Jump to content
Naimisiin.info

Danielina

Rouva
  • Viestit

    1280
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Danielina

  1. Mä lueskelin tätä ketjua ennen häitä aina hieman hämmentyneenä, ja ihmettelin että mistä näitä sikiää jotka töksäyttelee kaiken maailman juttuja. Mutta häissä/häiden jälkeen näitä on sitten sattunut omallekin kohdalle. Kuultu on mm. hääjuhlan aikana, minulle suoraan sanottu kommentti (ei siis niin että olisin edes vahingossa kuullut), että "konjakki oli s****nan pahaa". Ja tämä henkilöltä joka ei tykkää konjakista, miksi siis oli mennyt edes ottamaan. Meillä kuitenkin oli mietitty sitäkin puolta tarkkaan ja ostettu niin laadukasta konjakkia kuin budjetti salli, ja jota muut kyllä kehuivat. :girl_sad:

  2. Mulle tehtiin kampaus juuri TS-Salongissa, Pikkuroban liikkeessä. Kampaus oli todella kaunis :-X Tekijänä oli Heli K.

    Pinksusta vielä sen verran, että hän teki häämeikkini ja olin tosi tyytyväinen. Varsinkin kuvissa näyttää upealta! Kuitenkin mullekin hänen tekemänsä koemeikki oli aivan liian tumma, mutta hääpäivänä kun kerroin mitä muutoksia meikkiin haluaisin (esim: ruskeita sävyjä harmaan sijasta), kuunteli Pinksu tarkkaan ja meikistä tuli upea :girl_smile: Ja itseasiassa se, ettei koemeikki ollut aivan minua, oli omaakin syytäni, ja sovittin jo silloin että kokeillaan tummaa meikkiä, vaaleampaa on sitten helppo tehdä itse hääpäivänä :)

  3. Jos ostat Spotify Premiumin (9,90/kk), voitte kuunnella musaa myös ilman nettiyhteyttä, tuolloin Spotifyssa pitää vaan kasata kipaleet offline -listalle (hyvin helppoa). Toki sitten juhlassa ei Spotifysta voi enää hakea uusia biisejä, vaan soitettava niitä jotka on itse laitettu offline -listalle.

    Näin oli meidän häissä 1 kk takaperin, ja hyvin toimi! Premium -tilauksenhan voi peruuttaa sitten heti häiden jälkeen :girl_smile:

  4. Ihan sattumalta osui tämä otsikko silmään, olisin kyllä varmaan jossain vaiheessa Hileistä tänne kirjoitellutkin :)

    Eli, Bilebändi Hile oli soittamassa meidän häissä muutama viikko sitten, ja en voi muuta kuin suositella! Mahtavan setin olivat kasanneet, meillä kaikki jorasivat koko ajan :grin: Meillä oli myös yksi Hileistä soittamassa pianoa ruokailun aikana, sekin oli tosi kiva juttu, voin suositella!

  5. Kiitos tähän menneessä jaetuista listoista!

    Tässä omaa listaani, tuota ekaa listaa jaotellaan vielä siten että alussa on hitaampia biisejä jne.

    RUOKA, KAHVI, BÄNDIN TAUKOMUSAT

    Sonata Arctica - Shamandalie

    Sonata Arctica - The Misery

    Amorphis - Her alone

    Angus and Julia Stone - Big jet plane

    Barry White - You're the first, the last, my everything

    Dragonette - Volcano

    Dragonette - Pick up the phone

    Emma Salokoski - Veden alla

    Eva Cassidy - Fields of gold

    Eva Cassidy - Songbird

    Eva Cassidy - Time after time

    Frank Sinatra - Love & Marriage

    Grease - Summer nights

    James Blunt - Stay the night

    Manboy - Home

    Maria McKee - Show me heaven

    Norah Jones - Come away with me

    Prince of Assyria - What ever you want

    Savage Garden - To the moon and back

    Skandinavian music group - Hölmö rakkaus

    Stella - Häävalssi

    The Cure - Love song

    Olavi Uusivirta ja Anna Järvinen - Nuori ja kaunis

    Gun's n' Roses - Paradise City

    BILEET:

    Jenni Vartiainen - Duran Duran

    Kaija Koo - Tinakenkätyttö

    Mohombi - Bumby ride

    Paloma Faith - New York

    Rihanna - The only girl in the world

    Robyn - Dancing on my own

    Jennifer Lopez - On the floor

    Jare&VilleGalle - Häissä

    Zen Cafe - Todella kaunis

    Zen Cafe - Eipä tiennyt tyttö

    Twisted Sister - I wanna rock

    No Doubt - I'm just a girl

    Madonna - 4 minutes

    ABBA - Dancing Queen

    Haddaway - What is love

    LMFAO - Party Rock Anthem

    Herra Ylppö & ihmiset - Pojat ei tanssi

  6. Olemme tekemässä Spotify -listaa bilebiiseistä, joita soitamme illalla bändin lopetettua :girl_smile: Paljon hyviä biisejä on jo kasassa, mutta vielä tarvitsemme lisääkin. Pistetään siis bilebiisi -listat jakoon, jos vaikka muutkin löytäisivät listoilleen täytettä :)

    Ehdotuksia kaivataan sekä klassikoista (tyyliin ABBAn Dancing Queen), kuin tämän kesän hittibiiseistäkin! Tuon tänne oman listamme kunhan saamme sitä hieman valmiimmaksi :)

  7. ^Olinkin tänne juuri tulossa tuomaan tietoa Viikkarin tarjousmatkasta! Autolla kaksi henkilöä pakunkin kanssa 165 euroa. Varattiin eilen :) Tuo tarjous on voimassa 13.6 saakka, jolloin Viking Linella muuttuu autojen mitat. Tällä hetkellä mitat olivat jotain korkeus reilu 2 metriä, ja pituus 6 metriä, ja ko. päivämäärän jälkeen mitat pienenevät. Meidän viinanhakureissua oli sopivasti ajateltu juuri 11.-12.6 viikonlopulle, eli juuri ehdimme tuohon hintaan :D Tai me ja me, sulho sinne lähtee BM:n kanssa, en minä :girl_haha: Tuo hinta siis reittimatkalle, ovat yötä Tallinnassa.

  8. Hintaa sormuksella oli 1600 €, en näköjään aiemmin huomannut mainita (hieman huonompi laatuisella kivellä hinta olisi muistaakseni tipahtanut vielä satasen, pari).

    Minkä laatuinen kivi on? Itselleni on tulossa lähes samanlainen, erona vaan että ei ole matta, ja istutuksessa kulta ei kiven alla mene tuolla lailla "koukeroisesti". Lauantaina sovitus, ja sitten viimeistelevät sormuksen ja saan sen kotiin :-X:-X:-X

  9. Eilen juuri kävelin Tuomiokirkon ohitse ja tosiaan ne pylväät on nyt valkoisen muovin sisällä. Kiinnitin asiaan huomiota koska poikkesivat normaalista, mutta ei ne mitään törkyisen näköisiä ole.

    Tuossa minulle saapuneessa sähköpostissa mainittiin nimenomaan että pressut näkyvät kun tulee kirkkoon sisälle. Mutta onhan sekin tylsä että näkyvät kuvissa, toisaalta sitten onhan ainakin siinä kunnossa kun oli vihittäessä... Tai ehkä käymme napsimassa kirkosta ulkokuvia joskus myöh... :girl_haha:

  10. "Helsingin tuomiokirkon kahden sivutornin vuosihuoltomaalaustyö (5.5.2011)

    Helsingin tuomiokirkon länsi- ja itäjulkisivun pylväsrivistön reunimmaiset, etelänpuoleiset pylväät kunnostetaan ja maalataan vuosihuoltomaalaustyönä toukoheinäkuun aikana 2011.

    Työ suoritetaan pylväiden peittämien telineiden ja suojamuovien alla. Kirkon käyttöön ja toimintaan kunnostustyö ei vaikuta."

    Lähde: http://tuomiokirkko.helsinginseurakunnat.fi/?newsid=16026&deptid=2236&languageid=3&NEWS=1

    Että sellaista. Tuo tuli minulle ihan sähköpostitse ja siinä oli mainittuna myös vihkipäivämme, joten todennäköisesti on meneillään vielä kun meillä on häät. Toivottavasti nuo suojamuovit eivät ole kovin rumannäköiset :(

  11. Mekin ostettiin juuri tuota Korpihillan Lehtikuohua, se on hyvää! Olen sitä aiemminkin maistanut, silloin pullo oli ostettu Kolilta. Ehdin jo miettiä mistä saisimme tuota juomaa, ettei tarvitsisi Pommacia tarjota, kun kuin sattuman kaupalla Citymarketissa oli Lehtikuohun maistatus! Ostettiin siltä seisomalta 4 pulloa :) Meille tulee siis myös alkoholillinen vaihtoehto...

  12. Juu eikä ihme. Ravintola näyttää vaihtaneen omistajaa ainakin kotisivujen tiedotteen perusteella.

    Mitä tarkoitat kommentilla "juu eikä ihme"?

    Näin näyttää tapahtuneen, eli omistajat vaihtuneet. Mutta tuskinpa paikan taso ainakaan huonompaan suuntaan on menossa, jos uudet omistajat ovat kuitenkin olleet jo pitkään töissä Keilarannassa :)

    Mikäli häämenutastingissa on jotain pientä hässäkkää ollut, johtunee varmaan vaan juuri tästä ennen tilaisuutta tapahtuneesta omistajan muutoksesta. Tuskin kenenkään tarvitsee omien häidensä puolesta olla huolissaan :girl_smile: Ja sitä, mitä vieraana kommentoivat täällä sanovat, no, en lähtisi ehkä sataprosenttisesti uskomaan.

  13. Itse olen miettinyt seuraavia kauneushoitoja hääviikolle:

    - ihonpuhdistus ultraäänellä

    - suihkurusketus

    - geelikynnet

    - karvanpoisto kainalot + sääret sokerilla

    Jaa-a, mikäköhän sitten olisi hyvä järjestys noille? Ultraäänen voi tehdä jo aika aikaisin, esim. maanantaina, ja rusketushan pitää ottaa tämän jälkeen ettei "laimene" hoidossa. Sitten taas kynsien laiton olisi varmaan hyvä mahdollisimman myöhään jotta lopputulos pysyy kauniina, siis esim. perjantaina. Entäs rusketus ja karvojen poisto? Mitä jos kasvojen poisto on perjantaina ja kainalot ovatkin arat vielä lauantaina? Entä voiko rusketusta ottaa samanapäivänä kynsien kanssa, ja onko muutenkin liian myöhään ottaa vasta edellisenä päivänä?

    Oijoi, kyllä on morsiamilla ongelmat :girl_haha:

  14. Pieni lohdutuksen sana vielä suunnittelemisvaiheessa oleville: minusta tuntui vielä vuosi - puoli vuotta sitten että miehestä sai kiskomalla kiskoa irti kaikki mielipiteet ja joka asia oli "kyllä se käy" ja "joo se on kiva", mistä tuli sellainen olo että itse pitää tehdä ja suunnitella kaikki. Nyt siitä lähtien kun häihin on ollut 3-4kk aikaa ja on selkeä lista kaikesta mitä on vielä tehtävä, on mies tehnyt järjestelyitä ihan mielellään ja oma-aloitteisestikin ja on selkeästi paljon innostuneempi häistä kun ne ovat jo konkreettisemmat eivätkä mitään "ensi vuoden" juttuja. Eli miehet on, kyllä se siitä :girl_wink::girl_haha:

    Samoin meillä! :)

×
×
  • Create New...