Kesä11

Morsian
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Kesä11

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Tuhannesti kiitos vastauksesta Gadian!! Yksi kysymys kuitenkin vielä: olemme jo tehneet esteiden tutkinnan vanhoilla nimillämme. Voiko esteiden tutkinnan siis tehdä uudelleen, kun mieheni on vaihtanut nimensä vai kannattaako nimenvaihdos tehdä vasta häiden jälkeen yhdessä? Vai tiedätkö, miten homma menee? Häämatka meillä on onneksi vasta marraskuussa! Häät on siis elokuussa eli tässä olisi varmaan ihan hyvää aikaa miehen vielä vaihtaakin sukunimi, jos jo tehdystä esteiden tutkinnasta ei ole haittaa.
 2. Haluaisin vielä selventää, että jos ottaa tulevan miehen äidin tyttönimen, miten homma hoituu? Mies varmasti saa nimen tuosta vaan, mutta entäs minä? Ja onnistuuko se niin, että molempien sukunimi vaihtuu samaan aikaan? Meillä on huisin kallis matka varattu uusilla nimillä... Nyt kyllä jännittää!!
 3. Mun hääblogi löytyy täältä.
 4. Oliko Kinkerikokkien kakku moussee- vai kermakakku? Kaikkissa kakkukuvissa pitopalvelun nettisivuilla on kermakakku ja olen jo ihan suunnittelun alkuvaiheista asti päättänyt, että meille ei kermakakkua tule. Lisäksi sulhaseni ei edes syö kermakakkua... Vähän jännittääkin, jos valikoimassa on pelkkiä kermakakkuja! Toisaalta minusta tuntuu, ettei juuri kukaan valitse enää häihinsä kermakakkua, sillä moussekakut ovat paljon paljon paremman makuisia!! Meille tulee Kinkerikokit ja olen ollut tosi tyytyväinen nopeaan ja ystävälliseen palveluun. Otimme Kinkerikokit sen takia, että tarjous oli yksinkertainen ja kaikki (menut, tarjoilijat, alv:it yms) kuuluivat samaan hintaan. Asiakkaana menen täysin sekaisin, jos kaikki on eritelty erikseen ja lisäksi vielä lukee, että alv ei kuulu hintaan. En halua asiakkaana alkaa laskea kuluja ja vielä alv:ia päälle!!
 5. Meillekin on nyt Karhusaari varattu! Kesäasussaan sille ei vedä vertoja yksikään Espoon juhlapaikka!!
 6. Kuvia on laitettu kaikille, jotka niitä toivoivat!
 7. Olisiko uudenmpia kokemuksia Itämerikeskuksesta? Hinnat, menut yms?
 8. Mulla on aika huonoja ja tummia ite otettuja kuvia, mutta voisin laittaa niitä sulle vaikka sähköpostilla tai jotain, kun ilmeisesti niitä ei saa julkaista...
 9. Eikö kenelläkään ole mitään kokemuksia!?!?!
 10. Niin ja vielä, että Espoon työntekijät saa jotain alennusta noista tilavuokrista!
 11. Heips! Tilavuokra on yhdeksältä tunnilta aikavälillä klo 09.00-01.00 (muistaakseni) 480€ ja lisätunnit siihen vielä 50€/h eli koko käyttöaika olisi silloin äkkiä laskettuna reilut 800€. Lisäksi hintaa tulee ainakin ovien avaamisesta ja sulkemisesta: avaus n. 20€ ja sulku n.30€, paitsi sunnuntaina tuplahinta. Siivous maksaa myös erikseen päivästä rippuen 75-150€. Hinnat ovat kesälle 2009, joten luulenpa, että ne saattavat muuttua kesälle 2010. Eli kaikkinensa suunnilleen 1000€.
 12. ^meille ei sanonut mitään, vaikka huomasi ihan selkeästi, että napsimme kuvia sieltä täältä! No, laitoin kuvat nyt kuitenkin yksityisiksi, joten enää ne eivät komeile siellä kaiken kansan katsottavissa. Sorry!
 13. Tilat ovat kauniit, mutta mielestäni kaipaisivat vähän päivitystä, esim. keittiö on ihan olematon ja vessat hankalien rappusten alapäässä. Meillä Karhusaari on yksi vaihtoehto, mutta koska tilassa on erillinen tilavuokra ja pitopalvelu ottaa tietenkin omansa, tulee Karhusaari laskelmieni mukaan jopa kalliimmaksi kuin jotkut Helsingin tilat kuten Ravintola NJK, joka ei veloita erillistä tilavuokraa 110 hengen juhlista ja on aivan upealla paikalla! Karhusaaressa itseäni ainakin hieman häiritsee Länsiväylän läheisyys.
 14. Kuinka paljon Ravintola Uunisaaren vuokraus suunnilleen nykyään maksaa? Kävimme tänään katsomassa paikkaa ja näytti todella hienolta, vaikka sisätiloihin ei päässytkään yksityistilaisuuden takia. Kurkin vähän ikkunoista ja huomasin, että tässä tilaisuudessa kyllä tanssittiin ravintolan puolella bändin tahtiin eli ilmeisesti, jos vieraita tulee esimerkiksi noin 60 saliin mahtuisi hyvinkin tanssimaan? Osaatteko sanoa mikähän olisi maksimimäärä vieraita, jotta tilaan mahtuisi bändi ja sen lisäksi ottamaan vielä muutaman tanssiaskeleen?
 15. Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia juhlista Ravintola NJK:ssa. Myös muista Helsingin Kaivopuiston edustalla saarissa olevista juhlatiloista (esimerkiksi Klippan, Ravintola Uunisaari, Ravintola Saari) olisi kiva kuulla kokemuksia.