Pepperi

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Pepperi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Meillä on joissakin dokumentaaristen kuvaajien tarjouksissa lukenut että ruoka kuvaajalle.
 2. Muurikan pannut tulee itelle ekana mieleen, tässä isoin oli 58cm mutta jollain toisella valmistajalla olen nähnyt esim. metrin halkaisijalla olevia pannuja, ehkä tollanen "pienempikin" riittäisi kun ruoka valmistuu siinä kuitenkin nopeesti, jättikokoisella ei ehkä myöhemmin ole niin käyttöä ja tavan nuotiopaikalla saattais jo jäähtyä reunoilta? http://www.opa.fi/shop/product_catalog.php?c=47
 3. Onko kukaan ostanut hääastioita niiden vuokraamisen sijaan? Meillä tulossa mahdollisimman pienen budjetin häät ja vertailin just astioiden vuokraushintoja Ikean halvimpiin astioihin ja aterimiin, lopputuloksena esim: vuokrafirmalla vesilasi 0.25e, Ikean halvin lasi 0.16e, lautaset molemmissa 0.50e.. Kahvikuppisetit oli vuokrattuna halvemmat, mutta toisaalta vuokratessa tulee vielä 40e kuljetusmaksuja.. Mietin että olisko astioiden ostaminen ihan älytön idea, joka paikat sitten pursuaisi häiden jälkeen astioita.. Vaikka voishan noita sitten koittaa myydä eteenpäin jollekin muulle joka pitäisi häät tai muut juhlat myöhemmin.
 4. Meillä vauva ja taapero tulevat nukkumaan hääyön kanssamme; uskon että päivällä laittautumisen, vihkimisen, hääkuvausten jne takia tulevat erot ovat jo ihan tarpeeksi, vielä kun ollaan vieraassa paikassa. Ollaan ehditty toisemme korkkaamaan jo aikaisemmin niin ei odoteta hääyöltä mitään erityistä, harkinnassa tosin on jos hääpaikalla yöpymisen sijaan ottaisimme huoneiston jossa lapset nukkuisi sitten eri huoneessa kuin me.. Kun yhteiseloa on takana jo ennen naimisiinmenoa niin kahdenkeskiselle häämatkallekin ehditään kunhan lapset on isompia. (Itse siis uskotaan tähän suositukseen että pikkulapsi voi olla erossa vanhemmistaan niin monta päivää kuin on ikävuosia, mutta jokainen tietysti omalla tyylillään!)
 5. Etenkin noita Pandan sydän suklaakonvehteja suosittelisin ite, sydämenmuotonsa puolesta..
 6. Kiva lukea muiden kokemuksista, jos pääsis aikakoneella muutaman vuoden taaksepäin niin haluaisin naimisiin Vegasissa, harmiksi lennot nyt pikkulasten kanssa ois liian rääkkiä joten pitää keksiä jotain muuta..
 7. Oma auto kuulostaa musta hyvältä, tuon "rötiskön" koristelemisessa olis vähän huumoriarvoakin, vastapainoksi kaikille superupeille hääautoille. Saiskohan sen tuputettua niin täyteen rusetteja ettei sitä näkyis alta ollenkaan. ;D
 8. Käden pyytäminen ei olis yhtään mun juttu koska koen sen jotenkin alistavana asiana, siis että nainen on holhottavaa omaisuutta, mutta ei olis mitenkään ajankohtainen kyllä muutenkaan kun miehen kanssa jo asutaan yhdessä, ettei mitään lupia yhteiseloon "tarvita" vanhemmilta. Olis aika noloa jos isältä pyydettäisiin tyttärensä kättä ja he sitten odottaisivat innoissaan kihlausuutisia, ja "morsian" antaisikin rukkaset. Tällaista ei tosin nykyään taida tapahtua, vaan kosinta tuskin tulee useimmille täytenä yllätyksenä, vaan naimisiinmenotoiveista on varmaan keskusteltu jo aiemmin.
 9. Vastottain on ilmestynyt Inna Somersalon keittokirja "Yllin kyllin, herkkuja isolle ja pienelle joukolle" jossa on vegaanisia ruoka- ja jälkiruokaohjeita mitoitettuna 4-100 syöjälle. Mulla on toi kirja ja ne mitä olen itse tehnyt on ainakin oikeesti herkullisia eikä maistu miltään "erityisruualta", noita kannattaa siis mun mielestä harkita tehtäväksi samalla vaivalla ihan kaikille eikä vaan allergisille tms..
 10. Ei kai siihen auta muuta laittaa kuin vaikka että "..juhlimaan kotiimme Tähänkaupunkiin, tulo-ohjeet lähetetään myöhemmin." Meillä on aina kaikki juhlat olleet kotona niin ite ehkä haluaisin vastapainoksi häät jossain muualla, ei tarviis nähdä vaivaa siivouksen kanssa, mutta kotijuhlat kuulostaa kyllä kivalta, varsinkin jos on omaa pihaa!
 11. Mielenkiinnolla luen tätä ketjua, ei taideta kihlauksesta kertoa ainakaan ihan heti vaan pitää itsekin sulatella ensin asiaa. Luulen että äitini saattaisi alkaa ehdottelemaan häiden pitämistä mun kotiseudulla jne ja yrittäisi sekaantua päivämääriin, joten taitaa olla parasta päättää tällaiset alustavat asiat ensin itse ja kertoa sitten. Toisaalta voi myös olla etteivät pidä asiaa mitenkään erikoisena tai juhlimisen arvoisena kun yhteiseloa on kuitenkin takana jo pitkään. Kiva nähdä että muitakin on vanhempien reaktiot jännittäneet, vaikka vähän pöhköä sitä on jännittää kun yhdessä oleminen on kuitenkin kaikilla tiedossa..
 12. Tämä taitaakin olla ainoita etikettisääntöjä jotka minä tiedän, joten kyllä minä kieltämättä vähän ihmettelisin että eikö tosiaan mitään muuta vaatetta ole löytynyt kaapista tai vaikka saanut lainattua tutuilta. Kokomusta taasen ei haittaisi.