Jump to content
Naimisiin.info

JuttaEmilia

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

JuttaEmilia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. rillit jää kyllä kotiin! vaikka silmälasit sopii normaalien vaatteiden kanssa hyvin, niin mun mielestä ne ei vaan "sovi kuvaan"! En oo ikuna kyllä nähny mitään hääpuku-silmälasiyhdistelmää joka olisi näyttänyt hyvältä!
  2. Mun kimppu (mustaa kallaa+valkosta orkideaa), 2viehettä (orkidea) ja neljä hiuskukkaa (orkidea) ja 24pöytäasetelmaa freesiasta (sisältää kukkakaupasta lainatut maljakot) ja heittokimppu, 400€ Aika edullinen mun mielestä!
  3. Uutta; kaikki Vanhaa; Kihlasormus jota käytän vihkisormuksena Lainattua; - Sinistä; -
  4. hou satakunta! käyppä kurkkaamassa kisuline-merkkisiä korsetteja, mittatilaustyönä suomen turuust www.kisuline.com
  5. suosittelen suomalaisen FIGURAN korsetteja!!! korsetit ovat sopivan pitkiä, kokoja löytyy ihan kaikille ja hinnatkaan ei oo päätä huimaavia! jälleenmyyjät löytyypi osoitteesta www.figura.fi mulla on itsellä puku jossa on ihan ehdoton olkaimettomat rintaliivit tai olkaimeton korsetti ja kun tarpeeksi hyviä olkaimettomia rintsikoita ei löytyny niin ostin Figurasta tuon korsetin, josta saa olkaimet ja sukkanauhat irti! Siis kertakaikkiaan maailman paras korsetti! Valinnan vaikeuttaki oli sillä sieltä löyty varmaan 10korsettia jotka oisin voinu ostaa! Ja korsettia kannattaa kyllä aina sovittaa! Ja mulla oli puvun etumus täynnä tyhjää, mutta nyt tän korsetin oston jälkeen sain rinnat!
  6. Häämarssit on vielä vähän mietinnässä, mutta häävalssi on Jon Englishin- SixRibbons.
×
×
  • Create New...