häämieli

Morsian
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by häämieli

 1. Aviopuolisoiksi julistamisen jälkeen suudeltiin. pappi myös sanoi vihkimisen lopussa meidän yhteisen sukunimen kaikille.
 2. Suudeltiin kyllä tahdon- osuuden jälkeen. pappi myös sanoi vihkimisen lopussa meidän yhteisen sukunimen kaikille.
 3. Meidän häissä isäni nosti maljan ja piti samalla pienen kauniin ja koskettavan tervetuliaispuheen.
 4. Meillä neljä ylimääräistä ilmoittautui. Yksi on ok, sillä he kysyivät että voiko tyttären poikaystävä tulla mukaan, mutta voi jestas ne kolme muuta, tuli sähköpostiviesti että "kiitos kutsusta, meiltä on tulossa..... Eli nyt myös kahden pikkuserkun tyttöystävä ja poikaystävä on tulossa vaikken ole ikinä nähnytkään ja siksi ei heitä haluttukaan mukaan koska ei olla nähty...!!! Raivostuttavaa!
 5. Varasimme kirkon 2/09 ja häät 8/10. Näin aikaisin sai jo varata.
 6. Minulle pidettiin aivan mahtavat polttarit, joiden osallistuja määrä oli kymmenen. Juuri sopivan kokoista.
 7. Nyt sain kerrottua sille kyseiselle ihmiselle, että ei voida budjetin ja vierasmäärän vuoksi kutsua. HUH!
 8. Mietin aivan samaa. Itse jouduin tyytymään ehkä liiankiin lyhyeeseen tekstiin tämän timantti jutun vuoksi. Minulle tulee nimikirjaimet ja päivä ja vuosi. Ajattelin että vuoden olisin halunnut 2010, mutta sekin piti typistää 10. Pääasiahan lopulta on että sai sinne edes jotain tekstiä mahtumaan.
 9. Itse aioin sanoa vain sellaisille ihmisille ketä en kutu, mutta jotka olettaa että saavat kutsun,, et en vaan voi kuttua kaikkia ihmisiä ukon kans.. Tottakai olis kiva kuttua kaikki kaverit ja sukulaiset ja kummin kaiman veljet mut siinä vaiheessa pitäis olla miljonääri.. Pakko niitten on ymmärtää et ei oikeesti se oo mahollista kuttua kaikkia.. Jos ei ymmärrä ja vetää herneen nenään nii sano että voit vähän auttaa sen herneen kans ja laittaa viel vähän syvemmälle :D Kiitos paljon ennen kaikkea tästä rohkaisusta!! Se on myös totta et voi olla sitten auttamassa siinä herneen asettamisessa nenään että se varamsti pysyy siellä sitten jos on niin ollakseen.
 10. En myöskään tiedä mitä sanoa kavereille ketkä olettavat saavansa kutsun. Yhtä tuttua kaveria en edes nää kuin max. 2kk välein jos sitäkään ja hän olettaa saavansa kutsun kun oltiin n.vuosi sitten parempia kavereita....miten vois sanoa että "et kyllä nyt voi tulla, sori" hieman nätimmin?
 11. Itselläni ehdoton ei on nolausjutut, joihin erinäisten asioiden myyminen ja kaupustelu pitkin kaupunkia kuuluu. Tärkeintä on ystävien kanssa yhdessä olo ja se että kaikilla on mukavaa.
 12. Meille varmaankin punaiset suklaa sydämet, joiden päälle sydämenmuotoinen punainen pahvi, jossa meidän nimikirjaimet ja päivä. Toivottavasti saitte selvää kuvauksestani.
 13. Ajattelin myös laittaa ihan morsion ja sulhon nuerot, koska me varmaan parhaitem kuitenkin tunnetaan kaikki ja sekaannuksia ei niin paljoa sitten tulisi..
 14. Kyllä se oli Menu-tarrat. Sattumoisin näin kaupassa ja tiesin että niitäkin tulee vielä tarvitsemaan.
 15. Kyllä saan itse päättää ketä kutsutaan polttareihin. Teen s-posti listan niistä ystävistä.
 16. me ollaan oltu sitten naimisiin mentäessä melkein kolme vuotta kihloissa. Häiden suunnittelu aloitettiin 1.5 vuotta ennempää eli tämän vuoden alussa.
 17. Olimme kummatkin 20 vuotiaita, naimisiin mentäessä olemme 23 vuotiaita.
 18. meidän juhlapaikan vuokra on 800e. Sinne mahtuu 250 henkeä, sijaitsee todella kauniissa paikassa
 19. On vielä mietinnän alla mutta juhlapiakan lähettyvillä on mökkejä, että sinne ehkä menemme. Hotellit ovat liian kaukana..
 20. Hääpäivänä olisi mukava jos nähtäisiin vasta kirkossa ellei kuvaukset ole ennempää tms. mutta sillä ei ole väliä jos sovittaessa näkee. Emme ole niin perinteikkäitä tämän asian suhteen..
 21. minulla isosiskoni ja paras ystäväni päiväkodista saakka.
 22. Alan olemaan sen kannalla myös, että paikkoja ei määrätä, vaan pöydät minne vieraat istuvat. Näin kaikille on paikka ja "saman henkiset" pääsevät toivottavasti hyville paikoille. Perheelle ja kaasoille ja BM:lle oma pöytä tai meidän kanssamme samassa pöydässä.
 23. Päivällä jääneitä salaatteja, ehkä piirakoita, munavoita, karkkeja. Jokin suolainen piirakka voisi olla myös hyvä. Pitää vielä miettiä, mitä kaikkea illalla laitetaan pöytään. On myös ajatuksena, ettei kenenkään tarvitse nälkäisenä lähteä.
 24. Tarkoitus olisi mennä kuuntelemaan kuulutukset silloin.