman tylliä, kun puvussa itsessä jo kuusi kerrosta.
 3. Heitän kanssa omani, en halua sitä säilöä ja enkä halua kantaa enää jatkoilla kimppua mukana
 4. Minä valitsin sormuksen sen perusteella mistä tykkäsin, koska on sormessa aika monta vuotta eteenpäin, eikä tullut sellainen joka on ihan jokaisella, kun toinen oli nimen omaan semmonen mikä on melkein varmaan joka tosiella, bujetti oli 500, mutta meni yli, mutta kun annoin romukultaa ja saatiin alea niin saatiin minun sormuksen lähtöhinnalla minun sekä miehen sormus. Ja hankittiin nämä on jo pari viikkoa sitten, odttaa kultasepällä toukokuuhun saakka. En tiedä mistäpäin olet, mutta Vantaalta voin suositella korukaivosta.
 5. Me kävimme tänään katsastaamssa Lepsämässä olevan Toukolan ja meille se ainakin passasi. On kohtuu hintainen ja muutenkin ainakin meille toimiva. Appivanhempien abustuskeela se päätettiin viime vuona ja nyt vasta käytiin katsomassa ja oli sitä mitä oltiin sen oletettu olevan. Erillinen juhlasali, bändille lava, bändille bagstage , erillinen huone mihin saa ruuat, keittiö, saunatkin löytyy ja vuokra-aika on koko viikonloppu pe-su. Elokuussa voin tulla suosittelemaan paikkaa siitä miten juhlat siten sujui Meillä vieraita tulossa n. 80. Ja meidät vihitään Klaukkalan kirkossa, kun Nurmijärvelle ei enää ollut sopivaa aikaa meidän päivälle. Mutta Klaukkalan kirkko sopii meidän teemaan
 6. En osaa tuohon hintatasoon vastata kyllä mitenkään. Tekiskö ne koruja itse niin paljon että voivat pitää hinnat alhaalla. Me käytiin eilen varaamassa sieltä sormukset, kun mies hävittänyt kihlansa, niin ostettiin uusi ja minulle tietty oma uusi vihki Valitsin ihanan sepän itse tekemän sormuksen timantilla. Romukullan ja alennusten kanssa maksettiin molemmistä sen verran kuin mun sormus olis maksanut pelkästään. Toukokussa käydään ne noutamassa.
 7. Olen tehnyt kaikki koruhankitani Korukaivoksesta ja vihkisormuksenikin tulee sieltä joko mallistosta tai teetettynä, sanoivat että on melkein samaa hintaluokkaa kumman valitsee. Hyvää palvelua ollut aina, siellä on kiva asioida.
 8. Meille tulee kanssa tuo "Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä..." kaason lukemana. En edes miettinyt muita, minusta se on nätti.
 9. Juustoenkelin kanssa ihan samoilla linjoilla, jos on ottanut alkoholia niin buranaa mielummin. Olen kanssa asiasta kuullut/lukenut mutten enää muista mistä, mutta paracetamoli on tosiaan maksatoksista.
 10. Ristiäisiin ollaan otettu kukat aina Leinikkitien kukasta, tammikuussa viimeisin kukkalaite ja oli hieno ja kesti yli viikon, sieneen tehty asetelma. Kimppuja samalla kyselin jä pyöri hinnat 60 eurosta ylöspäin. Kukka-Miasta tämän hetkistä kommenttia? Tämän ketjun perusteella voisi kokeilla...Täytyisi käydä varmaan tutustumassa ja hinta retkellä. Ninnu