Jump to content
Naimisiin.info

K82

Rouva
  • Viestit

    60
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

K82's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Mielenkiintoinen aihe... Miten kävi ketjun aloittajalle? Tuliko polttareita vai ei?? Itse olen ehdottomasti suoraan puhumisen kannalla. Ei tarvitse jäädä jälkeenpäin harmittelemaan
  2. K82

    Oulun kukkakaupat

    Annukka 2010 kiitoksia! Alenius oli mielestämme kohtuuhintainen, koska palvelu oli laoistavaa. Floristimme nimi oli muistaakseni Sanna. Otimme kimpun noutopöytään, 2kaasojen rannekukkaa, 2 viehettä, morsiuskimpun ja heittokimpun, joka oli miniversio kimpustani. Hintaa tuli yht. n 200 euroa. Kiersimme useat eri kukkakaupat ja palvelu oli toisissa paikoissa ala-arvoista. Mielestäni pelkkä nimi kukkakaupalla ei voi määritellä sitä, että palvelu saa olla mitä sattuu... Sain kimpusta tosiaan haluamani kuvailullani ja floristin upealla ammattitaidolla:) tämä siis liputus Aleniukselle!!!
  3. K82

    Kaduttaako miehen nimen ottaminen?

    Ei kaduta. Vaikein asia koko häähommassa oli juuri tuo, että mitä teen nimen kanssa. Vaihdanko sitä vai en? Asia alkoi jo välillä ahdistamaankin, mutta päätin vaihtaa nimeni. Nyt olen ollut päätökseeni tosi tyytyväinen. Hieman harjoitteluahan se kyllä vaatii, mutta on sen arvoista. ymmärrän kyllä myös hyvin niitä, jotka eivät nimeänsä halua vaihtaa.
  4. Minä suosittelen hakasten lisäämistä vetoketjun yläosaan. Näin vetoketju ei pääse luistamaan niin helposti. Puvussani oli kyllä nyöritys, jonka vuoksi sai huoletonna nauttia hääpäivästä.
  5. K82

    Servettirenkaat

    Tällaiset oli meillä. Olin kyllä tyytyväinen lopputulokseen- vaikka itse sanonkin:) tehty siis lastunauhasta, satiininauhasta ja helmistä.
  6. K82

    Oulun kukkakaupat

    Jatkan edelliseen viestiin. Suosittelen ehdottomasti Aleniuksen puutarhaa. Sain juuri haluamani kimpun. Tilasin lisäksi vieheet, kaasoille rannekukat ja noutopöytään kimpun ja kaikkiin olin tyytyväinen.
  7. Kerron minäkin osaltani äärettömän ihanasta ja ikimuistoisesta polttaripäivästäni. Samalla tämä on kiitos ihanalle polttariporukalleni, joka oli nähnyt ison vaivan järjestäessäni juuri minun näköisen päivän:) Minut haettiin aamulla 9 maissa kotoa. Edellisenä iltana minulle tuli vaan aavistus, että huomenna on Se päivä, joten olin jo hyvisää ajoin hereillä. Aamukahvit oli jo juotu ennen lähtöä. Tytöt nauroivatkin, että olin jo oven välissä odottamassa ennenkuin he kerkesivät autoistansa ulos, hih hii.... Pakkasin rinkkaani listan tavarat mm. ratsastuskypäräni, josta tietenkin oletin koko päivän että mennään hevostelemaan. Näin ei sitten käynytkään, joten tavarat eivät vastanneetkaan päivän kulkua. Ihan hyvä niin. Pysyi jännitys yllä koko ihanan päivän. Ekaksi minut vietiin kiviterapiahoitoon, joka oli aivan mahtava! Siinä sai jännittyneet hartiani kyytiä. Suosittelen lämpimästi kaikille. Sitten menimme kaupungille, jossa pidimme pienimuotoisen tankkaushetken, jonka jälkeen menimme syömään kunnolla lempiravintolaani. Seuraavana ohjelmassa oli seinäkiipeilyä, josta olin aivan innoissani. Olen nimittäin kokeillut kiipeilemistä ja haaveillut alkavani harrastamaan sitä muutenkin. Siinä meillä oli reilusti aikaa kiipeillä ja voin sanoa, että otimme kyllä rahoille vastinetta. Kuvat on ollut kyllä aika vauhdikkaita ja hauskoja! Kiipeilyn jälkeen minulle annettiin juomista ja kerrottiin, että edessä on automatka. Matkasimme jonkin aikaa ja edessä odotti aivan upea vanha talo karaokeaittoineen, joka oli vuokrattu iltaa varten. Rakastan vanhoja esineitä ja siellä riitti ihastelemista. Pääsi onnenkyyneleet, koska paikka oli aivan minun näköiseni...Pääsin muuten illalla ratsastamaan pihalla olleella puuhevosella, joten en ottanut kypärääkään turhaan mukaan. Illalla oli sitten perinteinen morsiussauna, joka oli kyllä ikimuistoinen raakoineen kananmunineen. Pimenevässä kesäillassa laulu raikasi karaokeaitasta ja kyllä voin sanoa, että oli mahtava päivä. Tunnelmaa kohotti pihalle laitetut kynttilät ja taivaalta valaissut kuu. Ihaninta oli kuitenkin kiireetön yhdessäolo ja se, että jäimme paikkaan vielä yöksi. Oli ihana alkaa hihittelemään ystävien kanssa heti aamusta... Kiitos rakkaat ystävät kaikesta.
  8. Me molemmat nukuttiin yö paremmin kuin varmaan yksikään vieraista:) Se oli todella suuri yllätys, kun minä varsinkin oon niin kova jännittämään. kait sitä oli jännittänyt niin paljon jo etukäteen, ettei enää tarvinnut yötä sen vuoksi valvoa...
  9. Ehdottomasti mieleenpainuvin oli kirkko. Siellä oli olo oli jollain tapaa stressitön ennen hääjuhlaa. Nautin kyllä siitä täysin siemauksin:)
  10. K82

    Kokemuksia Montenegrosta?

    Hei! Itselläni kiinnostus heräsi... Onko kukaan tehnyt reissua keväällä? Onko sää millainen?
  11. Meillä kuvat olisi otettu Oulujoen rannalla Vanhan pappilan pihalla, jossa punaisia aittoja, joki, koivukuja yms. Kuvaus siellä onnistuu ainakin Fotomyllyn kautta. Sää ei vaan suosinut ja otimme kuvat studiossa, johon kyllä olimme tyytyväisiä. Tietysti ensin harmitti ulkokuvauksen peruuntuminen, mutta minkäs teet...
  12. K82

    Oulun kukkakaupat

    Itse tilasin kukat Aleniuksen puutarhasta, joka on Hietasaaressa. Palvelu oli kyllä ystävällistä ja olen kuullut siitä muutenkin pelkkää hyvää. Saa nähdä mikä on lopputulos:)
  13. Me on ostettu kaikki sormuksemme Kulta-ajasta ja ollaan kaikin puolin kyllä tyytyväisiä. Palvelu on ollut aina lämminhenkistä ja ammattitaitoista. Suosittelen omalta osaltani lämpimästi. Itse tykkään muutenkin kannattaa enemmän pienempiä liikkeitä kuin suurien ketjujen liikkeitä. Tämä on minun mielipiteeni:)
  14. K82

    Uusi Häävalssi Stellalta!

    Kappale tulee ehdottomasti häihimme. Itse pidän sanoja kyllä erittäin kauniina. Muutenkin elämä harvoin on pelkillä ruusuilla tanssimista...
  15. Kerronpa minäkin kokemuksiani nettikaupoista. Tilasin hääpukuni hääkaupasta. Toimitus oli nopeaa ja yhteydenpidossakaan ei ollut moitteita. Pukua oli upea ja juuri se oikea minulle:) Mitat vastasivat netissä ilmoitettuja täydellisesti. Hääkaupasta olen kuullut pelkkää hyvää. Bridezillasista en saanut tilaamaani tuotetta. Tuote oli minulle luvattu toimittaa, mutta varastotilanne oli näyttänyt kuulema väärää ja kyseistä tuotetta ei ollut ollenkaan. Pyysin rahani takaisin ja ne kyllä sainkin välittömästi. En itse uskaltaisi kyseisestä verkkokaupasta tilata ainakaan kiireisellä aikataululla.
×
×
  • Create New...